Her erkek aldatirmi

Erkeği aldatmaya iten bazı durumlarda kadındır bence..Kadın bakımsız,ilgisiz,sevgisiz,nefret dolu olursa bir erkek aldatabilir..Aldatmayı sadece cinsellikle ilgili zannediyor kadınlar ama öyle birşey yok..Aldatmak herzaman cinsel açlık yada doyumsuzluktan olmaz..Bazende sevgi,ilgiye açlıktan erkekler aldatabiliyor..Tabi ki aldatma olmaması,olumsuz durumlarda boşanmak en doğrusudur..Aldatmayı normalleştirmiyorum kesinlikle ama bazen suçu kadınlarda da buluyorum ben...Tabi ki hiçbir suçu olmadan aldatılan kadınlarda var onlarda erkeğin sapkınlığından ve karakter yoksunu olduğundan kaynaklanıyor...Her erkek aldatmaz ayrıca bu şekilde genelleme olamaz..

Son düzenleme:
Böyle şeylere takılmaktaki amaç nedir ? her hayat farklı her insan farklı..böyle düşünen kadınlara çok kızıyorum,kendilerini şartlandırıyorlar. her erkek aldatır ne demek ya.

Her erkek aldatır mı bunu kendilerine sormak lazım. Biz nerden bilelim.

Her erkek aldatmaz. Bunlar aldatan kocasını/sevgilisini affetmek için bahane arayan güçsüz kadınların uydurmaları. Böyle düşünerek kendilerini rahatlatıyorlar.
Millet tepki göstermeden peşinen söyleyeyim bu tip kadınları güçsüz kılan aldatılmaları ya da affetmeleri değil kendilerini avutmak için böyle bahanelere sığınmaları.
Eşinden şiddet gören kadınlar da her erkeğin karısını az da olsa dövdüğünü düşünüyor mesela. Onlara göre ''Kocam beni hiç dövmedi'' diyenler yalan söylüyorlar.

Esimin hareketlerinde boyle dusunmeme sebep olacak birsey yok cok sukur.Zaman zaman duyduklarimdan etkilenip yanlis dusuncelere kapiliyorum o yuzdende sizlerin fikirlerini merak ettim.Tek tek cevap veremedim ama bi arkadasimiz kadina erkege indirgememiz gerektigini soylemis evet cinsiyete baglamamak lazim her onsan erkekler icin yukarda yazdigimiz sebeplerle esini aldatabilir.Karakter meselesi demissiniz evet hem karakter hemde aliskanliga donusmus bazi erkeklerde bende oyle dusunutorum.Bir kadin erkege ne yaparsan yap affederim msjini verdiginde erkek daha rahat hareket ediyo.Bir kerede affettiyse isin cilki cikiyor nalesef

Ha bu arada bir erkek aldatmamışsa fırsatını bulamamıştır diyen arkadaşlar 1325 senesinden aramıza katılıyorlar zaar.
Arkadaşlar Allah aşkınıza bu kadar mı dünyadan bihabersiniz? Bu devirde fırsatı olmayan mı var Allah aşkınıza?
4 bir yan fırsat dolu. İnternet eskort sitesi kaynıyor.

Birde aldatilan kadinlarin cogunda benim kocam yapmaz mantiginin oldugunu bir psikologun yaxisinda okumustum.O yuzdende en cok yikilan ve zarar goren kadinlar bu tarz dusunen kadinlar.İnsan oldugumuzu ve herseyin basimiza gelecegini unutmamak ve dik durmak onemli sanirim.

Her erkek tabiki aldatmaz. Ama zaman şuan o kadar kötüye gitmeye başladı ki, her gün bir olay duyuyoruz. İster televizyonlarda olsun ister normal yaşantımız da. Bir de burda okuduklarımız var tabi.İnsan ne kadar çok üzülüyor. Aklına gelmiyor da değil? Ya benim başımada gelirse diye? Allahım şaşırtmasın.. En yakın örnek kayınvalidem. Eski eşi en yakın arkadaşıyla birlikte aldatıyo onu. Sürekli beraber olduğu arkadaşı. Üstelik oda evli ve çocukları var. Ne yaparsın hayat işte. Rabbim yanlarına bırakmaz kimsenin. Ve buna inanırım ki yuva yıkanın yuvası olmaz.. Sorduğun soruya gelince cevap vermek gerekirse, bir erkek evine nasıl bağlı olur? Bir bayan olarak eşe karşı saygı sevgi hoşgörü ve sadakat bence. Tabiki karşılıklı.. Aldatmaması için ne yapılır sorusuna gelince.. Biz zaten bunları yaptıkça 3. şahıs olmaz diye düşünüyorum. Ki oldu diyelim o adamın haysiyetsizliği olur. Cümleyi toparlamak gerekirse dediğim gibi HAYAT İŞTE.

Evet malesef insanlarda ar namus kalmamis ve etraf firsat kayniyo

PALAVRA.
O kadınların %90'ı öyle diyerek kendilerini kandırıyorlar.
Sana bir örnek vereyim. Benim bir arkdaşım sevgilisi tarafından defalarca aldatıldı. Çocuk sürekli başka kızlarla fingirdeşiyordu. Çok agresif bir çocuktu. Kızı birkaç kez dövdü de. Küfürler, hakaretler gırla... Hatta bir keresinde sabahın göründe bir telefonla uyandım. Bizim kız arayan. Kapıma kadar gelmiş. Benden kapayıcı istiyor. Çocuk bunu bir güzel dövmüş. Bu da diyor ki ''Bu şekilde okula gidemem rezil olurum.'' Bunun yüzündeki morlukları makyajla kapattık, okula öyle gitti. Sonra okul bitince bunlar evlendi. Bu evlendikten sonra birgün buluştuk 5-6 kız. Bu kız kocasından dert yanmaya başladı. Sonra da dedi ki:
-Ahhh ahh evlenmeden ne iyiydi, ne romantikti, evlendikten sonra çok değişti.
Ben:
Hadi len ordan! Bilmesem inanıcam!

Evet malesef insanlarda ar namus kalmamis ve etraf firsat kayniyo
Hayır tam tersi namuslu insan çok diyorum. Diyorum ki tüm bu fırsatlara rağmen karısına sadık kalan erkekler var.
Bizim Türk kadınları boşanmaktan bu kadar çok korkmasa keşke.

tamamen başlığa cevap yazıyorum
hayır her erkek aldatmaz
ama güvenmek konusunda
değil kimseye körü körüne güvenmek, kendinize bile güvenmeyin bence
şeytan bu, bi dürter, kendinizi bile tanıyamazsınız

Evet erkeklere gore normal geliyor.Halbuki kadinlsr sirf cinsellik icin bi erkege yanassa degisiklik olsun diye nasil bi degisiklikse artik hemen o.... Olur malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…