• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her b.ku bilen insanlar...

eleştirinin anlamı farklıdır, kimse benim şahsi alanıma koyduğum resimle ilgili beni eleştiremez. orası benim alanım benim dünyam benim kararım...

Şakamısınız?Orası sizin şahsi alanınız mı? Sosyal medya??? Sizin şahsi alanınız telefonun uz ve bilgisayarınız..orda istersen çıplak resmini tutarsın ama kalkıp face e resim yükleyip şahsi alanım diyeni ilkkez görüyorum.zaten face e resim yüklemenin tek bir amacı var o da o resmi insanlara göstermek ve yorumlatmak,zaten göstermek istemeyen resmini telefon albümünde saklar açar açar bakar..tabi turşu yerken foto koyan bir hamile kadın ancak ilgi çekmeye çalışmış olabilir yoksa hangi akla bir insan turşu yerken resim koyar ki :))

Üstelik insanlar sizin iyiliğinizi düşünmüş ve çekmeye çalıştığınız ilgiyi de vermişler..siz ise kocanızın ailenizin ilgisizliğinin sinirini acısını milletten çıkarmaya kalkıyorsunuz.sanırım hassas bir dönemde olduğunuz için olsa gerek..umarım doğurunca bu konuya gülersiniz çünkü gerçekten komik :)

Facebook kullanmıyorum. Ama kullandığum sıralarda möhtişim annelerden biri 5 yaşındaki kızının serumlu halini hastane odasından paylaşıp "kızım ateşli ishal,acillerdeyiz" diye yazmıştı.
O an gerizekalılığın da aslında kutsal olduğunu anladım.
Ula kızımız ateşlense serumlar takılsa,iğneler vurulsa canımdan can gider yaw. Eline telefonu alıp çocuğu çekip paylaşmak ne şuursuz. He tamam inandım çok üzülmüşsün.

Facebook kullanmıyorum. Ama kullandığum sıralarda möhtişim annelerden biri 5 yaşındaki kızının serumlu halini hastane odasından paylaşıp "kızım ateşli ishal,acillerdeyiz" diye yazmıştı.
O an gerizekalılığın da aslında kutsal olduğunu anladım.
Ula kızımız ateşlense serumlar takılsa,iğneler vurulsa canımdan can gider yaw. Eline telefonu alıp çocuğu çekip paylaşmak ne şuursuz. He tamam inandım çok üzülmüşsün.
Aynennn bende onu anlamiyorum. Her halini face de paylaşan tiplere uyuz oluyorum. Tursu yiyorsan otur ye resmini ne diye atiyorsun oraya. Yakinda wc de foto paylasacak insanlar sonra da rahatlamis hissediyor yazacaklar o hale geldik

Insanlar nefislerine hakim olamadiklari icin evde de turşu yoksa senden cikarmistir acısını. Hamileyken aş erme diye biseye inanmiyorum ben yemegince de bisey olcagini sanmıyorum. O yuzden bebege kotu etki yapabilcek besinleri yemeseniz daha iyi tabi. Bir tursudan ne olcak da tabakla yiyorsaniz sıkıntı. Belki de o izlenime kapıldilar. Herkes istedigini paylasmakta özgür evet ama görgüsüz gozukmek de bir secim bir özgürlük. Orijinal bir yemegin resmi konabilir bana gore, ama gundelik hayatta herkesin yedigi seyi paylasmak sacma. Dolayısıyla baska acidan bakmaya zorluyorlar kendilerini. Illa yorum yapmak mecburiyetinde olduklari icin (!)

Aynennn bende onu anlamiyorum. Her halini face de paylaşan tiplere uyuz oluyorum. Tursu yiyorsan otur ye resmini ne diye atiyorsun oraya. Yakinda wc de foto paylasacak insanlar sonra da rahatlamis hissediyor yazacaklar o hale geldik

:D

Insanlarin yorumlari rahatsiz ediyorsa hic sosyal medyaya yorum yapacaklari fotograflar koymayin sizde.
Caniniz ne istiyorsa yeyin pasa pasa, kimseninde yorumunu duymamis olursunuz...

Bunun daha çok gerçek hayattaki örnekleri can sıkıyor. Kusur aramayı, yargılamayı huy edinmiş, bilmişlik taslayan, aslında hiç bir şey bilmeyen, sessiz kalıyor diye karşısındakini tüm (aptal) sanan, iki yüzlü insanlar var onları ne yapacaz?

Derdinizi ciddi ciddi okuyordum taaa kii "hamile bile kalamamışken" yazdığınız yere kadar.
Nasıl bir insansınız ki "her b.ku bilenler " yanınızda hiç sorunları yokmuş gibi göründü gözüme.
Sahi hamile kalmayan, evlat sahibi olamayan insanlardan üstünlüğününüz nedir acaba sizce, bu neyin aşağılaması, neyin popo kalmasıdır acaba?
Buzzz gibi soğudum sizden, bütün mağduriyetiniz gitti gözümde.:KK20:
:KK9::KK9::KK9:

Allah sabit versin sana canim. Emin ol herkese cok bilmislik yapanlar cikiyor. Sen umursama. Bir seyler yerken de sessiz sedasiz otur ye :-) bence umursama cunku daha yolun basindasin. Sen bebek dogduktan sonra gorursun cok bilmisleri, asil o zaman deli olacaksin daha bunlar hiiicccccc:KK47: hayirlisiyla kucagina alirsin bebegini. Firsat verme kimseye.

Suan soktayimmmm :)))) yakinda arkadaşların bu pozlarini görürüz :)))) bi insan gunde 24 durum bilmem kac foto paylasirmi ? Ben kapattim face kullanmıyorum. Mahremiyet sifir orda :))) ama şoke oldummmm su fotolara hahahahah

Yuh oha. Korkuyorum artık ben bu dünyadan.
bunların hepsi yabancı heralde türkiyeye gelmez inşallah bu kadarı

Derdinizi ciddi ciddi okuyordum taaa kii "hamile bile kalamamışken" yazdığınız yere kadar.
Nasıl bir insansınız ki "her b.ku bilenler " yanınızda hiç sorunları yokmuş gibi göründü gözüme.
Sahi hamile kalmayan, evlat sahibi olamayan insanlardan üstünlüğününüz nedir acaba sizce, bu neyin aşağılaması, neyin popo kalmasıdır acaba?
Buzzz gibi soğudum sizden, bütün mağduriyetiniz gitti gözümde.:KK20:
sana yuh EDEP yahu.

Kahveli adlı üyenin mesajını okuyunca gördüm
Böyle bir durum olduğunh bilmiyordum
Bekardınız falan sandım
Yoksa söylemem böyle şeyler
Özür dilerim hakkınızı helal edin lütfen

aklı basında kk hanımlarının burdaki yorumlarını görünce, gercekten mutlu oldum.. biliyorum, bi ben degildim her haltı paylaşanları onaylamayan.. ama ne derece kötü göründügünü de iyice görmüş oldum burdaki yorumlardan..
ben foto yuklemem sosyal medyaya.. nedeni, öncelikle tesetturlu oluşum.. diğeri ise, mutlu anlarımı paylaşıp insanları gıpta ettirmenin bi manası yok.. mutlu an derken, kendi fotomuz veya tatil beldesinde yedigimiz içtigimizin fotosu; farketmez.. yuzlerce kişi var sonucta arkadas listemizde, kimi o an cok acılı kimi ise bunalımda.. bu insanlara 'süper bi hayatım var' izlenimi vermek ne derece dogru? mutluysan, yaşa mutlulugunu, Allah'a şükret..
artı olarak, her salisesini paylaşan insanların, diken üstünde yaşadıklarını düşünüyorum, foto cekinirken bile tek dertleri bunu hemen sosyal medyada paylaşmak; bi nevi pranga.. kardeşim, gez toz tadını cıkar ne yapıyosan.. gecen instagram'da birine cidden sinir oldum, ana sayfada sadece bu hanımın tatildeki pozları vardı, 'tatilin son gunu' gibi bsy yazmıs birine, oh dedim, bitsin de kurtulalım senin su 'aynı temalı' fotolarından..
sonuc olarak, eskiden kimse yedigimiz seyi görmesin canı cekmesin, zihniyetinde cocuklarken, şimdi, herkes görsün, begensin yorumlasın mutlulugumu görsün, düsüncesinde olmak, gercekten acı.. her foto yukleyen elbette ki bu dusuncede değil ama genel tablo ne yazık ki bu..

Back
X