• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

her başlangıç bir bitişin habercisidir...

elidada

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2009
703
2
96
Diğer
aslında çok doğru bi söz...
düşünsenize hanginizin ilişkisi ilk günkü gibi(istisna olabilir tabi)opuyorumnanaktan
kaçımız her geçen gün sona yaklaştığınızı uzatmaları oynadığınızı düşünüyoruz?
onsuz yapabileceğimizi bilsek o dakka bırakmak istiyoruz veya bunun gibi bir sürü oluşum ama sonunda acıda olsa bitiyor:gitme:

Tabi, kimse böyle umutsuz bir şekilde başlamak istemez bir ilişkiye, ama hakkında hayırlıysa o ilişki devam eder, yok öyle değilse, biter...
Elden ne gelir, ayrılık varsa elde...

Hayırlısı olsun bütün sevenler için .
.:asigim:

ayrılık yazılmışsa yapıcam bir şey yoktur
hele giden dönmüyorsa arkasına bile
arkama yaslanır derin nefes alır acımı dindirmeye başlarımmafoldumben

ayrılık yazılmışsa yapıcam bir şey yoktur
hele giden dönmüyorsa arkasına bile
arkama yaslanır derin nefes alır acımı dindirmeye başlarımmafoldumben

AyNeenn canım elden ne gelir ... kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar arkasına dönse hatta geri dönse ne fark eder? bişeyler tükenmiş dmeek deeğilmidir? eskisi gibi sevip eskisi gibi güvenebilecek misiniz? en basitinden bu sorulardan kurtulabilecek misinizbilmiyorumkismile

arkadaşlar arkasına dönse hatta geri dönse ne fark eder? bişeyler tükenmiş dmeek deeğilmidir? eskisi gibi sevip eskisi gibi güvenebilecek misiniz? en basitinden bu sorulardan kurtulabilecek misinizbilmiyorumkismile

gidişindeki zaman cok uzun degilse
gidirken aramızdaki saygıyı tüketmemişsek zaten sevgisi içimde vardır...

gidişi uzunsa ve ayrılışımızın sebebleri cok ciddi şeylerse
o sorularla boguşur geberirim yinede hayatıma sokmam
o köprünün altından cok su aktı der sepetlerim:umursamaz:

ilk bakışma
ilk el ele tutuşma
ilk konuşma
ilk gezme tozma
ilk mesajlaşma uyyyy baaaagaa bişiler olirrrrr:1rolleyes::1rolleyes:

eheheh =)) ilk mesajlar, ilk buluşma, ilk telefonda konuşma ... :asigim:

eheheh =)) ilk mesajlar, ilk buluşma, ilk telefonda konuşma ... :asigim:

olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

ay o heyecanlarda bazen güzel mesaj geldiğinde telefona sarılırdım sanki ona sarılmışım gibi ay delimiyim ne:roflol::roflol:

keşke herşey ilk olduğu gibi kalsa yıpranmasa eskimese sıradanlaşmasa...

mümkün degil ne yazıkki
illa bi catırdama illa bi atışma yaşanır
zaten bunalrda olmasa herşey dört dörtlük olsa biz insanoglu yine sıkılırız rahatsız oluruz.
kavga vs. bunlar aslında tuzu biberi ilişkinin...
eskimeyede gelince bi kaç şey yap heyecanlandırıcı jest li falan
baktın olmuyor sana oda bir şeyler yapmıyor
al eline merdaneyi ilk dakkada kır kafasını mapusda bakarım ben sana sözŞeniz

Bence hicbirimiz dort dortluk degiliz onemli olan elindekinin degerini bilmek....ayrica etrafimdaki mutlu ciftleri gormek bana cok iyi geliyor yani bu hayatta herkes de ayrilmiyor ki canim...oncelikle saygi, sonrada sevgi varsa ayrilikta olmuyor...ama tabii ki yeni baslangiclar bir sure yeni heyecanlar getiriyor ki bu da cok keyifli..:CüvCüv:

Hiçbir ilişki dört dörtlük değildir.

Mutlaka sorunlar çıkar bu sorunların ilişkiyi yıpratmamasıdır önemli olan.

Her başlangıç bir bitişin habercisi olabilir ama bu her ilişkide geçerli değildir muhakkak.

Çok güzel başlayan ilişkiler vardır evlilikle virgüllenen,ama çok güzel ilişkiler de vardır ki ayrılıkla hüsranla biten.:delphin:

Bence hicbirimiz dort dortluk degiliz onemli olan elindekinin degerini bilmek....ayrica etrafimdaki mutlu ciftleri gormek bana cok iyi geliyor yani bu hayatta herkes de ayrilmiyor ki canim...oncelikle saygi, sonrada sevgi varsa ayrilikta olmuyor...ama tabii ki yeni baslangiclar bir sure yeni heyecanlar getiriyor ki bu da cok keyifli..:CüvCüv:

yok canım yaa:gitme:
bazen mutlu çift görmek beni çok sinir ediyoralsanaalsanasmile

Back
X