- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
O değil de başlığınız beni benden aldııı..
Konuya gelirsek özellikle uzak mesafe aşkları çok yoğun sınavlardan geçer buna inanıyorum. Dönüm noktaları da diyebiliriz bunlara. Normaldir. her ilişkide sabır gerekir ama uzak mesafe de iki katı gerekir her şeyin, herkesin harcı değildir o nedenle.
Kısa bir süre olmuş resim kaldırmaması vs bunlar da iyi işaretler. Karşılıklı sevgi tüm mesafeleri siler atar sabır diliyorum size. Umarım aranızdaki şey gerçekse her şey bir an önce düzelir. kendinizi yıpratmayın biraz bekleyin, gerektiğini hissettiğiniz anlarda düşüncelerinizi söylemekten de çekinmeyin derim. Gurur lazım tabii ancak fazlası zarar.
Wattsapi aktif olarak kullanıyor muOlmadı...
Uzak mesafe ilişkisini yürütmeye çalıştım ama beceremedim..
O kadar mutsuzum ki, tam 8 gün oldu ondan ayrılalı.. 3 yıllık bir ilişkimiz vardı, 2 yılı aynı şehirde, son 1 yılı ayrı şehirlerde geçirmiştik... Çok zor geldi, ben bunu ona açıkladığımda elbette ki birçok haklı sebebim vardı ama o abarttığımı düşünüyordu her defasında.. Nitekim de ayrılırken, ''bu benim kararım değil sen istedin'' diye bağırdı bana... Oysa ki ben de isterdim birlikte olabilmeyi, çok denedim hatta bir geçen yıl ayrıldık ama çok uzun sürmedi, barışmıştık...
Şimdi ise... Yine aynı dönem....... O kadar kolum kanadım kırık ki..
Ne menem bir şeymiş bu uzaklık.. Uzaklıktan kaynaklanan yalanlar, dolanlar, kıskançlıklar.......
Bu ilişkiyi bitirdi.. Aynı şehri paylaşsaydık... Belki....
Ama şu an için bitti...
8 gün oldu, watsabında benim fotoğrafım vardı, hala kaldırmamış...
Ama ne yazışıyoruz, ne de araşıyoruz... 8 gündür hiçbir şey yapmıyoruz..
Ve;
Ben 8 gündür aşk acısı çekiyorum...
Paylaşmak istedim, belki de teselliye ihtiyacım var; bilmiyorum..
Hakkınızı helal edin dostlar, şimdiden yapacağınız yorumlarınız için teşekkürler.
Uzak dıye ayrılıp,aşk acısı çekmek..
Ya uzaklıga katlancaksın..ya acıya..
Evet, iş yerinde sürekli wattsaptan hallediyor işlerini. Niçin sordunuz?Wattsapi aktif olarak kullanıyor mu
Arkadaşım düşündüm, hep düşünüyordum ben son zamanlarda... O kadar mutsuzdum ki, çünkü son zamanlarda birbirimizi mutsuz etmeye başlamıştık, ben sürekli kıskançlıklar yapıyordum, o da sürekli abarttığımı düşünüp kavga ediyorduk... Allah'ın her günü böyle geçer mi.....ayrılmadan önce iyice bi düşünseydin keşe bizde 2 sene aynı sehirdeydık 7 aydır ayrıyız sorun oluyor tabiiki ama ayrılık düşünmedim hiç. sende yapıcı olmayı dene. tabii dısardan yorum yapmak kolay ilişkinin içeriğini bilmiyorum. Yanlış bişey dediysem affola..
Olmadı...
Uzak mesafe ilişkisini yürütmeye çalıştım ama beceremedim..
O kadar mutsuzum ki, tam 8 gün oldu ondan ayrılalı.. 3 yıllık bir ilişkimiz vardı, 2 yılı aynı şehirde, son 1 yılı ayrı şehirlerde geçirmiştik... Çok zor geldi, ben bunu ona açıkladığımda elbette ki birçok haklı sebebim vardı ama o abarttığımı düşünüyordu her defasında.. Nitekim de ayrılırken, ''bu benim kararım değil sen istedin'' diye bağırdı bana... Oysa ki ben de isterdim birlikte olabilmeyi, çok denedim hatta bir geçen yıl ayrıldık ama çok uzun sürmedi, barışmıştık...
Şimdi ise... Yine aynı dönem....... O kadar kolum kanadım kırık ki..
Ne menem bir şeymiş bu uzaklık.. Uzaklıktan kaynaklanan yalanlar, dolanlar, kıskançlıklar.......
Bu ilişkiyi bitirdi.. Aynı şehri paylaşsaydık... Belki....
Ama şu an için bitti...
8 gün oldu, watsabında benim fotoğrafım vardı, hala kaldırmamış...
Ama ne yazışıyoruz, ne de araşıyoruz... 8 gündür hiçbir şey yapmıyoruz..
Ve;
Ben 8 gündür aşk acısı çekiyorum...
Paylaşmak istedim, belki de teselliye ihtiyacım var; bilmiyorum..
Hakkınızı helal edin dostlar, şimdiden yapacağınız yorumlarınız için teşekkürler.
geçmez tabiiiki ama işte arada sevgi olmasa bu kadar üzülmezdin sende o da.. bekle desem olmaz bitirmen iyi desem olmaz aslında çok iyi anlıyorum seni. Allah hakkınızda hayırlısını versin ama bence ikinizde dayanamayack gibisiniz sanki. Yinede Allah bilir, sen bilirsin tabiiArkadaşım düşündüm, hep düşünüyordum ben son zamanlarda... O kadar mutsuzdum ki, çünkü son zamanlarda birbirimizi mutsuz etmeye başlamıştık, ben sürekli kıskançlıklar yapıyordum, o da sürekli abarttığımı düşünüp kavga ediyorduk... Allah'ın her günü böyle geçer mi.....
Demekki o da hala seviyor. Ben barisacaginizi düşünüyorumEvet, iş yerinde sürekli wattsaptan hallediyor işlerini. Niçin sordunuz?
geçmez tabiiiki ama işte arada sevgi olmasa bu kadar üzülmezdin sende o da.. bekle desem olmaz bitirmen iyi desem olmaz aslında çok iyi anlıyorum seni. Allah hakkınızda hayırlısını versin ama bence ikinizde dayanamayack gibisiniz sanki. Yinede Allah bilir, sen bilirsin tabii
öyle diyorsan bişey diyemem tabii Allah pişman etmesin. zamanla alışkanlık mı sevgi mi aşk mı iyice anlarsın zaten..Ben artık sevgimin kaldığını düşünmüyorum zaten, uzaklıktan dolayı o da bitti.... Koptuk. Alışkanlık olabilir belki bu üzüntümün sebebi...
8 gündür hiçbir şekilde irtibatımız yok ama.... Seven insan yazardı, arardı diye düşünüyorum.. Ne bilim canım....Demekki o da hala seviyor. Ben barisacaginizi düşünüyorum
Seven insan arar seven insan yazar çok klişe sözler değil mi ? Siz birini sevmeseniz neden fotografini Tutacaksiniz. Siz de aramiyorsunuz ama seviyorsunuz8 gündür hiçbir şekilde irtibatımız yok ama.... Seven insan yazardı, arardı diye düşünüyorum.. Ne bilim canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?