• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her Erkek Yapar mı?_?

ben de yapmaz benimki derdim, sanalda yüzünü bile görmediği kızlarla muhabbet ediyomuş, hemde "onlar bana yavşadı" gibi zavallı bi cümleyle savunmasını yapıyo; ve de böle bişey olursa asla affetmem derdim, affettim de, tükürdüğünü defalarca yalamış bi insanım, güvenim sıfıra indi; hem de başka şehirde kendisi... ayrılalım dedim "hayır" dedi ben ölesine makara olsun diye muhabbet ettim, seni seviyorum dedi, bi şans daha verdik bakalım; hiç bişeyin garantisi yok, yine yapabilir ama bu defa affetmeyi düşünmüyorum:(

yapmaz demiceksin ... benmkinin yaptıklrı daha yenı yenı cıkıo ohoooooo neler neler .d tbi qecmısınız boşver sana ypmıosa karıştırma derm .d

Çogunluk yapar biliyorum ama benım Aşkım farklı biri ben onu abime babama yada başkalarına benzemedigi için seviyorum
Ama yapmayanda vardır sonuçta sadakatli erkek yok mu yani?

cnm benim sen ssewgiline güveniosan hiç böle şeleri düşünerek moralini bozma derim yakalamadıysan hissstemediysen boşuna azının tadını kaçırma derim :içelim:

kuzenim coook ama coook güzel kız bir bakan bir daha bakar bunun bi sevdigi vardı durumu ii deil diye babası vermedi kendinden 11 yas büyük birine almanya ya gelin gitti baslarda mutluydu 2tane çok güzel ogulları oldu. ama einşte kuzenimi hep aldatmıs kuzenim tesadüfen telefon faturalrında farklı numaralar görmüş mesajlar falan 3 4 farklı kişiyle aldattıgını ögrenimş kac defa ayrılmaya kalktılr aglamıs özür dilmş cocukları icin afetmiş.
peki bir de esinin konusmalrını dinledik aynen söyle ben onu seviyorum ama bana çok ilgisiz türkiye ye gidiyor 3 aygelmiyor ben erkegim tamam dogru değil pişmanım ama çok boş bulnuyrm..
ister 3 ay ister 5 ay hiç yapmadan dursn aldatmması gerek. biz ne yapalım yani benim ilişkim 3 yıllık ve daha en az 5 yıl evlenmemz imkansız benim sevgilim erkek deil mi o nasıl yapmadan durucak aneme sordugumda erkekler duramaz sevgili bekler ama evli erkekler o nasılsa benim der ama sevgili kaybetmekten korkar bekler dedi
benim sevgiilm aldatmaz demiyrm gözle bile baska seyler düsünmek bi sekilde de aldatmaktır illa baska bir kızla birlikte bi takım seyler yasayacaksa ben ona coook güveniyrm sürekli soruyorm telefnunu kurcalıyrm ama cok üstüne düsmüyrm yaparsa kokusu mutlka cıkar ve cıkarsa benim icin biter o nasıl baska bi tene degmiş bi kızı istemezse ben de baskasıyla birlikte olmus bir erkegi istemem face msn vs kullanmaz o yüzden çok kurcalayacak birseyi yok olsa da kurcalamam ona söylerim korkutrum yaparsan kendin bilirsin derim ve kendime güvenirim korkarım aldatmasından ama korktugumu belli etmem bu güvenim onu korkutuyr sanırım ama yine de ALLAH sasırtmasın çok kötü birsey valla özellikle de evliler icin..

Türk kadınlarının klasik hatasıdır bu...

"Benim kocam aslaa yapmazzz...." ya ya.... yapmaz tabii...

Aldatmayan erkek yoktur arkadaşlar, kimse kendini kandırmasın... yakalanmayan erkek vardır sadece....

Türk kadınlarının klasik hatasıdır bu...

"Benim kocam aslaa yapmazzz...." ya ya.... yapmaz tabii...

Aldatmayan erkek yoktur arkadaşlar, kimse kendini kandırmasın... yakalanmayan erkek vardır sadece....

nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz merak ettim açıkçası.
üstüne basa basa tekrarlıyorum. her erkek aldatmaz!

anlamıyorum, gerçekten anlamıyorum.
bayanlar aldatılmaya ne kadar meraklı???
o zaman herkesin babası da annesini aldattı, herkesin sevgilisi/eşi de aldatıyor.
varmı böyle saçmalık?
her erkek aldatır nasıl denebilir?
bu kadar güvensizse bayanlar, o zaman aldatılcaklarını bile bile evlenip, aldatılcakları günü bekliyorlar. saçma değil mi bu?
kimse evlenmesin o zaman.
dünyadaki her erkeği tanıyor mu her erkek aldatır deyip emin olanlar merak ediyorum.

nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz merak ettim açıkçası.
üstüne basa basa tekrarlıyorum. her erkek aldatmaz!

Şöyle ki 39 yaşımın içindeyim, henüz aldatmayanını görmedim.
Ömrüm vefa eder de görürüm inşallah ama hiç umudum yok.
Ama siz yine de kendi düşüncenize sarılın inanın, böyle şeyleri bilmemek, görmemek çok daha iyidir.

Evet ben her erkek aldatır diyorum, ama gözüyle ama sanal, ama fiziksel.. ama aldatır.
Hiçbir erkek tek eşli değildir.
O yüzden evlenmeye falan da hiç niyetim yok ama tekrarlıyorum ne güzel aldatmaz hepsi diyen ve buna inanan arkadaşlarımız var.
Yemin ediyorum bu iyi bir şey, dilerim hiç bir zaman da şahit olmazsınız.

Şöyle ki 39 yaşımın içindeyim, henüz aldatmayanını görmedim.
Ömrüm vefa eder de görürüm inşallah ama hiç umudum yok.
Ama siz yine de kendi düşüncenize sarılın inanın, böyle şeyleri bilmemek, görmemek çok daha iyidir.

bu işin yaşla hiç alakası yok.
ben de kendi çevremde aldatılan görmedim.
o zaman benim de hiç bi erkek aldatmaz demem gerekmez mi?
ama demiyorum. çünkü aldatan erkekler var. aldatan erkekler olduğu gibi aldatan bayanlar da var.
o zaman her bayan aldatır diyelim.
her erkek aldatır diyen bayanlar bunu yaşamış ve bu düşünceye sığınarak kendi psikolojilerini rahatlatmaya çalışan insanlar diye düşünüyorum.

Ne mutlu sana o zaman arkadaşım.
Tekrarlıyorum, dilerim şahit de olmazsın hiç bir zaman, Allah hep mutlu etsin.

diyelimki bütün erkekler yapar çoğunluğu çıktı bu mesajlardan kimse evlenmicek yada sevgilisi olmuyacakmı ne yaparsak yapalım her zaman bişeyleri yaşayarak öğreniyoruz ben eşime aşığım ve güveniyorum ama ancak birlikte yaşlanırsak emin olabilirim ondan çevreden görüyoruz 10 yıllık 20 yıllık eşler aldatıyor bence yeni evliler bu kadar emin yapmaz dememeli

Emin değilim
sadece hakkımda hayırlı olan ınsanı
benle karsılana kadar
Allah kalbıne vıcdan ve kaybetme korkusu versın kı
bundan yapmasın
cunku en basıtınden gozunun kayacagını bılıyorum
benım su ankı sevgılım 4 sene beraber oldugu bır kızı hıc aldatmamıs
agzından degıl baskasına anlattıgı guvenılır bır kaynaktan duydum bunu
fakat sonrakı bır kız arkadasını aldatmıs kendını huzursuz hıssettıgı bır ortamda
kız bunu aramıyor sormuyormus oda o donem aldatmıs
bunun yanlıs oldugunu soyledım ona
oda dıyor keske ayrılsaydım o donem cok dagılmıstım yanlıs seyler yaptım hep dıyor
hı bu adam 21 aydır hayatımda
gayet derın arastırdım bısı bulamadım
cogu zamanda takılmıyorum
yuzunede dedım bana yaaprsan oyle bırsey Allah bınturlu cıkarsın arastırmıcam hıcbırsey bulmak ıcın ugrasmayacagım bıle dedım
eskı ılıskımde ıse cok sevdım
cok buyuk fedakarlık yaptım hemde cok
son 3,4 ay cehennem gıbı sureklı ayrıl barıs oyle gecırmıstık
son barısırken zaten ayrılmaya pek bır heveslı gıbıydı cok artısttı
tam elıme telefonu aldım
bır kızın ev telefonu aranmıs sureklı
mesajlara bakamadan telefonun sarjı bıttı
o ara anlamıstım sankı bırsey var gıbı ıcıme dogdu sonrada 15 gun sonra ayrıldık
cok daha buyuk olaylar yasandıgından
su anda o donem aldatıldıgımdan %90 emınım su an
tabı baska yonlerden sevgı bıttıgı ıcın
bu bana cokta koymadı acıkcası
ayrıca bu adam su an evlı
evlıyken bıle bana defalarca yalvardı defalarca msjlar her yerden eklemeler
karısınada aynı seylerı yapıyor emınım kı , kım ıyıyse ona donuyor
ondan ayrılmak hayatımın en guzel kararı
Allah'ımda bır daha yasatmaz ınsallah

Emin değilim
sadece hakkımda hayırlı olan ınsanı
benle karsılana kadar
Allah kalbıne vıcdan ve kaybetme korkusu versın kı
bundan yapmasın
cunku en basıtınden gozunun kayacagını bılıyorum
benım su ankı sevgılım 4 sene beraber oldugu bır kızı hıc aldatmamıs
agzından degıl baskasına anlattıgı guvenılır bır kaynaktan duydum bunu
fakat sonrakı bır kız arkadasını aldatmıs kendını huzursuz hıssettıgı bır ortamda
kız bunu aramıyor sormuyormus oda o donem aldatmıs
bunun yanlıs oldugunu soyledım ona
oda dıyor keske ayrılsaydım o donem cok dagılmıstım yanlıs seyler yaptım hep dıyor
hı bu adam 21 aydır hayatımda
gayet derın arastırdım bısı bulamadım
cogu zamanda takılmıyorum
yuzunede dedım bana yaaprsan oyle bırsey Allah bınturlu cıkarsın arastırmıcam hıcbırsey bulmak ıcın ugrasmayacagım bıle dedım
eskı ılıskımde ıse cok sevdım
cok buyuk fedakarlık yaptım hemde cok
son 3,4 ay cehennem gıbı sureklı ayrıl barıs oyle gecırmıstık
son barısırken zaten ayrılmaya pek bır heveslı gıbıydı cok artısttı
tam elıme telefonu aldım
bır kızın ev telefonu aranmıs sureklı
mesajlara bakamadan telefonun sarjı bıttı
o ara anlamıstım sankı bırsey var gıbı ıcıme dogdu sonrada 15 gun sonra ayrıldık
cok daha buyuk olaylar yasandıgından
su anda o donem aldatıldıgımdan %90 emınım su an
tabı baska yonlerden sevgı bıttıgı ıcın
bu bana cokta koymadı acıkcası
ayrıca bu adam su an evlı
evlıyken bıle bana defalarca yalvardı defalarca msjlar her yerden eklemeler
karısınada aynı seylerı yapıyor emınım kı , kım ıyıyse ona donuyor
ondan ayrılmak hayatımın en guzel kararı
Allah'ımda bır daha yasatmaz ınsallah

ucuz kurtulmuşssun güzelim ALLAH kötü insanları cıkarmasın karsımıza bence karsılıklı sevgi ve saygı olduktan sonra aldatma olmaz kadınlar da aldatır onlar neden eslerinden ilgi görmezler daha cok ilgi gördügü biriyle birlikte olurlar erkeklrde böyle. seviyor seviliyor mutlu huzurlu adam niye aldatsın ki???

bu tpği okuduktan sonra kendimde ki hataları düsünmeye basladım gercekten ben çok nazlı davranıyrm çocuk ii oldukca ben şımardm naz yaptım sevgilimi hiç boslukta bırakmayacagımmm

Back
X