Her doğum günümde ağlıyorum

konunu okuyunca annem aklıma geldi:1:..

annemin bir arkadaşının eşi sürekli doğum günlerinde yıl dönümlerinde hediyeler alıp kutlarmış. bir keresinde çok pahallı gerdanlık almış. o hanımda arkadaşlarına hava atarak göstermiş. bu doğum günü hediyem diye... akşamınada annem babama anlattı... babamda güldü. doğum günü kutlamaz babamda:9:. neyse gel zaman gitzaman aynı bayan ağlıyarak eşinin kendisini aldattığını anlatmış. akşamına da babama anlattı annem. açığını kapatmak için hediyelere boğuyormuş. hediyeye felan hiç gerek yok sakın alma diyordu:9:... hatta doğum günümü hatırlama sakın diyede ekledi...

üzülme... inş. diğer doğum gününü unutmaz. sen en iyisi telefonunu kur eşinin... seneyede unutmasını engellersin...

merak ettim hadi bu defa kocanız unuttu diye ağladınız(ne kadar gereksiz olsa da),daha önceki doğum günlerinizde niye ağladınız:34:

öenmli olan d.g. evlilik yıldönümü ... vs kutlamak değilde. her gün biribirinize olan sevgiyi saygıyı yaşamktır. benim eşim de unuttu hemde her yıl birini unutur garibim. çok güzleriz biz onun bu haline. evet insan sevdiğinin doğduğu günü unuturmu diceksiniz. ama erkekler bu konuda biraz daha hassaslıktan uzaklar. naapalım yani. doğaları öyle.
ama bak telafi etmiş. neler var hayatta bırak d. g özel gün. karısına sevdiğini söylemeyen ona bir eşya gibi davrananlar var.
arkadaşlar içinde öyle. senin zor gününde ihtiyacın olduğunda yanındalarsa bırak unutup gitsinler doğum gününü

ayy bende 30 oldum bugün...:31:

hatırlayanda hatırlamayanda sağolsunn....geçen yıllara mı ağlayım şimdi 30 da olmuşum ..:27:

ayy bende 30 oldum bugün...:31:

hatırlayanda hatırlamayanda sağolsunn....geçen yıllara mı ağlayım şimdi 30 da olmuşum ..:27:

canım benimmm,doğum günün kutlu olsun:16:
hatırlayanın bol olsun inşallah:1:

Başlığı görünce doğum gününüz ile aynı gün olan bir acınız olduğunu düşündüm.
Geçen gün bir dizide öyle bir sahneye denk geldim ordan aklımda kaldı sanırım.
Allahtan öyle bir durum yokmuş.

merak ettim hadi bu defa kocanız unuttu diye ağladınız(ne kadar gereksiz olsa da),daha önceki doğum günlerinizde niye ağladınız:34:

İşte onu çözemiyorum doğum günlerimde hep uğursuzluklar yaşanıyor yada bana öyle geliyor aksilikler çıkıyor tesadüf ama 30 senede olmaski kardeşim:)))

konunu okuyunca annem aklıma geldi:1:..

annemin bir arkadaşının eşi sürekli doğum günlerinde yıl dönümlerinde hediyeler alıp kutlarmış. bir keresinde çok pahallı gerdanlık almış. o hanımda arkadaşlarına hava atarak göstermiş. bu doğum günü hediyem diye... akşamınada annem babama anlattı... babamda güldü. doğum günü kutlamaz babamda:9:. neyse gel zaman gitzaman aynı bayan ağlıyarak eşinin kendisini aldattığını anlatmış. akşamına da babama anlattı annem. açığını kapatmak için hediyelere boğuyormuş. hediyeye felan hiç gerek yok sakın alma diyordu:9:... hatta doğum günümü hatırlama sakın diyede ekledi...

üzülme... inş. diğer doğum gününü unutmaz. sen en iyisi telefonunu kur eşinin... seneyede unutmasını engellersin...[/QUOTE

hikayede süpermiş ama hatun hava atmanın derdideymiş benim öyle amacım yok şükür...
sadece değer görmek istedim hatırlanmak o bide eşime düşkünüm heralde kırılmam ondan oldu biraz...

Son düzenleme:
İşte onu çözemiyorum doğum günlerimde hep uğursuzluklar yaşanıyor yada bana öyle geliyor aksilikler çıkıyor tesadüf ama 30 senede olmaski kardeşim:)))

Belki burcunuzla ya da yükselenizle bir alakası vardır bu durumun.
O burukluğu hissetmenize hak veriyorum ben.Beklemese umut etmese
iyi olur ama bekliyor insan işte..

Ama bunu unutmasını size verdiği değer ya da değersizlik olarak düşünmeyin.
Onlar bizim gibi düşünmüyorlar.
Hele bizim bu şekilde düşündüğümüzü öğrenince epey de şaşırıyorlar.

Ama bunu unutmasını size verdiği değer ya da değersizlik olarak düşünmeyin.
Onlar bizim gibi düşünmüyorlar.
Hele bizim bu şekilde düşündüğümüzü öğrenince epey de şaşırıyorlar.

bilmem şasırmadı aslında özür diledi anladı durumumu üzüldü belkide bende kızdım..
haftada kac kere pastaneye gidersin yinemi aklına gelmedi gülüyo bu gün canım hiç pasta istemedi dedi..
gülermisin ağlarmısın...
aslında esas konu tesadüf tüm doğum günlerimin kötü gecmesi eşimden öncede öyleydi...
enteresan değilmi.. ben ona taktım...

Son düzenleme:
biz bayanlar çok hassassız yaa :)

ben kendimi bildim bileli doğum günü kutlamayı sevmem her yıl ve hergün biraz daha yaşlanıyorum ömrüm bitiyor diye.

ama inanmazsınız belki eşim hiçbir günü unutmaz.ben nişanlıyken bi espri yaptım.canlı çiçek istemem yazık olur kuru çiçek alabilirsin yada saksı çiçeği ve kokuları çok severim dedim ayrıca cumhuriyet bayramı zafer bayramı gençlik bayramlarında da hediye isterim dedim.adam her dini ve milli bayramlarda bile hediye almaya başladı.kadınlar günü doğum günü ,evlilik yıldönümü ,sözlendiğimiz dönümler dahil :53:

ama bu sene doğum günüm hariç (çok güzel bir sürpriz yaptı) evlilik yıldönümümüzü bebeklerden unuttuk taakiiii ben bi gün sonraki gece hatırlayıp "evlilik yıl dönümümüz kutlu olsuuuunnnnn " diyene kadar.

eşimin dediği "ben 8 oğustosta evlendik sanıyordum ":53: çok bozulmuştum :):):):)

bide koku seviyorum diye aldığı parfümlerin haddi hesabı kalmadı.dolabım envayi çeşit koku :52:

Son düzenleme:
Back
X