- 13 Temmuz 2018
- 301
- 359
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında mutlu olanlar konu açsın demedim mutlu olanlar benim konuma yazsinlar yorum yapsınlar dedim yanlış anlaşılmış . Evet onu da düşünüyorum zaten olacağı varsa olur ama ben şüpheci oldum paranoyakliga dogru gider mi bilmem ama evet sorun yaşıyorum bu düzelsin yeter.Her erkek aynı değildir elbette. Mutluyum diye niye konu açsınlar, derdi olan açıyor. Ben dört buçuk senelik üyeyim, hiç etkilenmedim ilişkimde burda okuduklarımdan. Etkilenmedim ama bir ihanet de ben yaşadım. Olacağı varsa olur, buradan etkilenip de paranoyakça davranmaya başlarsanız o zaman tadavi olmalısınız. Bence pek çok konuda insanın gözünü açıyor hatta.
Ne yapardınız mesela neyi yanlış yaptınızKeşke ben de bekarken bdv yi kesfetseydim ah ne güzel olurdu gözüm açılırdı valla daha doğru kararlar verirdim
Yanlis bir evlilik yaptım hadi o oldu evlendikten kısa bir süre sonra önemli sorunlar oldu yalanlar ortaya cikti buraya konu açsaydim herkes bosan derdi kimseyle paylasamadim cesur olamadım boşanamadimNe yapardınız mesela neyi yanlış yaptınız
Dilerim bir daha hiç üzülmezsiniz..Yanlis bir evlilik yaptım hadi o oldu evlendikten kısa bir süre sonra önemli sorunlar oldu yalanlar ortaya cikti buraya konu açsaydim herkes bosan derdi kimseyle paylasamadim cesur olamadım boşanamadim
çok şükür bin şükür çok mutluyum. Bende etkilendim baya. hatta rüyamda saçmalıklar görmeye başladım. ama hayat bu ne zaman ne olacağı belli olmuyor. iki çocuğum var , hamileyim eşimden başka yardımcımız yok. Allahım var eşim ve çocuklarım var. Elhamdülillah çok şükür . darısı isteyen herkese olsun.Arkadaşlar ben kk ya üye olduğumdan beri erkeklere güvenimo kaybettim özellikle son 1 yıldır sürekli giriyorum siteye ve hep aldatma konusu var. Hepsi mi böyle diye kendimi erkeklerden uzak tutuyorum. Hep bir şüphe oluyor içimde. Bunu nasıl atlatabilirim. Bir de mutlu olan evli veya sevgili olanlar buraya yazarsaniz belki bu konudaki önyargimi silmeye yarar. Bence çoğu kk üyesi için de böyle bir şey gereklidir . Ben şüpheci olmaktan sıkıldım ve cidden böyle yasanmiyor sizin desteginize hepinizin her mesajına ihtiyacım var.
Amin inşallah ben de dürüst kişilikli biriyle karşılaşırımçok şükür bin şükür çok mutluyum. Bende etkilendim baya. hatta rüyamda saçmalıklar görmeye başladım. ama hayat bu ne zaman ne olacağı belli olmuyor. iki çocuğum var , hamileyim eşimden başka yardımcımız yok. Allahım var eşim ve çocuklarım var. Elhamdülillah çok şükür . darısı isteyen herkese olsun.
innnşaaAllahAmin inşallah ben de dürüst kişilikli biriyle karşılaşırım
Teşekkür ederim cevabınız için içim bir nebze de olsun umut doluyor böyle mutlu ilişkiler görünceBu kadar kotumser dusunmene gerek yok. Ben eşime cok guveniyorum bence dunyanin en iyi kocasi bana oyle geliyor
Ama 'asla yapmaz' diyemem. Insan kendine yuzde yuz guvenemiyor ki esine guvensin .
Dalga geçerek begeni toplamaya çalışmanız sizin ne kadar duyarsız empati yoksunu biri olduğunuzu göstermiş. Hadi canım hadiTabiki hepsi ayni değil, mesela benim kocam
Artik erkeklere guvenebilirsin![]()
Ahaha çok doğru çok begendim ben biraz kişisel gelişimde takılayımHer erkek aynı olsa evli insan kalmaz dünyada . On yıllık evliyim ,eşimin bir yamugunu görmedim .görürsem de yamultur, 10 yılı bir günde silerim .olaya bdv bazlı bakarsan evde kalırsın :) başka topiklerde dolan ,az hava al :)
Ya işte buuu cidden teşekkür ederim cevabınız için mutlu ettiniz benii :)E aldatan kadınlarında konu açtığı yer bdv.
O zaman her kadın aynı mı? Her kadın aldatır mı?
Siz aldatır mısınız?
Cevabınız hayırsa kendi sorunuzun cevabını da vermiş olursunuz. :)
Önemli değil,iyi forumlar :)Ya işte buuu cidden teşekkür ederim cevabınız için mutlu ettiniz benii :)