- 29 Kasım 2016
- 1.379
- 3.967
- 83
ayy kiyamam yaDalga geçerek begeni toplamaya çalışmanız sizin ne kadar duyarsız empati yoksunu biri olduğunuzu göstermiş. Hadi canım hadi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy kiyamam yaDalga geçerek begeni toplamaya çalışmanız sizin ne kadar duyarsız empati yoksunu biri olduğunuzu göstermiş. Hadi canım hadi
Babam Kuzenlerimin eşi ve ablamin eşiTabiki her erkek aynı değil.. sizin çevrenizdeki bütün erkekler aldattı mı eşlerini ?
Bir de evli bir erkek beni sevdiğini söylemişti..Tabiki her erkek aynı değil.. sizin çevrenizdeki bütün erkekler aldattı mı eşlerini ?
Maşallah hepsi bir sülale yani.. bizde böyle bir durum yok çok şükür . Siz bdv den değil de aileniz den etkilenmişsiniz..Babam Kuzenlerimin eşi ve ablamin eşi![]()
Bdv ye fazla takilmaHaklısınız ben açmasınlar demiyorum. Bundan fazlasıyla etkilenmişim bu uzun bir zamanda oldu ve bunu düzeltmek için yardım istedim sadece
Evet olabilir maalesef olumlu düşünmeye çalışıcam artikMaşallah hepsi bir sülale yani.. bizde böyle bir durum yok çok şükür . Siz bdv den değil de aileniz den etkilenmişsiniz..
Ama her erkek aynı değil, her kadının da aynı olmadığı gibi..
Bunu tuttumBurası dert sayfası tabiki dertliler yazcak.
Ama her erkek aynı değil.
Ama hepsi öküz o ayrı![]()
Arkadaşlar ben kk ya üye olduğumdan beri erkeklere güvenimo kaybettim özellikle son 1 yıldır sürekli giriyorum siteye ve hep aldatma konusu var. Hepsi mi böyle diye kendimi erkeklerden uzak tutuyorum. Hep bir şüphe oluyor içimde. Bunu nasıl atlatabilirim. Bir de mutlu olan evli veya sevgili olanlar buraya yazarsaniz belki bu konudaki önyargimi silmeye yarar. Bence çoğu kk üyesi için de böyle bir şey gereklidir . Ben şüpheci olmaktan sıkıldım ve cidden böyle yasanmiyor sizin desteginize hepinizin her mesajına ihtiyacım var.
beşer şaşar diye bir söz var bilirsinizArkadaşlar ben kk ya üye olduğumdan beri erkeklere güvenimo kaybettim özellikle son 1 yıldır sürekli giriyorum siteye ve hep aldatma konusu var. Hepsi mi böyle diye kendimi erkeklerden uzak tutuyorum. Hep bir şüphe oluyor içimde. Bunu nasıl atlatabilirim. Bir de mutlu olan evli veya sevgili olanlar buraya yazarsaniz belki bu konudaki önyargimi silmeye yarar. Bence çoğu kk üyesi için de böyle bir şey gereklidir . Ben şüpheci olmaktan sıkıldım ve cidden böyle yasanmiyor sizin desteginize hepinizin her mesajına ihtiyacım var.