Merhabalar hanımlar benim derdim adet sancısı.. dün gece 4.30da bu ağrıya uyandım 2 saat de uyuyamadım sonra. cok ağrı yapıyor her ay sıkıldım artık bu işkenceden bunun bir tedavisi kesin çözüm yolu yok mudur?
sağlık konusunun olduğu yere acıcaktım başlığımı fakat burası daha cok okundupu için buraya actım.
canım aynı sorun bendede vardı. Geçen aylarda kadın doğuma gittim. Hem ultrason çektirdim hem de adetimin 3. gününde hormon tahlili yaptırdım. Herşeyim temiz çıktı. Doktor bir tane ağrı kesici yazdı. Adet gördüğüm zaman ağrıyı hafif hissetsem bile hemen ağrı kesiciyi içiyorum ve tek hap yeterli oluyor. Bütün ayı rahat bir şekilde geçiriyorum. Eskiden olsa 3 gün sancım olurdu. İlk günü ise çok zor geçiriyordum. Şimdi rahatladım. Hem doktorun verdiği ilaç adeti de kesmiyor. Sana önerim canım bir an önce kadın doğuma görünmen. İnanki insan rahat ediyor. Bu kadar eziyet çekmeye hiç gerek yok. Hem ultrason ve tahlilerle de durumunu öğrenirsin. Açıkçası ben bunları yaptırınca ferahladım. En azından hormanal yada fiziki bir sorunum olmadığını öğrenmiş oldum.
ben de senin gibiyim ölüyorum agrımdan,doktor bana dolorex vermişti en büyük kurtarıcım o oluyor.10 dakika içinde ağrım kalmıyor.doktora git ve kendine en uygun ilacı yazdır canım. geçmiş olsun
ben de senin gibiyim ölüyorum agrımdan,doktor bana dolorex vermişti en büyük kurtarıcım o oluyor.10 dakika içinde ağrım kalmıyor.doktora git ve kendine en uygun ilacı yazdır canım. geçmiş olsun