Her ay mantar sorunu

Mesing

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2020
1.604
394
73
Surekli her ay mantar oluyorum nerdeyse artik bezmeye basladim kesin cozum icin neler yapilabilir flora bozuklugundan dolayida gebelik olmayabilirmi 1 bucuk senedir gebelik olmuyo herseyimiz normal olmasina ragmen bilgisi olanlar yazarsa fikirlerini memnun olurum

Benimde aynı her ay oluyor. Burda çareler arıyorum doktora gitmekten bıktım fitil vs kullanmaktan. Borik asit yapacağım inş faydası olur. Ama ben mantar olmasına rağmen hamile kaldım. Mantar hamileliğe engel değil diye biliyorum.

Bende de olurdu dar pantolon fazla giymeyin birde ic çamaşırınızı elinizde kalıp beyaz sabunla yıkayın ben artık makinaya atmıyorum ise yaradı da
Sirkeli su ile taharet ediniz.

Benm surekli tekrar ettigi icin acaba florami bozdu saglikli ortam degil sperm gecisinede engel oluyo yada canliligini uzun sure korumuyo diye tahmin ettm

Bende de olurdu dar pantolon fazla giymeyin birde ic çamaşırınızı elinizde kalıp beyaz sabunla yıkayın ben artık makinaya atmıyorum ise yaradı da
Sirkeli su ile taharet ediniz.
Dediklerinizi yapiyorum ama faydasi olmadi henuz fitil kremde kullanmama ragmen

Benm surekli tekrar ettigi icin acaba florami bozdu saglikli ortam degil sperm gecisinede engel oluyo yada canliligini uzun sure korumuyo diye tahmin ettm
Olabilir flora bozulmustur bizde. Sizinde mantar varken cinsel ilişkide dışarı cıkıyor mu benim eşime geciyor beyaz katı şekilde. Ve ağrı oluyor ilişki yaşarken. Biraz acık anlattım kusura bakmayın ama bende çareler arıyorum valla.

Bu sirkeli su nasıl yapılıyor faydası oluyor mu?
Iliskide disaei cikmiyo herhanfi bi sorun yasamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…