E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
senin kendini övmen bilee,
biirilerine dersttir laalem sen öv sana yakışıyor,
çünkü amacını biliyoruzzŞeniz
Arkadaşım bilmem inanır mısın?
Benim bir amacım yok valla.. Karakterim bu.. Kuzum hep "hükela" der bana,İzmirliler de "seksi" der.. O kadar çok övünürüm düşün yani..:icecream:
Birilerine ders vermek konusu ise inan bir defa bile aklıma gelmedi şimdiye kadar.. Benim haddime mi düşmüş insanlara ders vermek.. Herkes yerinde sağolsunyerimseniben
ozaman bişicik diyemem arkadaşım,
yapın buysaaa bişey diyemicem,
ben yanlış tanımışım sanırım yorumlardan,
ders derken saten onu ciddi maksattta sölemedim şaka yolluydu yanii,
şimdi yok mok aa ne kaka diyoruz ama
hepimiz kendimizi överiz arkadaşlar
olur olmadık yerde
övülmekte hoşumuza gider
yaradılışımız böyle
bu hastalık derecesinde ise kişi için zararlı olur
çevremde malesef övünen insanlardan hiç hoşlanmıyorum ve onların övünmeleri bana hiçde inandırıcı gelmiyor içlerinde ne fırtınalar kopuyor ama övünüp ve imrenilecek bi hayat yaşıyormuş gibi görünmelerinide açıkçası traji komik buluyorumve eğleniyorum açıkçası .sizinde varmı böyle insanlar çevrenizde
Yorumlardan birbirini tanımak öyle zor ki arkadaşım..
İnsan reelde bile kaç senelik dost dediğinden kazık yiyor,o yüzden sen bakma,aldanma yazılanlara bence.. Ben neler okudum sonrasında neler gördüm..
Hazırlıklı olmak gerek herşeye,Allahım çok şaşırtmasın inşallah..:Saruboceq:
Ders konusunun şaka olmasına çok sevindim ayrıca..:lepi:
bu tıpkı şeye benziyo 'ben yalan söylemem' diyenlerin aslında yalan söyledikleri gerçeği gibi.
şaka yollu övünmelerden rahatsız olmam
ben daha çok övünürken karşıdakini küçümsemek amacını güden insanlardan hazetmem.
ya da üstü kapalı övünmelerden rahatsız olurum
çevremde malesef övünen insanlardan hiç hoşlanmıyorum ve onların övünmeleri bana hiçde inandırıcı gelmiyor içlerinde ne fırtınalar kopuyor ama övünüp ve imrenilecek bi hayat yaşıyormuş gibi görünmelerinide açıkçası traji komik buluyorumve eğleniyorum açıkçası .sizinde varmı böyle insanlar çevrenizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?