• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her erkek aynı mı?

Tospik06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
305
153
53
Ankara
Arkadaşlar ben kk ya üye olduğumdan beri erkeklere güvenimo kaybettim özellikle son 1 yıldır sürekli giriyorum siteye ve hep aldatma konusu var. Hepsi mi böyle diye kendimi erkeklerden uzak tutuyorum. Hep bir şüphe oluyor içimde. Bunu nasıl atlatabilirim. Bir de mutlu olan evli veya sevgili olanlar buraya yazarsaniz belki bu konudaki önyargimi silmeye yarar. Bence çoğu kk üyesi için de böyle bir şey gereklidir . Ben şüpheci olmaktan sıkıldım ve cidden böyle yasanmiyor sizin desteginize hepinizin her mesajına ihtiyacım var.

kk bdv den ibaret değil.
etkileniyorsanız diğer topiklerde takılın.
adı üstünde derdi olan konu açıyor.
Haklısınız ben açmasınlar demiyorum. Bundan fazlasıyla etkilenmişim bu uzun bir zamanda oldu ve bunu düzeltmek için yardım istedim sadece

Aynı desek erkekleri hayatindan mi sileceksin :işsiz:

Arkadaşlar ben kk ya üye olduğumdan beri erkeklere güvenimo kaybettim özellikle son 1 yıldır sürekli giriyorum siteye ve hep aldatma konusu var. Hepsi mi böyle diye kendimi erkeklerden uzak tutuyorum. Hep bir şüphe oluyor içimde. Bunu nasıl atlatabilirim. Bir de mutlu olan evli veya sevgili olanlar buraya yazarsaniz belki bu konudaki önyargimi silmeye yarar. Bence çoğu kk üyesi için de böyle bir şey gereklidir . Ben şüpheci olmaktan sıkıldım ve cidden böyle yasanmiyor sizin desteginize hepinizin her mesajına ihtiyacım var.
bdv ye çok takılma:) aynını ben yaşadım, erkek arkadaşım bana bi gün dediki giriyosun orda saçma sapan şeyler okuyup kafanda yazıyorsun :D:D ondan sonra girmedim bi daha

bdv ye çok takılma:) aynını ben yaşadım, erkek arkadaşım bana bi gün dediki giriyosun orda saçma sapan şeyler okuyup kafanda yazıyorsun :KK70::KK70: ondan sonra girmedim bi daha
Aynı ben eski erkek arkadaşım sürekli yazıyorsun yine kendi kendine derdi :KK48:

Haklısınız ben açmasınlar demiyorum. Bundan fazlasıyla etkilenmişim bu uzun bir zamanda oldu ve bunu düzeltmek için yardım istedim sadece

valla dediğim gibi etkileniyorsanız bdv de takılmayın.
bende çocuk tecavüzcülerinden etkileniyorum midem bulanıyor erkeklerden her seferinde.

uzun zamandır ilk defa girdim kk ya o da bdv olmuş :D:D çekiyor galiba

Ben derdini yazmasınlar demiyorum ki duyarsız da değilim çok üzülüyorum. Ama hiç bir suçu olmayan bir erkeğin de öyle olduğunu düşünüyorum. Bana da yardım edin diye buraya açtım zaten konuyu
Nasil kadinlarin hepsi ayni egilse erkeklerde oyle hepsi farkli farkli . Sadece kadinlardan daha saflar bir hata yaparlarsa mutlaka yakalinirlar ve bdv de yerleri alirlar :)

Vallahi ben de öyle düsünür oldum, kimse güvenmiyorum, her davranisin altinda her lafin altinda bisey ariyorum. Ama bunun sebebi sirf bdv degil... :)

Back
X