• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her b.ku bilen insanlar...

senin için abartı olup olmaması da bir şeyi değiştirmez.. her neyse tartışmaya döndürmeyeceğim, uyarın için de teşekkür ederim kesinlikle dikkate alacağım :KK66:

tartışma yok benim açımdan ifadelerini sıkıntılı bulan kişi kibler ya da konudan çıkar sen nasıl anne olursun haketmiyosun tarzı bedduaya varan laflar etmek b.k demekten daha beter bence

kadın wc de yaptığı tüm dışkıları yazmış sadece başlığımı okudunuz..

Tamam işte o konuda haklısın, bende hoşlanmam böyle yazımlardan,
Sunu anlatamadım , bunu eleştirmek başka sırf bunu yazdıgı için hak etmiyorsun demek başka..
Onu anlatmaya çalıştım sadece. ortada tartışma yok.

ben abartı birşey görmedim yazdıklarında herkes aynı yazsa burda ne tartışma çıkar ne de bu kadar tadı olur, ben çağrımı yapayım da herkes elbette bildiğini yapsın çünkü bende b.k diyen bir insanım ilerde de mutlaka derim uyarı benimki

senin için abartı olup olmaması da bir şeyi değiştirmez.. her neyse tartışmaya döndürmeyeceğim, uyarın için de teşekkür ederim kesinlikle dikkate alacağım :KK66:

sakin olun kızlar tartışmayın lutfen:KK43::KK66:

d
Kızlar selam,
Eminim siz de bunu yaşıyorsunuz. Ama bana artık gına geldi. Hamileyim, canım dün turşu çekmiş. Bir parça atmışım ağzıma. Bir de resim koymuşum facee.
Amannnn....
Ay yok yeme tuz olur, yok yeme şu olur. Bu olur, yersen sonucuna katlanırsın. bir ton laf bir ton bilmişlik.
Benden önce anne oldun diye kendini süpermam falan mı sanıyorsun? Ya da hiç hamile bile kalmamışken neden bana karışıp canımı sıkıyorsun?
Yok bu kusmalar iyi değil, bebeğe çok zarar verirsin, yok çok kilo alma!
Yok her şeyi yeme! Sıçma işeme! Ayyyy gına geldi!!!!
daha yeni başlıyorz bide doğumdan snra sütün yetmiyor mu diye gıdaklayan bir ekip üşüşecek başımıza allah yardımcız olsun :)

Tamam işte o konuda haklısın, bende hoşlanmam böyle yazımlardan,
Sunu anlatamadım , bunu eleştirmek başka sırf bunu yazdıgı için hak etmiyorsun demek başka..
Onu anlatmaya çalıştım sadece. ortada tartışma yok.

Konu sahibi anasini satayim dedi o üye o yüzden onu dedi.
Kimsenin yasantisi bilinmez belki bebek bekliyor ama olmuyor bu durumu görünce aklından geçti ve dedi.
Konu sahibi nasıl facebook ta ekli olan arkadaşları dostu akrabası için burada arkalarından konusuyorsa o yorumu yapan üye de direkt yüzüne karsı söyledi.
Herkes özel hayatında küfür eder..
Olay buraya yansıtmamak..
Bende ederim küfür ama burada ifşa etmem.

sana iyilik yapmak istiyorlar belkide niye bu kadar kızdın bunda ne var yani .

ben hamılelıyım boyunca 13 kılo verdım
bana ayyy nasıl kılo almıssın alma zarar dedı embesilin bırı :D
bıde alsam bıle hamıleye kılo alma demek kadar supersonık bırsey olamaz :D karnımızda yastık tasımıyoruz
okadar sasırmıslar kı artık...
bosversene canın ne ıstıyosa bı parca ye
o bebegı buyutcek olan sensın o bedenı tasıyan sensın kımseye laf dusmez
bısey dıyen olursa kafanı dıger tarafa cevır dınleme bıle ;)

Ya arkadaşlar sosyal medya benim yaşam alanım. Çok aktif değilim ama koyasım geldi koydum işte. Yoksa adım başı resim koyanlardan değilim. Hoş öyle olsam ne çıkar. Yani orada stres atabilirim, yazı yazabilirim, resim koyabilirim. Bu kimseye bu hakkı vermez. Veremez. Hayat zaten yeterince zor ve meşakatli. Kimse kimseyi olumsuz davranış ve sözlerle kötü yönde etkileme hakkında sahip değildir. Normal zaman olsa sallamam ama hamilelik başka bişi. Başka duygulara bürünüyor insan.
Yani adam sana sen bebeğine bakamayacak bir kadınsın bi halttan anlamazsına getiriyor olayı. Yada bu hassas dönemde ben öyle algılıyor da olabilirim. :)
Siz öyle algılıyorsunuz. (Hormonlardan bahsedeceğim, kendi yaptıklarımdan ama "her boku bilen" sınıfına girerim diye korkuyorum) :)))
Tadını çıkarın hamileliğin, kimse size kötü olun diye bir şey dememiş. :)))

Şu kısır ve turşu hakkında konuşmaktan vazgeçer misiniz çünkü şu an inanılmaz canım çekti, üstelik ben bunları 3 gün önce yedim! :D Not: Hamile değilim ama o iki malum yiyeceği çok severim.
Konuya gelince, sosyal medya herkesin istediği gibi yorum yazma yeri, sen nasıl ki neden fotoğrafını koydun diye soranlara istediğim fotoğrafı koyarım şeklinde cevap veriyorsan herkes oraya istediğini yazar, bişey yapamazsın. Yorumlara kapatma gibi bir imkan yok maalesef. Silebilirsin beğenmediğin yorumları... Bişey yapamazsın bu konuda yani. Sadece sinir olduğunla kalırsın. Ona bakarsan bu dünyada diğer insanları ilgilendirmeyen yığınla şey varken birçok kişi kendisini ilgilendirmeyen şeylere el atmakta. Yapılan yorumlardan rahatsız oluyorsan bunun tek çaresi fotoğraf koymamak.

sen de bana iğreti kelimelerinle ve küfürlü ağzınla, olağanüstü bir ANA olacağın sinyallerini verdin..
Rabbim sen hakedene nasib et

Bazen çok acımasız yorumlar oluyor tıpkı sizin yaptığınız gibi. Bir iki cümlesiyle hemen kötü anne etiketini yapıştırdınız ve belki sizden kat be kat daha iyi anne olacak..Ve Rabbim sen hakedene nasip et derken bir nevi beddua ettiğiniz bile farkında değisiniz. Allah sizin gibi insanlardan korusun.

Cennet Kokmaost: 42657462 .!.:
Kızlar selam,
Eminim siz de bunu yaşıyorsunuz. Ama bana artık gına geldi. Hamileyim, canım dün turşu çekmiş. Bir parça atmışım ağzıma. Bir de resim koymuşum facee.
Amannnn....
Ay yok yeme tuz olur, yok yeme şu olur. Bu olur, yersen sonucuna katlanırsın. bir ton laf bir ton bilmişlik.
Benden önce anne oldun diye kendini süpermam falan mı sanıyorsun? Ya da hiç hamile bile kalmamışken neden bana karışıp canımı sıkıyorsun?
Onlardan bende de malesef iki tane var birincisi gorumcen ikincisikocası surekli eeleştirme peşinde ikisini birbirine bağlayıp boğazın serin sularına atmak istiyorum yan yana gelmek istemiyorum psikolojimi bozdular :(

beenım facede de bırısı var ne yerse koyuyo artık kımse yorum da yapmıo

Bazen çok acımasız yorumlar oluyor tıpkı sizin yaptığınız gibi. Bir iki cümlesiyle hemen kötü anne etiketini yapıştırdınız ve belki sizden kat be kat daha iyi anne olacak..Ve Rabbim sen hakedene nasip et derken bir nevi beddua ettiğiniz bile farkında değisiniz. Allah sizin gibi insanlardan korusun.
he he

Kızlar selam,
Amannnn....
Sıkma canını herkes yorum yapmaya bayılıyor ye gitsin afiyet olsun:):KK71:

nasıda güzel hamişim, bebişimle turşu qeyfi :D

neyse konuya yorumum;
siz özel anlarınızı paylaştığınız için insanlar kendilerinde söz söyleme hakkı buluyorlar. hakları varmı tartışılır?
ama herkes herşeyi söylebilir, işinize yaracakları alırsınız, kalanına he he der geçersiniz. çok büyük problem olmamalı.

Back
X