Canım merhaba, sanırım yumurtaları büyütmek için ilaç veriyor doktorlar ama ben hiç kullanmadım.Maalesef aynı dertten muzdaribim bende sağda bir sürü yumurtam var ama solda bir tane büyüyüp çatlıyor acaba nasıl sağdakilerde büyüyüp çatlar
Hangi ilaçtıCanım merhaba, sanırım yumurtaları büyütmek için ilaç veriyor doktorlar ama ben hiç kullanmadım.
Bilmiyorum canım, durumuna en iyi ilacı doktorun bilir. Sakın doktor kontrolü dışında bir şey kullanma, kist falan oluşur yoksa.Hangi ilaçtı
A asla sadece klomenmi diye merak ettimBilmiyorum canım, durumuna en iyi ilacı doktorun bilir. Sakın doktor kontrolü dışında bir şey kullanma, kist falan oluşur yoksa.
Malesef canım, düzenli dönüşümlü olmuyor genellikle yani bir sağ-bir sol olmuyor. Bazen aylarca bir taraftan hiç yumurtlamayabiliyoruz. Bazılarının da tek taraftaki yumurtalığı az çalışabiliyor sanırım.ben her ay donusumlu olarak bir yumurtaliktan yumurtlama olur diye biliyorum ama, bu degisikmis...
Malesef canım, düzenli dönüşümlü olmuyor genellikle yani bir sağ-bir sol olmuyor. Bazen aylarca bir taraftan hiç yumurtlamayabiliyoruz. Bazılarının da tek taraftaki yumurtalığı az çalışabiliyor sanırım.
Dönem dönem derken? Nasıl yani?Ayni duurm bendede var hep soldan kasik agrım mevcut sagdakiler büyümüyor hicc hep soldan ama donemdonem oluyor diyorlar
kimisi 3ay soldan diğer 3ay sagdan diyen var bilemiyorumDönem dönem derken? Nasıl yani?
Peki sizin ne zamandır soldan, kaç ay ya da yıl hatırlıyor musunuzkimisi 3ay soldan diğer 3ay sagdan diyen var bilemiyorum
evlendikten sonra agrilarim başladı beim yaklaşık 4aydir var agrim.saniirm yumurta buyurken olgunlasirken ve catlarkan butn evrede var agrimPeki sizin ne zamandır soldan, kaç ay ya da yıl hatırlıyor musunuz
duzenli adet gorurudm sıkıntı yasamadim hic ama agrilar fenaaAnlıyorum canım benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?