• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her b.ku bilen insanlar...

CennetKokusu_

Ada Cemre'mden öncesi yok...
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
1.170
895
63
Kızlar selam,
Eminim siz de bunu yaşıyorsunuz. Ama bana artık gına geldi. Hamileyim, canım dün turşu çekmiş. Bir parça atmışım ağzıma. Bir de resim koymuşum facee.
Amannnn....
Ay yok yeme tuz olur, yok yeme şu olur. Bu olur, yersen sonucuna katlanırsın. bir ton laf bir ton bilmişlik.
Benden önce anne oldun diye kendini süpermam falan mı sanıyorsun? Ya da hiç hamile bile kalmamışken neden bana karışıp canımı sıkıyorsun?
Yok bu kusmalar iyi değil, bebeğe çok zarar verirsin, yok çok kilo alma!
Yok her şeyi yeme! S.... i....! Ayyyy gına geldi!!!!

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkes cok biliyor zaten. Takmamaya calis, ben oyle yapiyorum. Ben kendimi biliyorum, diglerinin fikirleri cok ta tin

Bana da kızacaksın belki ama turşu yerken resmini sosyal medyaya mı koydun, düşünemedim elinde turşuyla, neyse, nefsini körelt tabi hamilesin ama fazla tuz da iyi değil

Benzer şeyleri bende yaşadım bebeği oğludan 5 ay büyük bir arkadas her görmede bu çocuk sarı kesin sarılık var diyodu, doktora götürdük doktor yok diyo diyorum özel hastaneye güvenme diyo,çocuk ağlıyor kesin popo çatlağı var acıyor bakıyo falan, sarılık da popo çatlağı da kendi bebeğinde vardı üstelik benimkini bırak kendine bak diyesim geliyordu

Can'ın ne istiyosa onu ye. Kime ne yediğinden içtiğinden kilondan.

Kilo Alınca ayy çok aldın iyi değil ver, verince ayy uçucaksın all biraz.

Bence de kimin ne yediğinden kime ne o yüzden neden sosyal medyaya koydun diyo insanlar

Bu arada 10 kilodan fazla aldığı her kilo kendine yük sonra gene o vereyim diye uğrasacak herseyi ye deme sen gene de

Ya arkadaşlar sosyal medya benim yaşam alanım. Çok aktif değilim ama koyasım geldi koydum işte. Yoksa adım başı resim koyanlardan değilim. Hoş öyle olsam ne çıkar. Yani orada stres atabilirim, yazı yazabilirim, resim koyabilirim. Bu kimseye bu hakkı vermez. Veremez. Hayat zaten yeterince zor ve meşakatli. Kimse kimseyi olumsuz davranış ve sözlerle kötü yönde etkileme hakkında sahip değildir. Normal zaman olsa sallamam ama hamilelik başka bişi. Başka duygulara bürünüyor insan.
Yani adam sana sen bebeğine bakamayacak bir kadınsın bi halttan anlamazsına getiriyor olayı. Yada bu hassas dönemde ben öyle algılıyor da olabilirim. :)

Bence de kimin ne yediğinden kime ne o yüzden neden sosyal medyaya koydun diyo insanlar

Bu arada 10 kilodan fazla aldığı her kilo kendine yük sonra gene o vereyim diye uğrasacak herseyi ye deme sen gene de

Herşeyi yesin ama tencereyle ye demedik ya :)

O zaman siz de o an verin cevabınızı kimse bir daha yorum yapmaya cesaret edemez.

:) olay konudan kopmaya başladı. Ben yapılan yorumların gereksizliğini vurgulamaya çalışırken buradan da yorumlar geliyor. Tuzun zararını biliyorum, kilo almanın zararını biliyorum. Bahsettiğim şey bu konularda bilgi sahibi olup olmamak değil.
örnek vereyim; bir kadın görürsünüz 150 kilodur ayy şuna bak kilolu dersiniz ama bilmezsiniz ki o kadın şeker hastasıdır kilo veremiyordur. bunun gibi işte. daha net olabildim umarım :P

Benden önce anne oldun diye... demişsin ama bak az önce yolculuk konusunu tecrübe edenlere sordun değil mi, tabiki felaket tellalı gibi bunun sonu iyi değil ve türevi yorumlar hamile bir kadına yapılmamalı

Ama naçizane tuz konusuna tansiyona lütfen dikkat et derim ödemin olur hareketin kısıtlanır,hamileyim herseyi yemek hakkım dersen boş kilo alırsın, arkadaşım 30 kilo aldı10 kilo doğumda gitti 30 kilo fazla kaldı 2300 gram bebeği, ben 13 kilo aldım 10 kilo doğumda gitti 3100 gram doğdu oğlum,kendine aldığın her kilo sana yük

Bende gebelik şekeri çıktı ilk başta üzüldüm ama o sayede düzgün beslendim ve 13 kilo aldım toplamda

Ya arkadaşlar sosyal medya benim yaşam alanım. Çok aktif değilim ama koyasım geldi koydum işte. Yoksa adım başı resim koyanlardan değilim. Hoş öyle olsam ne çıkar. Yani orada stres atabilirim, yazı yazabilirim, resim koyabilirim. Bu kimseye bu hakkı vermez. Veremez. Hayat zaten yeterince zor ve meşakatli. Kimse kimseyi olumsuz davranış ve sözlerle kötü yönde etkileme hakkında sahip değildir. Normal zaman olsa sallamam ama hamilelik başka bişi. Başka duygulara bürünüyor insan.
Yani adam sana sen bebeğine bakamayacak bir kadınsın bi halttan anlamazsına getiriyor olayı. Yada bu hassas dönemde ben öyle algılıyor da olabilirim. :)

ama fotoğraf koyduğunuzda altında yorum kısmı çıkıyor
hatta artık beğenmedim butonu gelecekmiş :)
yorum yerine insanlar da yazıyorlar işte
hem karışmasınlar hem de istediğimi yazayım demeniz biraz ütopik oluyor.
çünkü siz herkese bir fotoğraf sunup beğeni ve yoruma açıyorsunuz.
yoksa zaten fotoğraf eklemedeki amaç ne olabilir?

siz de o yoruma cevap verme özgürlüğünüzü kullanarak "yerim sana ne" de yazabilirsiniz
ya da "tşkkrler cnm" da yazabilirsiniz. artık orası size kalmış.

Back
X