• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her gun 200kisi ile konusmak!!!

Canım 3 seneye yakın farklı bir kurumda bende çağrı merkezinde çalıştım.Hatta biz sabah 08.00 akşam 20.00 çalışıyorduk.Ben o işi ses tellerimde nodül çıkmasından dolayı bıraktım.Bir süre sonra sağlıgından da oluyorsun.:KK43:

Canım 3 seneye yakın farklı bir kurumda bende çağrı merkezinde çalıştım.Hatta biz sabah 08.00 akşam 20.00 çalışıyorduk.Ben o işi ses tellerimde nodül çıkmasından dolayı bıraktım.Bir süre sonra sağlıgından da oluyorsun.:KK43:
Canim bende de kapali alanda fazla kaldigimdan dolayi astim cikti ben de yakin zamanda cikmayi dusunuyorum..:KK43:

Canim bende de kapali alanda fazla kaldigimdan dolayi astim cikti ben de yakin zamanda cikmayi dusunuyorum..:KK43:
En iyisini yaparsın canım insan kendi telefonuna bakmak istemiyor.Çok yıpratıcı bir meslek ve gerçekten gelecek olarak çok birşey sunmayan bir iş. :KK51:

gerçekten çalışmayan anlayamaz aslında anlamalarını bekleme amann nolcak telefonda konuşuyosun diye düşünür insanlar ama o kadar zor ki hiç mi boşluk olmaz ya arka arkaya fulll çalıyor ve hiç arasında 1 2 dakika boşluk yok ayy iğrenç günlerdi ya beyin yorgunluğu hiç geçmiyor kafamı vurasım geliyodu duvarlara tek artısı kilo verdirdi bana :)
Evde herkese sariyorum is yerinde o kadar hakarete maruz kalip tek bir laf edemedigimden dolayi borum evde otuyor iyice psikolojik sorunlu oldum ciktim:KK51:

Idare et bence izin gunlerini iyi degerlendir enerji topla onu bulsmayanlarda var unutma ve evleneceksinde

Ahaha canim onu yapsam bizde hemen aksiyon aliyolar yasak yani pff her sey yasak zaten saka gibi:confused:
hahahah bizdede yasaktı ama gözden çıkarmıştım artık işi onun için patlıyodum hatta açıp mute alıyodum konuşmuyodum günde bikaç öyle yapıyodum dinlenebilmek için :D

Tabi sozlesme imzaladik canim.. Sozlesme mart 31de bitiyor cikip cikmamakta kararsizim..
yok ya çık ordan maaş ne kadar bankaya gir bankada bir arkdaşım çalışıyor yükselme hakkı var
3 ayda bir maaş ikramıye özel sigorta fln var

yok ya çık ordan maaş ne kadar bankaya gir bankada bir arkdaşım çalışıyor yükselme hakkı var
3 ayda bir maaş ikramıye özel sigorta fln var
1.480 tl canim.. Bankaya girmekte cok zor artik, asgari alayim kafam rahat olsun derdindeyim sadece..

Back
X