• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her erkek aldatırmı.neden aldatır

ERKEKLERMİ KADINLARMI DAHA FAZLA ALDATIYOR?

• KADINLAR

OY: 3 15,0%
  • ERKEKLER

OY: 17 85,0%

• Ankete Katılan
    20
ben aldatıldım eşimden önce 2 yıl çıktığım aldattı acısını bilirim kimseye ALLAH vermesin inş. zaten affeden kadında sindiremez ne kadar gecsede bi süre affetmiş görünür sonra bırakır o kişiyi arkadaşım vala kendini bilende yorumluyor bilmeyende bazıları sırf senin tersini sölemek için yorumluyor bazıları sinir etmek için napalım her görüşü tartışacak kadar arkadaşımız var şükür yorum için tşkler

ewliykenmi aldatıldın :(( çok üüzldüm hala ewlimiisn peki? ben böle bi konu açtığımda o densiz arkadaş ilk yorumunda bana bak kocana şöle baskı yapma şöle yap böle yap dedi bende dedimki arkadaş kocam elden gitcek diye bi kaygım yok zaten yada burda kızlar kocalar aldatıyor ne yapmalı etmeli diye konu açmadım bu durumu yaşayan arkadaşlar altatıldım diye konu açıp daha fazla üzülmesinler sıkıntıları bi çatı altında paylaşalım diye açtım dedim...yok anlamadı ozaman bırak yaşayanlar açsın dedi...verdim cevabını bidahada bişey yazamadı zaten...sinir oluyorum yaa gereksiz yazmak için yorum yazan insanlara...ben çk agrasif bi insanım zaten herşeye birden parlarım bi erkek arkadaşıyla bile görüştürtmem ama başıma öle bişey gelsee...işte orda duruyorum boşanmak bişey değil belki şu durumda ama ona zarar verip cezaewlerinde sürünürüm diye korkuyorum...çünkü kadın belli bi zaman sonra bu ihanete uğrayınca sewgisi saygısı bitiyor ben nasıl enayi yerine konuldum diyip bunu kaldıramıyor...kıskanmak çok ayrı bence bu aldatma olayında kıskançlık bitiyor gurur meselesi haline geliyor....yine bence...

en aldATMaz diyip de aldatan erkekleri görüp duydukça kimseye güvenim kalmadı valla...eşim için yapmaz diye düşünüyorum ama büyük konuşmamak lazım tabii yüzde yüzde güvenmiyorum asla ...aldatmanın büyüğü küçüğü olmaz bi bakış bile aldatmadır bence....bi de en sinir olduğum erkek yapar çapkın olur kadın yapar o..... derler bu nasıl bi mantık ya...sinir oluyorum bu kafadaki insanlara....aldatılınca insan affettim dese de yine de gerçekten asla affedemez aklından çıkmaz diye düşünüyorum :(

Gerçekten pisman olup dönerse benim için problem olmaz çünkü o olan anlıktır.
Gerçi hiç aldatılmadım böyle havadan konuşmak kolay
:20:

ewliykenmi aldatıldın :(( çok üüzldüm hala ewlimiisn peki? ben böle bi konu açtığımda o densiz arkadaş ilk yorumunda bana bak kocana şöle baskı yapma şöle yap böle yap dedi bende dedimki arkadaş kocam elden gitcek diye bi kaygım yok zaten yada burda kızlar kocalar aldatıyor ne yapmalı etmeli diye konu açmadım bu durumu yaşayan arkadaşlar altatıldım diye konu açıp daha fazla üzülmesinler sıkıntıları bi çatı altında paylaşalım diye açtım dedim...yok anlamadı ozaman bırak yaşayanlar açsın dedi...verdim cevabını bidahada bişey yazamadı zaten...sinir oluyorum yaa gereksiz yazmak için yorum yazan insanlara...ben çk agrasif bi insanım zaten herşeye birden parlarım bi erkek arkadaşıyla bile görüştürtmem ama başıma öle bişey gelsee...işte orda duruyorum boşanmak bişey değil belki şu durumda ama ona zarar verip cezaewlerinde sürünürüm diye korkuyorum...çünkü kadın belli bi zaman sonra bu ihanete uğrayınca sewgisi saygısı bitiyor ben nasıl enayi yerine konuldum diyip bunu kaldıramıyor...kıskanmak çok ayrı bence bu aldatma olayında kıskançlık bitiyor gurur meselesi haline geliyor....yine bence...

yok hayatım evlenmeden önceki 2 yıl çıktığım kişiydi sonra 2 yılda acısını çektim ondan sonrada eşimi tanıdım güven bitince daha yürümez aklından gitmez insanın affetsede

Son düzenleme:
en aldATMaz diyip de aldatan erkekleri görüp duydukça kimseye güvenim kalmadı valla...eşim için yapmaz diye düşünüyorum ama büyük konuşmamak lazım tabii yüzde yüzde güvenmiyorum asla ...aldatmanın büyüğü küçüğü olmaz bi bakış bile aldatmadır bence....bi de en sinir olduğum erkek yapar çapkın olur kadın yapar o..... derler bu nasıl bi mantık ya...sinir oluyorum bu kafadaki insanlara....aldatılınca insan affettim dese de yine de gerçekten asla affedemez aklından çıkmaz diye düşünüyorum :(

benm eşimde aldatmadı şimdie kadar kimseninde yaşamasını istemem böle bir acıyı çünki bi bayanın aldatıldığını öğrendiği şokla kansersin şoku aynıymış uzmanlar öle sölüyo bende güvenmem aldatmasada çünki en güvendiğim yaptıktan sonra oda yapar hep bekliycen aslında bigün yapar die varsın o yapmasın yapınca en azından hazırlıklı yakalanırsın bekliodum dersin daha az yıkım olur ama affetmem sonucu ne olursa olsun affetmem çünki kalbinde yerim yoksa onunda o saatten sonra yanımda yeri olamaz

bütün erkekler Aldatır diye birşey yok,

kadınların aldatanı yok mu?

etrafımda erkeklere halt yedirecek kızlar gördüm ben ..

Erkekte Kızda! Eğer Namusunu Bilir, Rabbini Bilir ona göre yaşarsa, ne bir erkek helalinden başka kadına dokunabilir, nede bir kız helali olduğu erkeğin dışında bir erkekle iletişime geçer..

bu boyle arkadaşlar. konuyu açan arkadaşım erkeklere vermiş veriştirmiş ama ne kadınlar var bunu unutmayalım lütfen..

yani sadece erkekler aldatmaz,

sadece kadınlarda aldatmaz,

kimi erkek kimi kadınlar aldatabilir..

Yni konu başlıgı ile konuyu toparlayacak olursam,

Her erkek aldatmaz..

Son düzenleme:
bütün erkekler Aldatır diye birşey yok,

kadınların aldatanı yok mu?

etrafımda erkeklere halt yedirecek kızlar gördüm ben :24:

Erkekte Kızda! Eğer Namusunu Bilir, Rabbini Bilir ona göre yaşarsa, ne bir erkek helalinden başka kadına dokunabilir, nede bir kız helali olduğu erkeğin dışında bir erkekle iletişime geçer..

bu boyle arkadaşlar. konuyu açan arkadaşım erkeklere vermiş veriştirmiş ama ne kadınlar var bunu unutmayalım lütfen..

yani sadece erkekler aldatmaz,

sadece kadınlarda aldatmaz,

kimi erkek kimi kadınlar aldatabilir..

Yni konu başlıgı ile konuyu toparlayacak olursam,

Her erkek aldatmaz.. :24:

konuyu açan arkadaş erkeklere vermiş veriştirmiş diyorsunda konu başlığında ne yazıyo hiç bakmıyorsun konu ah erkekler konusu başlığında burda erkeklerin aldatığı tartışılıyor bayan yerine gecersen ordada bayanını bulacağından eminim

konuyu açan arkadaş erkeklere vermiş veriştirmiş diyorsunda konu başlığında ne yazıyo hiç bakmıyorsun konu ah erkekler konusu başlığında burda erkeklerin aldatığı tartışılıyor bayan yerine gecersen ordada bayanını bulacağından eminim

teşekkür ederim, olaya bu yönden bakamamıştım :44:

bakıoyr derken ben. onunda alıcısı oluyor anlamındaydı sanırım yanlış anladık birbirimizi

bugün bir arkadaşım anlattı nerede izlemiş bilmiyorum ama adam 15 yıldır karşı komşusuyla aldatıyormuş karısını hatta aile mezarlığını bile satmış bu kadına yedirmiş parasını pes yani ayrıca kadın nasıl anlamamış 15 yıl az değil yani

bugün bir arkadaşım anlattı nerede izlemiş bilmiyorum ama adam 15 yıldır karşı komşusuyla aldatıyormuş karısını hatta aile mezarlığını bile satmış bu kadına yedirmiş parasını pes yani ayrıca kadın nasıl anlamamış 15 yıl az değil yani

o adam acaba kendi yatacak yer bulabilecekmi bende onu merak ediyorum:D ateşe dayanabilecek kadar günah işlemeli insan

şerefsızlık yapıp derın yaralar acacaklarına.. ayrılsınlar adam gıbı sonra ne halt yıyolarsa yesınler.. allahımm yaaa sınır oluyorummm..

hayatıma 2 erkek girdi. ilkini önemsemedim hiç çocuktum. ama erayı önemsedim.
ikisinin birbirine en benzer yönü cinsellik için beni aldatmış olmalarıydı.
2 sevgilim oldu
2şerden 4 boynuzum çıktı :D hadım olasıcılar:D:52:
güldüğüme bakmayın içim çok acıyo. erayı çok seviyorduM sanki hala da seviyorum ama aldatmış işte cinsellkte olsa,,,,
kirlendi teni! dokunamam tutamam elini!

Aldatmayan erkekler illaki var, genelleme yapmak pek doğru değil.
Bence ahlaklı olan veya olmayan erkek var, aldatacak sebepler (!) doğuyorsa kendilerine göre önce ilişkilerini bitirip sonra yeni arayışta bulunsunlar.
Bu bence tam olarak ahlak meselesi karşısındakini düşünmeme küçümseme meselesi, kandırdığını düşünüyor o evde uyusun ben bilmem ne falan filan... Kimseyi karşılaştırmasın allah böyleleriyle.
Aldatmak anlık bir şey değildir o anı hazırlayan gelişmeler mutlaka olmuştur ki o an gerçekleşmiştir. Galeyana geldim falan fasafiso. :37:

her erkek aldatir diye bir sey yok.. ona bakarsiniz aldatan kadinlarda var.. hemde sanildigindan fazla ;)

kisinin karakterine bagli..

ama bütün erkekleri ayni kefeye koymak kesinlikle yanlis.

Back
X