• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

her derdime derman olan arkadaşlarımmm tekrardan mrb beni yine uyku tutmadı...

Cnm nasılsın.. mahkeme yine yaklaşmış..sakın bebisii gözetim dışında verme onlara. Yani babası gorecekse bile senin gozetiminde gorebilsin. Hakim e söyle, bebegimi kaçırmakla tehdit ettiler beni de.. çünkü o igrenc kaynanan kacirabilir sırf seni üzmek için. Senin yaninda görsün gorecekse..ki bence senin yaninda bile gormeyi haketmiyorlar..bu güne kadar ne cehennemdelerdi peki..
cnm iyi olmaya calısıyorum işte herzamnki gibi stresli günler geçiriyorum sen nasılsın senin bebeğin nasıl..insallh cnm piskolog esliğinde görme cıkrıcam dedi avukat ama o nasıl oluyor onuda bilmiyorum

Çocuğun yaşı itibariyle annesinin gözetiminde görmesi lazım, avukatını uyar, hakime özellikle belirtsin, annesinin gözetiminde diye. Babaanneye göstermek istemezsen babaanne göremez, yasal dayanağı yok.
avukatımı uyardım pisikolog eşliğnde görme olablir onun için ugrasıcam dedi o nasıl oluyor bilmiyorum bebeğim cok aglarsa getirrirlermi geri

Konularınızı en başından biliyorum, takip de ediyorum çok yol katettiniz ama henüz bitmedi.
güçlü olmaya devam edin.
Bebeği teslim ederken de Allah'a emante edin.
bayılıyorum sizin yavrunuza, ahu gibi maşallah.
cok teskker ederim benden bıkmadan hala bana destek oldugunuz için önce ALLAHIMA emanet zaten..bu arada fotodaki bebek bnm bebeğim değil ama benzeri:)

Yavaşşşşş alsın o kim oluyor da alıyormuş? Hiiiççççç birşeycikler yapamazzz hiç korkma öyle kolaymıymış? Sen varken o kim oluyor da böyle ahkam kesebiliyor? Hukuken gösterme zorunluluğun bile yokken zorunluluğunu gelipte senden nasıl kopartabilir ki hiiiççç kafana bile takma konuşsun konuşsun dursun sen hiçkimseyi duyma.

Evet bugünlerin çok zor geçecek hatta biraz da uzun sürebilir ama zamanla herşeye alışacaksınız ve herşey yoluna girecek düzeniniz oturacak. Merak etme içini ve kalbini ferah tut bol bol dua et... Allah herkesin hakettiğini birgün verecektirrr...
ahhh cnm ne güzl söylüyorsun içime su serpiyorsun varya hiç bilmiyorum nasıl olucak ne lup ne biticek

avukatımı uyardım pisikolog eşliğnde görme olablir onun için ugrasıcam dedi o nasıl oluyor bilmiyorum bebeğim cok aglarsa getirrirlermi geri
Avukatın nasıl bir avukat anlayamıyorum, benim avukatım annesinin eşliğinde annesinin belirttiği yerde görecek babası dedi bitti. Hakimde kabul etti. Pedogog değil senin eşliğinde görecek çocuğu alıp bir yere götüremeyecek.

Avukatın nasıl bir avukat anlayamıyorum, benim avukatım annesinin eşliğinde annesinin belirttiği yerde görecek babası dedi bitti. Hakimde kabul etti. Pedogog değil senin eşliğinde görecek çocuğu alıp bir yere götüremeyecek.
bende bilmiyorum bn endişelerimi söyledim oda bu öneriyi söyledi pedegog eşliğinde olur ancak dedii

bu stye üye oldugumdan beri sorularımın hepsine bıkmadan usanmadan sabırla cvp verdiğiniz için cok teskkr ederim ..artık daha bilinclı ve güçlü hissediorum kendimi en azından bebeğim için güçlü olmam gerektiğini.....kızlar ayın 30unda mahkemem var bnm için dua edin babasına görme cıkıcak ilk kez karsılasıcak acaba kac saat veririler...birde hukuken babaanne görme hakkı var mı.... bensiz cok ağlar tanımız bu konuda bilginiz yada basına gelelnler varsa benimle pylasablirse cook sevinirim yine uyku tutmadı bni
ayy resimdeki senin kızın mı
nolur kaldır çok güzel maşallah nazar değmesin sonra :nazar:

bende bilmiyorum bn endişelerimi söyledim oda bu öneriyi söyledi pedegog eşliğinde olur ancak dedii
Avukatına meme emdiğini söyle, hakime belirtsin, sen hiç kendini üzme. Korkma (konularımı biliyor musun, bilmiyorum, bende bu yollardan geçtim), seni korkutmaya çalışacaklar. Sana olacağı söyleyeyim, her ayın 1. ve 3. cumartesi'si saat 10:00-13:00 arası ve dini Bayram'ların ikinci günü yine aynı saatler, birde babalar günü görüş günü verilecek. Taş çatlasın 1 sene görür sonra görmeye gelmez çocuğunu, tecrübeyle sabit (bana bu laf söylendiğinde, hadi ordan babası görür diyordum, öyle olmuyor Zaman'la seyrekleşiyor). Sende kendine gelirsin bi boşan, rahatlarsın.

Avukatına meme emdiğini söyle, hakime belirtsin, sen hiç kendini üzme. Korkma (konularımı biliyor musun, bilmiyorum, bende bu yollardan geçtim), seni korkutmaya çalışacaklar. Sana olacağı söyleyeyim, her ayın 1. ve 3. cumartesi'si saat 10:00-13:00 arası ve dini Bayram'ların ikinci günü yine aynı saatler, birde babalar günü görüş günü verilecek. Taş çatlasın 1 sene görür sonra görmeye gelmez çocuğunu, tecrübeyle sabit (bana bu laf söylendiğinde, hadi ordan babası görür diyordum, öyle olmuyor Zaman'la seyrekleşiyor). Sende kendine gelirsin bi boşan, rahatlarsın.
cok teşkkr ederim cnm bnm belirticem avukatada peki pedegogla olunca nasıl oluyor cnm alıyolar mı cocugu bi fikrin var mı

Birde pedagog vs.pek net fikrim yok ana genede avukatınla birlikte konuşun söyleyin senin gözetiminde senin istediğin yerlerde görmelerini talep edebilirsiniz? Onlara hiç güvenmediğini de belirtebilirsin daha iyi olurrr...

cok teşkkr ederim cnm bnm belirticem avukatada peki pedegogla olunca nasıl oluyor cnm alıyolar mı cocugu bi fikrin var mı
Senin çocuğun çok küçük alamazlar. Pedogog icra esnasında gelir, öyle bir karar çıkmaz. Ha icraya vermek istiyorsa eski eşin her görüşmede 750 TL öder:).

Sen hiç üzülme onların dediği gibi olmayacak hiç bir şey:)

Birde pedagog vs.pek net fikrim yok ana genede avukatınla birlikte konuşun söyleyin senin gözetiminde senin istediğin yerlerde görmelerini talep edebilirsiniz? Onlara hiç güvenmediğini de belirtebilirsin daha iyi olurrr...
Benim kararım aynen bu şekilde, ay çıldırcam ne biçim avukat işini savsaklıyor resmen.

Benim kararım aynen bu şekilde, ay çıldırcam ne biçim avukat işini savsaklıyor resmen.

Herkesin görevini hakkıyla ve layıkıyla yapması gerekiyor. Eğer işinin ehli bir avukat ise zaten herşeyi ve her ayrıntıyı tek tek herkesten önce düşünebilecektirrr.

Back
X