• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her erkek aynı mı?

Her erkek aynı değildir elbette. Mutluyum diye niye konu açsınlar, derdi olan açıyor. Ben dört buçuk senelik üyeyim, hiç etkilenmedim ilişkimde burda okuduklarımdan. Etkilenmedim ama bir ihanet de ben yaşadım. Olacağı varsa olur, buradan etkilenip de paranoyakça davranmaya başlarsanız o zaman tadavi olmalısınız. Bence pek çok konuda insanın gözünü açıyor hatta.

Her erkek aynı değildir elbette. Mutluyum diye niye konu açsınlar, derdi olan açıyor. Ben dört buçuk senelik üyeyim, hiç etkilenmedim ilişkimde burda okuduklarımdan. Etkilenmedim ama bir ihanet de ben yaşadım. Olacağı varsa olur, buradan etkilenip de paranoyakça davranmaya başlarsanız o zaman tadavi olmalısınız. Bence pek çok konuda insanın gözünü açıyor hatta.
Aslında mutlu olanlar konu açsın demedim mutlu olanlar benim konuma yazsinlar yorum yapsınlar dedim yanlış anlaşılmış . Evet onu da düşünüyorum zaten olacağı varsa olur ama ben şüpheci oldum paranoyakliga dogru gider mi bilmem ama evet sorun yaşıyorum bu düzelsin yeter.

Hayat buradan ibaret değil.
Adı üstünde dert sitesi. Derdi olsn yazıyor burayı baz alma tüm evlilikler aynı değil elbet.

söyle düsünüyorum: esimle bir takin sorunlarimiz var. disardan millet haline sükret esin her istedigini yapiyor bidi bidi dinliyorum.

burda baska erkeklerin ne yaptigini okuyunca. esim gidip bi öpücük isterim. icimden iyiki o adam benim esim degil derim. öyle yani

bdv insana sükretmeyi de ögretiyor.

Arkadaşlar ben kk ya üye olduğumdan beri erkeklere güvenimo kaybettim özellikle son 1 yıldır sürekli giriyorum siteye ve hep aldatma konusu var. Hepsi mi böyle diye kendimi erkeklerden uzak tutuyorum. Hep bir şüphe oluyor içimde. Bunu nasıl atlatabilirim. Bir de mutlu olan evli veya sevgili olanlar buraya yazarsaniz belki bu konudaki önyargimi silmeye yarar. Bence çoğu kk üyesi için de böyle bir şey gereklidir . Ben şüpheci olmaktan sıkıldım ve cidden böyle yasanmiyor sizin desteginize hepinizin her mesajına ihtiyacım var.
çok şükür bin şükür çok mutluyum. Bende etkilendim baya. hatta rüyamda saçmalıklar görmeye başladım. ama hayat bu ne zaman ne olacağı belli olmuyor. iki çocuğum var , hamileyim eşimden başka yardımcımız yok. Allahım var eşim ve çocuklarım var. Elhamdülillah çok şükür . darısı isteyen herkese olsun.

Tabiki hepsi ayni değil, mesela benim kocam:lülülü:
Artik erkeklere guvenebilirsin:KK53:

Bu kadar kotumser dusunmene gerek yok. Ben eşime cok guveniyorum bence dunyanin en iyi kocasi bana oyle geliyor :deli:
Ama 'asla yapmaz' diyemem. Insan kendine yuzde yuz guvenemiyor ki esine guvensin .

çok şükür bin şükür çok mutluyum. Bende etkilendim baya. hatta rüyamda saçmalıklar görmeye başladım. ama hayat bu ne zaman ne olacağı belli olmuyor. iki çocuğum var , hamileyim eşimden başka yardımcımız yok. Allahım var eşim ve çocuklarım var. Elhamdülillah çok şükür . darısı isteyen herkese olsun.
Amin inşallah ben de dürüst kişilikli biriyle karşılaşırım

Bu kadar kotumser dusunmene gerek yok. Ben eşime cok guveniyorum bence dunyanin en iyi kocasi bana oyle geliyor :deli:
Ama 'asla yapmaz' diyemem. Insan kendine yuzde yuz guvenemiyor ki esine guvensin .
Teşekkür ederim cevabınız için içim bir nebze de olsun umut doluyor böyle mutlu ilişkiler görünce

E aldatan kadınlarında konu açtığı yer bdv.
O zaman her kadın aynı mı? Her kadın aldatır mı?
Siz aldatır mısınız?
Cevabınız hayırsa kendi sorunuzun cevabını da vermiş olursunuz. :)

E aldatan kadınlarında konu açtığı yer bdv.
O zaman her kadın aynı mı? Her kadın aldatır mı?
Siz aldatır mısınız?
Cevabınız hayırsa kendi sorunuzun cevabını da vermiş olursunuz. :)
Ya işte buuu cidden teşekkür ederim cevabınız için mutlu ettiniz benii :)

Back
X