• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her erkek aynı mı?

Tabiki her erkek aynı değil.. sizin çevrenizdeki bütün erkekler aldattı mı eşlerini ?

Babam Kuzenlerimin eşi ve ablamin eşi :KK43:
Maşallah hepsi bir sülale yani.. bizde böyle bir durum yok çok şükür . Siz bdv den değil de aileniz den etkilenmişsiniz..
Ama her erkek aynı değil, her kadının da aynı olmadığı gibi..

Maşallah hepsi bir sülale yani.. bizde böyle bir durum yok çok şükür . Siz bdv den değil de aileniz den etkilenmişsiniz..
Ama her erkek aynı değil, her kadının da aynı olmadığı gibi..
Evet olabilir maalesef olumlu düşünmeye çalışıcam artik

Ya tabiki kavga kıskançlık vs oluyor ama her erkekte her kadın da bir değildir..
Allah’a şükür iyi kötü geçiniyoruz aldatma olayı irade meselesi o çok ayrı karşında ki adamda önce allah korkusu sonra sevdiği kadını kaybetme korkusu varsa kendini bilen adam zaten yapmaz kolay kolay

Ben “her erkek aynı” klişesine inanmıyorum. Karakterli olan erkek ve gerçekten “seven” erkek aldatmaz bana göre. Mesela ben eşimi tipinden önce karakteriyle tanıdım öyle sevdim, ve diyelim ki aldatacak bile olsa o zaman benden ayrılır hayatına başka kadınla devam eder. Yani hayatında ben varken yapmaz. Gözünüz kapalı güveneceğinz sizi gerçekten seven erkeklerle olun. O zaman böyle şüpheler duyacağını sanmıyorum. Mutluluklar:)

Burada sürekli sorunlu evlilikler, berbat kocalar hakkında konular okumanız normal değil mi? Zira bir derdi olan gelip yazıyor. Mutlu bir evliliği olan yazmaz ki zaten.

İnsanları genellemek yanlış. Bütün erkekler ahlaksız olamaz. 10 yıldır birlikteyiz eşimle. Arada birbirimizi delirtiriz ama genelde mutlu, huzurlu bir yuvamız var. Bir gün başka bir kadınla olmak isterse, çok iyi biliyorum ki aldatmak yerine önce dötüme tekmeyi koyar. Ahlak yapısı bu şekilde.

Nice kötü ahlaklı, binlerce kötü şey yapan kadınlar var. Siz onlardan mısınız?
Her insan bir değildir kadınlar ya da erkekler. Herkesin kanı bozuk çıkacak değil ya. Burası dert yeri, herkes derdini yazıyor.

Cok sukur mutlu bir evliligim var bende de guven sıkıntısı vardı kk yı kesfetmeden onceydi tabii :halay: Ben evlenip bir erkege guvenebilmeyi basarmissam herkes basarir:rapci: bir erkegin aldatmaya bakis acilarini irdeleyin dinleyin. Karaktersizlik olarak goruyorsa ondan zarar gelmez hee bi anlik olur oyle seyler bidi bidi falan yumusaksa bu olaya kosarak kacin. Bazi erkeklerin karakteri bu maalesef cok sevselerde aldatabiliyorlar o flörtöz hallerden vazgecemiyorlar ki bu tip erkekleri gozune bakip anlarsiniz:işsiz:Bu kadar takilmayin olacagi varsa elden birsey gelmez. Bende burada can sıkıcı seyler okudugumda sukrediyorum ve gidip esime sariliyorum:21:

buraya cok takilmayin her erkek ayni degil kesinlikle.ama her kadin da dort dortluk deyil bana gore.etlileniyorsaniz okumayin burasi dert bolumu baska yerlere takilin derim..

Karakterli ve karaktersiz erkek var. Ne istedigini ne bekledigini bilmeyen erkek ve ne istedigini bilen erkek var. Seven sevmeyen erkek var.

Arkadaşlar ben kk ya üye olduğumdan beri erkeklere güvenimo kaybettim özellikle son 1 yıldır sürekli giriyorum siteye ve hep aldatma konusu var. Hepsi mi böyle diye kendimi erkeklerden uzak tutuyorum. Hep bir şüphe oluyor içimde. Bunu nasıl atlatabilirim. Bir de mutlu olan evli veya sevgili olanlar buraya yazarsaniz belki bu konudaki önyargimi silmeye yarar. Bence çoğu kk üyesi için de böyle bir şey gereklidir . Ben şüpheci olmaktan sıkıldım ve cidden böyle yasanmiyor sizin desteginize hepinizin her mesajına ihtiyacım var.

E burası dert köşesi
Siz okumayınca daha az aldatma olmuyor
Hayatın bi gerçeği sonuçta

Arkadaşlar ben kk ya üye olduğumdan beri erkeklere güvenimo kaybettim özellikle son 1 yıldır sürekli giriyorum siteye ve hep aldatma konusu var. Hepsi mi böyle diye kendimi erkeklerden uzak tutuyorum. Hep bir şüphe oluyor içimde. Bunu nasıl atlatabilirim. Bir de mutlu olan evli veya sevgili olanlar buraya yazarsaniz belki bu konudaki önyargimi silmeye yarar. Bence çoğu kk üyesi için de böyle bir şey gereklidir . Ben şüpheci olmaktan sıkıldım ve cidden böyle yasanmiyor sizin desteginize hepinizin her mesajına ihtiyacım var.
beşer şaşar diye bir söz var bilirsiniz
şu an mutlu olan yarın mutlu olacağı kesin değildir ya da yarın mutlu olacak olan şu an mutsuz olabilir
o yüzden her insanın eşiyle veya sevgilisiyle dönem dönem mutluluk ve mutsuzluğu yaşayabileceğine inanıyorum
bunu genel önyargı olarak oluşturup kendinize eziyet çıkarmayın mutlu anlar olduğunda tadını çıkarmaya mutsuzken de üstesinden gelmeye uğraşacağız elimizden gelen bu eziyete döndürmeye gerek yok

Her erkek aynı değildir ama yüzde olarak çoğunluğu güvenilmez bence. Sırf buraya göre değil cevremden duyduğum gördüğüm kadarıyla da erkeklere pek güvenmiyorum. Kadınlara da güvenmiyorum gerçi,günümüz insanlarına güvenmiyorum. Tabiki içlerinde gayet düzgün insanlarda var ama güvenilmez insanlar yüzde olarak daha fazla bana kalırsa. Önemli olan iyilerle denk gelecek kadar şanslı olmak.

Back
X