- 5 Ekim 2020
- 1.604
- 394
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde aynı her ay oluyor. Burda çareler arıyorum doktora gitmekten bıktım fitil vs kullanmaktan. Borik asit yapacağım inş faydası olur. Ama ben mantar olmasına rağmen hamile kaldım. Mantar hamileliğe engel değil diye biliyorum.Surekli her ay mantar oluyorum nerdeyse artik bezmeye basladim kesin cozum icin neler yapilabilir flora bozuklugundan dolayida gebelik olmayabilirmi 1 bucuk senedir gebelik olmuyo herseyimiz normal olmasina ragmen bilgisi olanlar yazarsa fikirlerini memnun olurum
Benm surekli tekrar ettigi icin acaba florami bozdu saglikli ortam degil sperm gecisinede engel oluyo yada canliligini uzun sure korumuyo diye tahmin ettmBenimde aynı her ay oluyor. Burda çareler arıyorum doktora gitmekten bıktım fitil vs kullanmaktan. Borik asit yapacağım inş faydası olur. Ama ben mantar olmasına rağmen hamile kaldım. Mantar hamileliğe engel değil diye biliyorum.
Dediklerinizi yapiyorum ama faydasi olmadi henuz fitil kremde kullanmama ragmenBende de olurdu dar pantolon fazla giymeyin birde ic çamaşırınızı elinizde kalıp beyaz sabunla yıkayın ben artık makinaya atmıyorum ise yaradı da
Sirkeli su ile taharet ediniz.
Bu sirkeli su nasıl yapılıyor faydası oluyor mu?Bende de olurdu dar pantolon fazla giymeyin birde ic çamaşırınızı elinizde kalıp beyaz sabunla yıkayın ben artık makinaya atmıyorum ise yaradı da
Sirkeli su ile taharet ediniz.
Olabilir flora bozulmustur bizde. Sizinde mantar varken cinsel ilişkide dışarı cıkıyor mu benim eşime geciyor beyaz katı şekilde. Ve ağrı oluyor ilişki yaşarken. Biraz acık anlattım kusura bakmayın ama bende çareler arıyorum valla.Benm surekli tekrar ettigi icin acaba florami bozdu saglikli ortam degil sperm gecisinede engel oluyo yada canliligini uzun sure korumuyo diye tahmin ettm
Wc de taharet suyunuza biraz sirke katın bende yariyor iseBu sirkeli su nasıl yapılıyor faydası oluyor mu?
Bu sirkeli su nasıl yapılıyor faydası oluyor mu?
Olabilir flora bozulmustur bizde. Sizinde mantar varken cinsel ilişkide dışarı cıkıyor mu benim eşime geciyor beyaz katı şekilde. Ve ağrı oluyor ilişki yaşarken. Biraz acık anlattım kusura bakmayın ama bende çareler arıyorum valla.
Iliskide disaei cikmiyo herhanfi bi sorun yasamiyorumOlabilir flora bozulmustur bizde. Sizinde mantar varken cinsel ilişkide dışarı cıkıyor mu benim eşime geciyor beyaz katı şekilde. Ve ağrı oluyor ilişki yaşarken. Biraz acık anlattım kusura bakmayın ama bende çareler arıyorum valla.
Şirketle suyu pet şişede mi karıştırıyorsunuzWc de taharet suyunuza biraz sirke katın bende yariyor ise
Yok bormal taharet suyuna döküyorumAynı konudan müzdarip olmuş biri olarak evet çok
Şirketle suyu pet şişede mi karıştırıyorsunuz