her bayram üstü aynı terane

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
398
yine bayram geliyor yine kaynanaya gitme mevzusu cıktı

söyleki esimin ailesi bize 3 saatlik baska bi sehirde esim ille bi bayram gider kısın 1 hafta biz gideriz bide yaz tatilinde 1 hafta gideriz ama

temmuzda zaten yani ramazan bayramında gittik aguztozda yıllık iznimizde gittik 1 hafta simdi kurban bayrmında yine gitmek istiyor ben gitmicem ama esiminde gitmesini istemiyorum

bilen bilir kaynanamla her gelin gibi anlaşamıyoruz evlerinde hep bi huzursuzluk sürekli bi bagarma kocasına diger ogluna yastıkları bozdun halıyı kaydırdın balkonu acrtın vsvs yemek sorunu baslı basına var esime yani kendi ogluna bile saygısı yok 8 senedir bi kere yemek yapıp karsılamadı kendi kızı geldimi 10 cesit yemek yapıp sokagın basında bekliyo gerci banane kendi oglunun yüzü düsüyo beni baglamaz ama kızıyorum esimi saymamalarına kardeslerinden 10 yas büyük abi bile demiyolar ayıp yani

neyse simdi esimi ne diye ikna ediyim gitmesini istemiyorum,

cünkü su ara cok sık gittik

esimin ailesi baska sehirde kızlar o yüzden git gel yapmıyo yani 3 saatlik yol ama git gel yapmaz iste koca kafalı

Son düzenleme:
Mevzu hakkında pek birsey diyemem gidip gitmemek sixin bileceginiz iş ama bizde kardesler arasinda pek abi abla hitap cümlesini kullanmiyoruz yani bizim icin saygıyla alakali bir durum degil bulundugum yerdede bircok insan abisine ablasina ismiyle hitap edebiliyo

Limoncu, özlemiştim seni:KK3:
Bu konuda sen haklısın. Eşin seni çok seviyor nasilsa, bence uğraşsan tatlı dille kandırırsın.

Ailesi bugün var yarın yok..

Allah gecinden versin ama yaşlı insanlar sonuçta..

Bırak gitsin.. seni kolundan tutup zorla da götürmüyor ya sen niye karışıyosun?

esının aılesı baska sehırdemı ?
baska sehırdeyse gıdın oglene kadar oturur sonra dısarı cıkar gezersınız aksam olunca tekrar gıdersınız
aynı sehırdeysenız 1 gun esının hatırı ıcın gıdıver bayram sonucta

Onlar ana oğul. Birbirlerini görmek istemelerinden daha doğal bir şey yok. Onların aile dinamiği farketmez. Anası 10 çeşit yemek yapmıyor diye bayramda görmek istememesi mi lazım? İstediğine göre, olaylar senin bildiğin kadar sığ değil demek ki. Bu insanlar aile, ve aralarında güçlü bir bağ var.
Sen madem kaynanayı sevmiyorsun, büyük ihtimalle o da seni sevmiyordur. Gitmek istemiyorsan gitme yani, kadın bunalıma girmez. Ama kocanın görmek istemesine saygı duymak mecburiyetindesin. Bu insanlar ağaç kavuğundan çıkmıyorlar, bir aileleri var. Bırakın da bari bayramda seyranda görsünler.

Ailesi bugün var yarın yok..

Allah gecinden versin ama yaşlı insanlar sonuçta..

Bırak gitsin.. seni kolundan tutup zorla da götürmüyor ya sen niye karışıyosun?
iyide ömür bizim icinde geciyor genciz gezelim tozalım her izinin 1 haftası zaten ordayız bence özel günlerinde eslere ayrılma tarafı olmalı her bayram seyran anneye gitmek nedir allah askıan sen zaten samimiysen bi telefon acarsın olur biter 1 ay sonra gidersin izin alıp 2 günlügüne ama bayramlarda tatile gimek isitorym ben en azından bi bayram gidilsin bi bayram gidilmesin bence

esının aılesı baska sehırdemı ?
baska sehırdeyse gıdın oglene kadar oturur sonra dısarı cıkar gezersınız aksam olunca tekrar gıdersınız
aynı sehırdeysenız 1 gun esının hatırı ıcın gıdıver bayram sonucta
aynı sehirde degiliz baska sehirde ayrıca gidildimi bayramdan sonuna kadar yani 4 gün koca 4 gün aman allahım
cehennem azabı 5
sinemalarda

iyide ömür bizim icinde geciyor genciz gezelim tozalım her izinin 1 haftası zaten ordayız bence özel günlerinde eslere ayrılma tarafı olmalı her bayram seyran anneye gitmek nedir allah askıan sen zaten samimiysen bi telefon acarsın olur biter 1 ay sonra gidersin izin alıp 2 günlügüne ama bayramlarda tatile gimek isitorym ben en azından bi bayram gidilsin bi bayram gidilmesin bence

Valla çok başka düşünüyoruz. Bayramlar tatil yapmak için değildir bence.

Neyse, daha fazla konuşmayacagim.

Ileri yaslaninca oglunuzu, kızınızi beklememenizi tavsiye ederim. Çünkü ne ekerseniz onu bicersiniz.

aynı sehirde degiliz baska sehirde ayrıca gidildimi bayramdan sonuna kadar yani 4 gün koca 4 gün aman allahım
cehennem azabı 5
sinemalarda
yoo dedıgım gıbı ogleden sonra dısarı cıkar gezersınız dolasırsınız
bayramın 2.3. gunu yola cıkar gerı evınıze donersınız
ne kadar kotu olunursa olunsun esının hatırı ıcın mubarek bayramda gıdın bence
bıseye karısmayın resmı durun sızın ıcın onemlı olan esınız
kımsenın agzına laf vermeyın esınızıde tek gondermeyın senede 1 nolcakkı

Siz gitmiyorsaniz onun gitmesine ne karisiyorsunuz yahu bayramda tabikide gidecek annesinin babasının yanına. Size ne ? küçük çocuk değil ya acikirsa basının çaresine bakar. Acligini cok dert ediyorsaniz siz de gider 2 gun kalir donersiniz. Aciktikca yemegini de yaparsiniz hem.Tatili birlikte geçirmek istiyorum ondan gitmesini istemiyorum diyorsaniz da söyleyin erken dönsün. Bana kalırsa siz de gitmelisiniz. Anladigim kadariyla esiniz anlayisli biri. Tatlı dille günü birlik gidip dönelim sonra başbaşa vakit geciririz diyin bakalım. Veya 2 3 günlük bir tatile gidebilirsiniz. Ailesiyle ilişkisine bu denli karışmak doğru değil.

Bayramın ilk günü gidin ertesi gün dönün, bence yalnız gidilmemeli bayramlarda birlikte olunmalı.
Sizin söyleminizle pek sayılmıyormuş ya eşiniz, bu durumdan rahatsız olsaydı tüm izinlerini orda geçirmek istemezdi ki bana tuhaf geldi.
Bence inatlaşmadan oturup sakince konuşun.

Back
X