her birinizden dua bekliyoruz...

allahım şu mübarek cuma günü hürmetine inş şafi isminden acil şifalar versin 17 yaşındaki kardeşimize.rabbimin bir dbildiği elbette vardır.sabah sabah içim acıdı ,anasına babasına bağışlasın allahım.

özge kardeşimize acil şifalar diliyorum allah ailesine bağışlasın allahım kimseye evlat acısı vermesin dualarım özge ile :43::43:

Son düzenleme:
Allah ım herşeyin senden geldiğini biliyoruz ve sen istersen olmayacak şey yoktur, ne hastalıklar gördük öldürür dedik yaşattı, ne basit hastalıklar vardı öldürdü.. Yarabbim şu gencecik kızımıza iyi insanların dualarının hürmetine şifa ver yarabbim..

işte Rabbimin imtihan dünyasıııı ..... kurban oldugum Allahım hayırlısıyla sağlıkla kurtarsın inşallah kızımızı özgemizi.

Rabbim hepinizden razı olsun. Ne diyecegimi bilemiyorum. Allahim boyle acılar kimseye yaşatmasın inşallah. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Biz bir sekilde hayata devam diyoruz ama ailesi icin -anne baba ve kardesi- zaman durdu, bir anda hayatları değişti. Annesi -dünyalar tatlısı bir insandır- kızım nefes alsın yeter diyor. Kur'an kurslarında, camilerde dualar okundu. Doktor bile aglamis. "ben de anneyim. Elimizden gelen herseyi yapiyoruz." demiş. Artik gercekten bir mucize bekliyoruz. Allahım nerde bekleyen varsa cümlesine, bizim kızımıza da şifalar versin bu mubarek cumaların yüzü suyu hürmetine.

Back
X