Her erkek aldatirmi

Erkeğin içinde varsa sen dünya güzeli ol yine aldatır.karakter meselesi
İnsan yeri geliyor en yakın ailesine karşı güveni sarsılıyor ki arkadaşına yüzdeyüz güvensin.

Asla eşime tam güvenmedim.asla birşeyinide görmedim.
Ama niyedir bilmiyorum türk bayanları olarak benim kocam yapmaz kafasını asla değiştiremedik.

şöyle bir söz var bilmem hiç duydun mu
her erkek aldatmak ister kimi cesaret eder kimi edemez .. bence doğru bi söz allah bize cesaret edemeyenlerj nasip.etsin amiinnnnnn

Yok erkekler seksten daha fazla zevk almazlar. Kadınlar birden fazla kez orgazm olurlar. Multiple orgazm yazıp bir aratın isterseniz.
Siz eşinizden daha az zevk alıyorsanız orgazm olamıyorsunuzdur.

tamam cinsek megili gec, peki kadinlarin erkeklerden daha duygusal meyilli olmasini ne yapacagiz.
kadina guzel sozler soyleyip kendine meylettiren, aklini karistiran erkeklermdegil mi?
erkeklerin cinsellige meyili var diyelim,kadinlar pat diye cinsellik icin birlikte olmuyorlar ki. gunlerce belki aylarca peslerinden kosuyor erkekler. siz ne derseniz deyin her kosulda daha suclu olan erkektir.

Ama niyedir bilmiyorum türk bayanları olarak benim kocam yapmaz kafasını asla değiştiremedik.
Şu kırmızılı yazdığım yer çok yanlış. Öyle bir şey yok asla ve asla. Dünya üzerinde karşısındaki partnere en çok güvenmeyen kadın ve erkeklerin başında Türkler gelir tam aksine. Toplumumuzda ilişkilerde bu kadar çok kıskançlık ve kısıtlamanın olma sebebi de budur zaten.
Bu 'Türk kadınları 'benim kocam yapmaz.''der' geyiğini ilk kim çıkarmış bilmiyorum ama kim çıkardıysa baya sallamış.
Ben bugüne kadar romantik ilişkilerde bizim Türk milleti kadar kıskanç ve güvensiz başka millet görmedim hiç.

Son düzenleme:
Erkeklerin seks düşkünlüğü çevresel faktörlerle de alakalı, doğasıyla da. Her erkek aldatmaz ama potansiyeli vardır, kimisi ya ben aldatırsam karımı kaybederim yapmayayım der kimisi de çeşitli bahaneler üretir bakımsızdı der, sıkıldım der, duygusal değildi bi anlık nefis arzusu der yapar.

ama yapmayanların da akıllarından illa ki geçirdiğini düşünüyorum ben.

keşke şu konuyu erkekler tartışsada okusak
Erkeklerin ne düşündüğünün bir önemi yok ki. Önemli olan biz kadınların ne düşündüğü ve ilişkideki duruşu. Biz dünyaya erkeklerin isteklerine boyun eğmek ve kendi mutsuzluğumuz pahasına onları mutlu etmek için gelmedik.
Büyük konuşmak istemiyorum ama isterse erkeklerin %99'u aldatıyor olsun benim bu konudaki fikrim ve duruşum değişmez.

"Bastırılmış Kadınlık Kışkırtılmış Erkeklik" onun sebebi.
Kadın korkusunu aşıp, kendi bedenini, cinselliği, zevki keşfedene kadar olur bu uyumsuzluk.
Sebep de fizyoloji değil neredeyse tamamen psikoloji.

şimdik bu konuda daha önce de yazdığıma benzer bişiler yazıcam;

1) türk kadını aldatılma konusu açıldı mı veriyor kutsalı, veriyor kutsalı. "aile çok kutsaldır."
efendime söyliyim "kesin başka karılar kocamın peşini bırakmamıştır, yoksa kocam yapmazdı" falan gibi.

sizin o kutsal sandığınız evlilikler, demek ki gayet de sıkıcı. bu kadar çok aldatıldığınıza göre.
haa ama geneliniz boşanmaktan, kendi ayaklarınız üzerinde durmaktan delice korktuğunuz için "aile kutsal" diyorsunuz. yeni kadın rahata ermesin, kocanızın beş kuruşu kalmasın istiyorsunuz.

(asalak gibi olan kadınlar için geçerli bu. hani kendi parasını kazanamayan, evde kutsal kutsal çocuk bakıp yemek yapmaktan başka bir halta yaramayanlar için geçerli.)

2) obezite. çağın vebası. türk kadını boy ortalaması 1.56 falan sanırım. yiyip yiyip oturuyorlar. günlere gidiyorlar. dana gibi olunca da "vay kocam şu seksi kadına neden baktı". e bacım, eltinin gününde danalar gibi börekle kısır yiyordun dün sen?

3) kocaya aşk gözüyle, tutku gözüyle bakmadıkça, evliliğiniz ekonomik ve sosyal ortaklıktan öteye geçmiyor. götünüzü sağlam kapıya dayama derdindesiniz anca. bunu kabul edin artıkın.

bir filmde şöyle diyordu:
"asla onlar gibi olmayacağımıza söz ver. tanıdığımız o berbat çiftler gibi.
kocalarını eğitilecek ve gösteriş için kullanılacak birer maymun gibi gören kadınlar.
eşlerini atlatılacak ve uzak durulacak birer trafik polisi gibi gören kocalar."

Ooo , gelmiş kk yi karıştıracak konu ... Bence , bir şeyleri yaşamış kaliteli adam gibi hayatı olan saygı gören erkekler daha tok oluyor. Elimde bunu ispatlayacak adam var Ama yani içimden evet her erkek aldatır.

Kasiyeri beğenir göz süzer ALDATIR.
Yolda gözüne bakan kadına işveli bakar ALDATIR.
Nette içi kıpır kıpır kızlara yazar ALDATIR.
Aldatmak sadece seks olsaydı çoğu erkeğe 'Adam' derdik. Seks sadece araç .. Amaç bambaşka ...

kaşı, gözü oynayan çok erkek var, onlara diyecek sözüm yok
burdaki konuları okuyunca aklıma geliyor benimkinin aldatma ihtimali
çok mu safım bilemiyorum

Sorunun cevabının hayır olduğuna inanmak istiyorum. Henüz biri yok hayatımda ama burdaki hayat hikayelerini okuyunca inancım azalıyor

Görüşlerinize saygım sonsuz ancak bir konuda ki bilginize küçük bir ilave yapmak isterim. Erkeklerle kadınları biyolojileri farklı evet ama onları daha çok zevk aldığı yanlıştır. Kadınların orgazm duygusu erkeklerden daha fazla ve uzun sürelidir. Bence aldatmanın cinsiyeti yok, kadında erkekte aldatıyor neler görüyoruz, neler okuyoruz. Bu tamamen ahlakla ilgili bir durum

asdfghjklş
ayrıca kadınlar gayet de erkeklerden DAHA FAZLA VE DAHA UZUN SÜRE zevk alabilir cinsellik sırasında.
ay yazık, bunu yaşayamayanlar "erkek daha çok zevk alır" diye yazmış buraya.

ahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…