Her ay hayal kırıklığı yaşıyorum.):

Ben de bu doktorlarin 1 sene olmazsa gelin demesini pek anlamiyorum.Bence cocuk dusunen herkes genel bir muayeneden gecmeli esle birlikte.Ciddi bir sorun varsa ve bilmiyorlarsa bosu bosuna 1 yil kaybedilmis olmuyor mu? Belki kadinin yumurtasi az belki adamin spermi yok.Sorun cikmazsa o zaman 1 yil deneyin demek daha mantikli ama eslerde ne gibi bir sorun var bilmeden 1 yil deneyin demek bana abes geliyor.

Inşallah vakti geldiğinde gelir meleğiniz. Folik asit hamileliği kolaylaştırmaz vitamindir o. Bebeğiniz olursa erkenden depolayın diye. 4.5 ay henüz çok erken. Hamile kalmayı kolaylaştırıcı makaleler var okuyun onları. Ben 5 senelik Evliyim 12 ayın sonunda hamile kaldım 12 ay bekledim. 9 gün sonra inşallah 1 yaşımıza gireceğiz. Ikizlerim oldu. Darısı size inşallah

Allahtan başka kimse bilemez. Bazen tüm tetkikler yapılır sorun yok denir hamile kalınmaz. Bazense spermin yok yada yumurta sorunu derler hamile kalman imkansız derler ertesi ay hamile kalan Arkadaşlarım var. Oyüzden Allah ol demeden olmaz. Doktorlar stresi engelemek için 1 yıl derler. Sonrasinda tedaviye başlarsın.

Çok haklısın canım ben korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra doktora girmiştim hormon
testi bile yapmadı sadece yumurtalarına baktı çok iyi dedi. 1 sene çok normal düzenli iliş
ki önerip yolladı. 9. Ayımda tekrar işini iyi yapan bi doktora gittim. Yumurtalarının çok
iyi olduğunu söyleyip adetinin 3. günü
hormon testi yaptı o da çok iyi çıkınca eşime
muayene yaptılar. Bana da bu arada klomen
ilacı verdi ve adetimin başlangıcından 12.günü
cagirdi. Eşiminde spermi çok normal çıktı
fakat ultrason sonucu biraz üzdü bizi. Varikosel teşhisi koyuldu. Küçük bir operasyon geçirmesi gerekiyomuş. biraz uzun oldu kusura bakmayın inşallah bu operasyonla herşey düzelirde o muhteşem duyguyu ben ve tüm isteyenler yaşar

Canim folik asit vücudu hamilelige alistiriyor. Kolaylastirmiyor hamile kalmani.
Gecikmeler ise her ay beklentinicinde olduğun için stresten
Ben hamile kalmak istediğim ay ovulasyon tarihini felan beklemedik adetin bittikten sonra, baslayacagini güne kadar 2 günde bir iliski yasadik. Ve geç döllenme olmuş. İyiki o ay pes edip ovulasyon dönemim geçince birakmamisiz calismayi.
Sanada tavsiyem boyle yapin.

Bi arkadasim cok denedi olmadi , hatta doktorlaeda olmaz dedi.

Oda artik kafasindan atti bu dusunceyi. Tatile gitti esiyle baska ulkeye geldiginde hic iyi degildi , hic kafasina takmadigi bi donemde hamile kalmis ..

Kendinizi bebege programlamadan yasayin cinsel iliskiyi herseyi..

Allah en yakin zamanda saglikli bir evlat versin sanada.

Ben yazdigim yaziyla yorumunuz arasinda bir bag kuramadim.Nasip kismet meselesi oldugunu herkesten iyi biliyorum merak etmeyin.Stresi engellemek icin olabilir belki ama sorununun olmadigini duymak stres faktoru olmaz sanirim.Sorun cikan da bosuna vakit kaybetmeden tedavi yoluna gider.Olur olmaz orasi ayri mesele biz tedbirleri aliriz gerisini Allaha birakiriz.

Ben hastanede çalışıyordum 3.ayda doktora gittim sorun yok dedi Herşey normal dedi hatta eşime bile test yaptırdım. Bu seferde neden sorun yoksa olmuyor diye stres Yaptım.
Devlet hastaneleri evet test yapmıyor ama özel hastaneler 1 yıl beklemeden isteğe bağlı tüm tetkiklere bakıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…