• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her b.ku bilen insanlar...

Tamam hamilesiniz ama neden turşu yediğinizi herkese göstermeye çalışıyorsunuz.
Heyecan olabilir belki de ilk çocuğunuz ama
turşu aserdi afacan
Kola istedi canı
Şunu çekti.
Bebeğim le benim canım x çekti babası da bize kıyamadı gidiyoruuuuuzzz
Bunlar çok saçma ya gercekten
Kimse size kötü birşey dememiş.
Tamam çok müdahale edebilirler ama sizde zemin hazırlamayın..
Bence artık o tip biseyi paylasmayın.
Canınız da sıkılmaz :)

geçekten de konu sahibi, hamilelik hormonlarından olsa gerek, hiç bir eleştiriye gelemiyorsunuz.
biraz rahatlasanız belki siz de gülüp geçeceksiniz bazı yorumlara ama.
şimdi bizde hamile kaldık alındık mı diye giriş yapacağım o olacak bak :D

aaa benim çevremde gerçekten yok, konu başlığını okudukça bir garip oluyorum açıkçası.
tabi anneliği haketmiyor yorumu bence de çok ağır.

ben ciddi küfür ederim beni göz ardı mı etsen ne yapsan valla açık çağrıdır hayatında bir kere b.k dememiş insanlar beni kiblesin göz ardı etsin

evet hakedene nasib etsin inşallah wc lerde doğurup atanlara, elleriyle parçalayanlara.küfürle ahlaksızlıklarla içini dolup taşanların, ben o masumları hakettiklerini düşünmüyorum.
bir şeyi anlatmaya çalışırken tuvalete yaptıklarımızı yazacak kadar bozuk olmamalı bir insanın ağzı hele böyle bir platformda, hele de hamilelikten bahsederken hele de hele yani..
tartışma yapmak istemiyorum hoşlanmadım ve yazdım.

Evet yazdıklarında tabiki haklısın.
Ama bunu yapan kadınlarla konu sahibini sadece b.k dedigi için bir tutmak, yada aynı düşünmek garip biraz.

Burası büyük bir platform fakat gercek hayatta sanmıyorum ki bir insan yakınına aaa sen b.k mu dedin, kesinlikle anneligi haketmiyorsun desin.

seri sitem işte hayatım byby gitti samire geldi bak samire duruluyor cennet kokulum giriş yaptı hayatımıza falan..

samira nın konuları okudum yorum yapmadım ama byby69 beni sinir ediyordu biz onun için diller döküyorduk o bildiğini tekrar edip duruyordu.onun durumu daha mı acıydı nedir.

inşallah iyidir...

Canım turşu çekti yaa. Hamilelikte zararlı mıymış hiç bilmiyordum. Benim içim hamilelik = turşu. Sosyal medya kısmında arkadaşlara katılıyorum. Şu konunun anneliği hak etme konusuna dönmesini de şaşkınlıkla izliyorum.

belki tarzına küfüre kızarsın da anneliğine doğacak bebegine kadar bu kadar laf demenin anlamı yok bence

e adı üstünde o da tarz yani burda binlerce kadın var tornadan çıkmadık ki herkes farklı ana avrat düz gitmediği sürece abartmanın alemi yok bence

ben ciddi küfür ederim beni göz ardı mı etsen ne yapsan valla açık çağrıdır hayatında bir kere b.k dememiş insanlar beni kiblesin göz ardı etsin

mesele özel hayatında ne yaptığın değil, burada ne yaptığın AOK.. kiblemek ya da göz ardı etmek de benim bileceğim bir şey :)

Ama bunu yapan kadınlarla konu sahibini sadece b.k dedigi için bir tutmak, yada aynı düşünmek garip biraz.

Burası tabiki büyük bir platform fakat gercek hayatta sanmıyorum ki bir insan yakınına aaa sen b.k mu dedin, kesinlikle anneligi haketmiyorsun desin.
kadın wc de yaptığı tüm dışkıları yazmış sadece başlığımı okudunuz..

Kadın yeni hamile aşermiş bir şeyi koymuş. Yani bunda abartacak bir şey görmüyorum.

Konu sahibine ise cevabım: Abartacak bir şey yok yani, iyiliğini düşünüp yazmışlar salla geç abartma bu kadar :)

Burası büyük bir platform fakat gercek hayatta sanmıyorum ki bir insan yakınına aaa sen b.k mu dedin, kesinlikle anneligi haketmiyorsun desin.
Yok her şeyi yeme! Sıçma işeme! Ayyyy gına geldi!!!!
neyse daha fazla yorum yapmayacağım.

mesele özel hayatında ne yaptığın değil, burada ne yaptığın AOK.. kiblemek ya da göz ardı etmek de benim bileceğim bir şey :)

ben abartı birşey görmedim yazdıklarında herkes aynı yazsa burda ne tartışma çıkar ne de bu kadar tadı olur, ben çağrımı yapayım da herkes elbette bildiğini yapsın çünkü bende b.k diyen bir insanım ilerde de mutlaka derim uyarı benimki

ben abartı birşey görmedim yazdıklarında herkes aynı yazsa burda ne tartışma çıkar ne de bu kadar tadı olur, ben çağrımı yapayım da herkes elbette bildiğini yapsın çünkü bende b.k diyen bir insanım ilerde de mutlaka derim uyarı benimki

senin için abartı olup olmaması da bir şeyi değiştirmez.. her neyse tartışmaya döndürmeyeceğim, uyarın için de teşekkür ederim kesinlikle dikkate alacağım :KK66:

Back
X