• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her erkek aldatir mi?Her kadin kabullenir mi?

başa gelmeden herkes atar, tutar...başa gelince durumlar değişebilir...aslında şöyle, eğer sadece gönül eğlendirmek için yapmışsa, evliliğini yıkmaya değmez...ama birine aşık olmuşsa ve onsuz yapamıyorsa işler değişir...her aldatılmada boşanma olsaydı aile diye birşey kalmazdı günümüzde...kimi haberi oluyor, kiminin haberi olmuyor aldatılıyor...yapcakinsanda her türlü yapr, senin tehdidinle yola gelmez...inşallah kimsenin başına gelmez, ama dediğim gibi başa gelmeden bilinmez...affdenlerede saygı duymak gerekir...yuvalar yıkılıncada, güzel bir hayat beklemiyor kimseyi...
Keske her aldatilmada bosanma olsaydi gonul eglendirmek icin sevmisse bosanmasin dusunceniz cok ilginc ve aci.bi kadin bi erkekle gonul eglendirse kocasinin tepkisi ne olur sizce cinayete kadar gider.peki erkek yapinca ne degisiyor aldatilma boyle normal hale geldigi icin erkeklerde ozgurce aldatiyor

Keske her aldatilmada bosanma olsaydi gonul eglendirmek icin sevmisse bosanmasin dusunceniz cok ilginc ve aci.bi kadin bi erkekle gonul eglendirse kocasinin tepkisi ne olur sizce cinayete kadar gider.peki erkek yapinca ne degisiyor aldatilma boyle normal hale geldigi icin erkeklerde ozgurce aldatiyor
o eskidenmiş canım...şimdi çoğu evli kadında eşini aldatıyor ve kocalarıda bildikleri halde ses çıkarmıyorlar...

Yadirgadigini yasamadan olmezmis kimse.eltinizin aldatildigini nerden cikardiniz belki kadin lafin gelisi soyledi.ayrica daha ortada bisey yokkeb esinize tehdit eder gibi konusmussunuz.bence buyuk konusmayin aldatilinca sartlarinizin ne olacagini bilemezsiniz
Kayinbiraderim internet uzerinden bir bayanla konusuyor ve bunu eşim yakalamis oda bana soyledi yani yadirgamiyorum

Kocam beni kesinlikle aldatmaz diyemem, o büyük konuşmak olur ama aldatılırsam tabiki ayrılırım. Net.. Büyük konuşmak değil bu, düşünce.

He çocuklarla ilgili bir sorun mu oldu ayrılmama engel mi var? O zaman çocukları duruma hazırlayıp yine boşanırım. Anne mutsuzsa çocuklar da mutsuz olur. Beni aldatan bir erkekle de mutlu olacağımı sanmıyorum.

Ayni cumleyi esime soyledim yengen ayni seyi abine yapsaydi kabullenirmiydiniz dedim cevap sizinde tahmin etdiginiz gibi oldu

Bazi erkek yapar, bazi kadin kabullenir. Bazi erkek yapmaz. Bazi kadin da kabullenmez. Kimin ne yapacağı da hiç belli olmaz. Yapmaz dersin yapar, asla affetmez dersin affeder. Hayat...

Eniştem var bitane Allahım öyle bir adamdı ki asla asla aldatmaz dünyada kadınların içinde bi o kalsa dönüp bakmaz derdim herkes öyle düşürdü.. ama o bile karısını aldattı bu yüzden asla demem benim kocam beni aldatmaz veya her erkek aldatmaz diye her erkekte aldatma potansiyeli var malesef..

Eltine birsey diyemiyorum. kabullenmek ayrı çaresiz dönmek ayrı. büyük çoğunluğu maddi yetersizlik ve çocukları için affediyor. bu konuda büyük konuşmayın. Eşinizden ayrı kalmayı, yalnız yaşamayı göze alabilirsiniz ama çocukları babasız büyütme düşüncesi bile kötü. zor bir durum . kalsan olmaz gitsen olmaz.

Eşinize neden adamın suçu gunahı yokken çıkıştınız ki?

Her erkek aldatmaz, her kadın affetmez.
Eltinizin şartlarını bilemeyiz. Siz yine de büyük konuşmayın...
O an insanin icine şeytan kaçıyor kafası dolu oluyor kuruyor kurguluyor ve çatıyor. Ne kadar sacma birsey oysa ki. :)

Eltinin mide genişlemiş kabullenmiş her erkek aldatır mantığını geliştirmiş
Bence her erkek aldatmaz aldatan erkek çok tabi ama herkes aldatır demek haksızlık olur

Her erkeğin aldatacağından emin olan kadınların hala erkeklerle ne işi oluyor ben de bunu anlamıyorum. Bunun için insanın kendisine hiç saygısı olmaması, gurursuz olması lazım. Ömür boyu yalnızlık, bu gurursuz hayattan bin kat daha iyidir. Eltiniz gibi insanlara hiç tahammülüm yok mesela. Bir kadın olarak kendine bunu uygun görüyorsa, ne yaşasa müstahak.

Bir de her erkeğin aldattığını söyleyen kadınların %90 ı aldatılmış ve kendini teselli amacıyla bu tezi ortaya atıyorlar. Geriye kalan %10 da kocasına güvenmeyen ve aldatılsa da kocasını diğer kadına teslim etmemeyi düşünenler :) (rakamları ben uydurdum ama kocamı metreslere yedirmem cümlesini bizzat duydum)

Bir de her erkeğin aldattığını söyleyen kadınların %90 ı aldatılmış ve kendini teselli amacıyla bu tezi ortaya atıyorlar. Geriye kalan %10 da kocasına güvenmeyen ve aldatılsa da kocasını diğer kadına teslim etmemeyi düşünenler :) (rakamları ben uydurdum ama kocamı metreslere yedirmem cümlesini bizzat duydum)
Ben de birkaç gün önce, o o... ev hanımı olmayı hak etmiyor, o yüzden kocamı yedirmem diyeni gördüm. :confused:
Ev hanımı olmak hayattaki en güzel şey çünkü. Koltuklarımıza sıkı sıkı yapışalım bence de.

Her erkek aldatmaz her kadın da kabul etmez başlığa istinaden.

Burda bu konuyu açarsan herkesin vereceği cevap kocşşim yapmaz, bende kabullenmem :KK47: buna hiç inanmıyorum :)

Her erkek aldatmaz , her kadin aldatmaz
Aldatmak karakteri bozuk insanlara has bir eylemdir
Duzgun insan , sevmiyorsa yada baskasindan etkilenmisse hayatindaki insandan ayrilir yoluna devam eder
Ve ben aldatilirsam direk bosanirim , affedemeyecegim birkac konudan biridir aldatmak

Back
X