• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her bayanın kendini bulabileceği bir sorun !!!

Öncelikle yardım eden herkese şimdiden çok teşeşkkürler. Forumunuza yeni üyeyim, konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.
Benim 2 yıllık bir ilişkim var. Erkek arkadaşım yurtdışında. Çok şükür sevgi saygı konusunda problemimiz yok. Benim sorunum onun geçmişini çok kafaya takmam. Erkek arkadaşımın ilk kız arkadaşı onu aldatmış ve en yakın arkadaşıyla baya bir süre çıkmışlar. Sonra ayrılınca kız benim erkek arkadaşıma geri dönmüş benimki de kabul etmiş. ( Neden diye sorduğumda gerçekten pişman alduğunu düşündüm dedi ) Daha sonra yine kötü sözler ve hakaretler edince erkek arkadaşım tamamen ayrılmış. Ondan sonra bir kızla daha ilişkisi olmuş ve daha sonra da benimle başladı zaten. Benden önceki kız arkadaşı birgün malum sosyal paylaşım sitesinde sevgilimi ekledi ve duvarına sonunda seni buldum yazdı. Ben tabi bunu duyunca çok sinirlendim ve tartıştık. Daha sonra bu bahsettiğim ilk kız arkadaşı yazdı. Selam nasılsın diye ve erkek arkadaşım iyiyim sağol sen diye cevap verdi. Ve bu kızın bana o zaman eski kız arkadaşı olduğunu söylemedi. Ben bunları bana tüm geçmişini açık açık anlattığında öğrendim ve sakladığı için daha çok kızdım. Neden sakladın diye sorduğumda yeniden tartışmak istemediğini söyledi. Çünkü itiraf etmeliyim ki ben eskiler yüzünden çok canını yaktım ve tartıştım ounla. Benim problemim aklının hala onlarda kaldığı değil aslında çünkü böyle olsa eğer ayrılır onlarla devam ederdi. zaten aramızda mesafe var ve sevmeyen bi insan onca lafa çoktan eyvallah diyerek giderdi. Benim derdim ben bu eski davasından nasıl vazgeçebilirim, nasıl unutabilirim ? Birine cevap yazdı diğerine yazmadı ve ben bunu sorduğumda çünkü nasılsın dedi şeklinde cevap verdi. Bilmiyorum belki okuyunca siz arkadaşlara saçma gelebilir ama lütfen yardım edin :(

canım bak sen diyosun güzel bi ilişkimiz var sevgi saygı konusunda sıkıntımız yok diye :) ee daha ne :) gecmise bu kadar takılı kalıpta ne kendini üz ne de sevgilini sık bogaz et :34: eskiden kız arkadaslarının olması gayet normal ama suan sen varsın sevgisinden eminsen canını sıkmaya degmez :)

Back
X