- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi biri_biricik
-
kizlarsoruyorda sorulmustur kesin oraya bak :)keşke şu konuyu erkekler tartışsada okusak
Yok erkekler seksten daha fazla zevk almazlar. Kadınlar birden fazla kez orgazm olurlar. Multiple orgazm yazıp bir aratın isterseniz.Evlimisiniz bilmiyorum ama bi erkekle bir kadinin biyolojik saati tamamen farkli isliyor.En basiti cinsel doyum.Birliktelik esnasinda kadinla erkegin aldigi zevk bile aynidegil yani.Erkekler cok daha fazla zevk aliyo.Tabi yasadiklari ortam aldiklari egitim cevre bu gubi faktorler cok etkili durtulerini bastirmada fakat sizin yaklasiniz biraz benim dusunceme uymadi.
tamam cinsek megili gec, peki kadinlarin erkeklerden daha duygusal meyilli olmasini ne yapacagiz.Ben diyorum erkek meyilli, kadınlara eğilimli diye var mı ötesi... Tabi bu kadarını okumayıp geri kalanını okuyup ne anlatmak istediğime de bakmak lazım. Bir kadınla erkeğin cinsel dürtüleri, tepkileri bir değildir. Her şeyi geçtim bugünkü durum, istatistikler, aldatmalar, konular ortada.
Sanki ben kalkıp da Allah kadına haram, erkeğe helal kılmış dedim!
Anlamanız için kaç kere daha yazayım ki zinanın iki tarafa da suç olduğunu...
Sanki ben "oğullarınızı sen aslansın sen kaplansın" diye büyütün dedim ki tam tersi "oğlum büyüsün ne canlar yakacak" diyen anne babaların da suçu vardır. Hadi git bunu da evir çevir de inancıma bağla, kadınlara suç isnadı olarak saçmala!
Yarım yamalak okuduğun mesajlarımla kalkıp da konuyu saptırma...
keşke şu konuyu erkekler tartışsada okusak
Şu kırmızılı yazdığım yer çok yanlış. Öyle bir şey yok asla ve asla. Dünya üzerinde karşısındaki partnere en çok güvenmeyen kadın ve erkeklerin başında Türkler gelir tam aksine. Toplumumuzda ilişkilerde bu kadar çok kıskançlık ve kısıtlamanın olma sebebi de budur zaten.Ama niyedir bilmiyorum türk bayanları olarak benim kocam yapmaz kafasını asla değiştiremedik.
keşke şu konuyu erkekler tartışsada okusak
Erkeklerin ne düşündüğünün bir önemi yok ki. Önemli olan biz kadınların ne düşündüğü ve ilişkideki duruşu. Biz dünyaya erkeklerin isteklerine boyun eğmek ve kendi mutsuzluğumuz pahasına onları mutlu etmek için gelmedik.keşke şu konuyu erkekler tartışsada okusak
"Bastırılmış Kadınlık Kışkırtılmış Erkeklik" onun sebebi.Evlimisiniz bilmiyorum ama bi erkekle bir kadinin biyolojik saati tamamen farkli isliyor.En basiti cinsel doyum.Birliktelik esnasinda kadinla erkegin aldigi zevk bile aynidegil yani.Erkekler cok daha fazla zevk aliyo.Tabi yasadiklari ortam aldiklari egitim cevre bu gubi faktorler cok etkili durtulerini bastirmada fakat sizin yaklasiniz biraz benim dusunceme uymadi.
Hahah gizlice dolanan kadın kılığındakilere mi ?Hazır bu konu açılmışken sevgiliKazen keşke bi kerecik müsade etse de erkeklere sorabilsek bu soruyu.. Dürüstçe cevaplayacaklarını düşünüyorum
Evlimisiniz bilmiyorum ama bi erkekle bir kadinin biyolojik saati tamamen farkli isliyor.En basiti cinsel doyum.Birliktelik esnasinda kadinla erkegin aldigi zevk bile aynidegil yani.Erkekler cok daha fazla zevk aliyo.Tabi yasadiklari ortam aldiklari egitim cevre bu gubi faktorler cok etkili durtulerini bastirmada fakat sizin yaklasiniz biraz benim dusunceme uymadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?