• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her gun 200kisi ile konusmak!!!

Mesela hastaneye gittin ve is yerinden izin aldin o gittigin sureyi sonradan tamamliyosun.. Yani bu 10bucuk saat oluyor sana 12saat. Bazen kulaklikta sorun oluyor hattan cikis yapmak durumunda kaliyosun sureyi sonradan tamamliyosun. Adeta iskence yani..
O daha beter ya...
Bizde yoktu o. Sadece paradan kesilirdi, hatta olmadığın süre.
Merak edenlere öyle çok maaşı yoktu. Primlerle falan 1400 falan oluyordu, 2-3 yıl önce.

Beni iyi anlarsin o zaman canim:/
Sen ne kadar calistin? Zordu dimi?
2-3 ay kadar .
Çok kötü ya bazıları dediğini anlamıyor .
Bi de griptim oraya başladıgımda zor konuşuyorum
Hani derler ya masa başı iş gibisi yok falan yeminle masa başı işten tiksinmiştim :D
Beyin yorgunluğu ne demek o zaman öğrendim .
Ayrıca milletimizin ne küfürbaz ve sapık olduğunu da tabi

2-3 ay kadar .
Çok kötü ya bazıları dediğini anlamıyor .
Bi de griptim oraya başladıgımda zor konuşuyorum
Hani derler ya masa başı iş gibisi yok falan yeminle masa başı işten tiksinmiştim :KK70:
Beyin yorgunluğu ne demek o zaman öğrendim .
Ayrıca milletimizin ne küfürbaz ve sapık olduğunu da tabi
Ne guzel 2ayda kurtulmussun ben 2yildan bu yana cekiyorum ayrica milletimizin bu kadar anlayissiz ve duyarsiz oldugunu bu meslegimde gordum...

Ne guzel 2ayda kurtulmussun ben 2yildan bu yana cekiyorum ayrica milletimizin bu kadar anlayissiz ve duyarsiz oldugunu bu meslegimde gordum...
Çekilecek çile değil valla .
İnsanın boynu kulağı ağrıyo başı ağrıyo .
Eğer başka iş bulursan direk oraya yönel derim .

Baktın kabalaşıyor,kapat suratına hat kesildi de :KK53:
Kapatamazsın, küfretse bile 3 defa uyarmadan kapatılamıyordu bizde mesela. Üç defa sülaleme sövecek adam, ben de dinleyeceğim, sonra kapatacağım. Türkiye kadar işçisine sahip çıkmayan ülke var mıdır diyeceğim de var Ortadoğu ülkelerinin geneli böyle.

Bende çağrı merkezi olmasa da, o kadar telefon çalan bi yerde çalıştım 5 yıl 5 ay . ilk 2 yıl öyle böyle geçti,
Sonrasında hergün dua ediyodum Allah'ım kurtar beni burdan diye .
Tazminatımı bırakmamak için sabrettiiim sabrettiiim saçlarım beyazladıı sinir sistemim çöküşe geçtii ve sonunda patroncukla ters düşerek kavga edip kendimi kovdurdum :KK45::KK45::KK45:paracıklarımı da aldım.
Hayatımın en doğru kararıydı haziran 2015 den beri çalışmıyorum oh mis. :KK68:
Çeyizimi de tamamladım sayılır.

Bence sen de dayanabildiğin yere kadar sabret , çeyizlerini hallet ve para biriktirmeye çalış.
İnsanlarla uğraşmak o kadar çoook zor ki :KK43: yıpratıyor ruhunu ve beynini insanın.

Tam 7 yıl musteri temsilciliği yaptım ama ömrümden 20 yıl git gitti. Iki ay önce istifa ettim kpss ye hazırlanıyorum bakalım hayırlısı. Inan bu işi yapacağına sokakta simit sat daha iyi.

Bence sen abartıyosun tatlım bende çalıştım biliyorum benimde 10 saatti hatta bazen 20 saat çalışıp günlüğümü katlıyordum. Helak oluyordum ama malesef para kolay kazanılmıyor sabırlı güçlü olman gerekiyor yük eşya taşımıyorsun bu kadarda şikayetçi olma biraz dayanıklı ol pozitif düşün tamam stresli bi iş ama kendı kendine pskolojik destek ver bu kadar dert etme :)

Abariyorsun.Bu kadar sinirlerini bomba ne gerek var.Dışarıda çalışmak daha kötü. HİÇ DEĞİL yüzyüze muhatap olmuyorsun

Abariyorsun.Bu kadar sinirlerini bomba ne gerek var.Dışarıda çalışmak daha kötü. HİÇ DEĞİL yüzyüze muhatap olmuyorsun

Yazılım üzerine teknik destek vermiştim 4 sene kadar önce.Ama telefonum seninki kadar sık çalmıyordu.
Bana niyeyse çağrı merkezi uzun süreli çalışılabilecek bir iş gibi gelmiyor,yıpratıcı çünkü. Hem işine devam et hem de harıl harıl iş araştır derim.

Ozel operasyonlarda mi calistin canim? Benim her gun 1 kufrum vardir:KK51:
Lanet olsun ki sanki bu isten cikinca sudan cikmis baliga donucem korkusuna cikamiyorum. Beni en iyi sen anlarsin. Ha bir de mola tablolarini da bilirsin. Molaya cikmak icin wcye cikmak icin bile maille izin aliyorum telefon kullanimi yasak, kendime guvenimi kaybettim burda:KK1:
Benim de telefon konusunda benzer bir isim vardi, muhendisim ama elimde telsiz hem ic hatlar arar hem dis hattan musteri arardi zor bir is kafan sisiyor telsiz sesinden ustune bir de fabrika gurultusu ekleniyordu, sekreterligini bile yaptim o fabrikanin dusun, 4,5 yil bu sekilde calistim sonra ayrildim Allah kolaylik versin ama sabretmelisin, sabretmeden hic birsey olmuyor cunku

Esim ogrenciyken bir gsm operatorunun cagri merkezinde part time ise baslamisti, neyse ki sistemin yeni gelistigi donemdi 6 ay cagri aldiktan sonra takim lideri oldu. Mezun olana kadar calisti ama musteri gorusmesi yapmadigi, isi maasi cok iyi oldugu, full time a gecer gecmez supervizor olacagi ve onu de cok acik oldugu halde o ortama dayanamadigini soyleyip isten ayrildi.

Ben de müşteri temsilciliği yaptım. Yaptığım en berbat işti. Hatta dünyadaki en berbat iş diyebilirim.
Allah'ın belası iğrenç insanların küfürlerine bile hedef oldum. Anneme küfretti pisliğin birisi, bunun üzerine çıktım. O küfredenin de kızına aynı şeyi yapsınlar inşallah, benden beterini yaşasın bunu diliyorum.

kızının suçu ne insan babasını seçemiyorki.. siz direk adama edin bedduayı

Selam kizlar yine bir dertle karsinizdayim; simdi efenim benim isim her gun 200insana dert anlatmak ve bundan cok rahatsizim:KK43:
Meslegim 182de cagri operatorlugu... 10bucuk saat mesai saati icinde bir oturuyorum ve mesaim bitene kadar konusuyorum... Kizlar aranizda bu isle mesgul olaniniz var mi? Yani siz de benim gibi oturdugunuz gibi cagri almaya mi basliyosunuz? Artik iyice cekilmez bir yer oldu... 2gun tatili var ama 10bucuk saat afedersiniz somuruyolar bizi cok mutsuzum cok.... Astim hastasi oldum burasi yuzunden. Yakinda evlenicem ceyiz yapiyorum ama cikamiyorum... Yogun olmasa cekilirdi yine ama bir de hastalar o kadar anlayissiz ki bebeginin yaninda konusan mi istersin randevu yok diye bagiran mi randevu saatini begenmeyen mi offff offff biktim kizlar is yerimden. Sizce ben mi abartiyorum? Siz olsaydiniz yapabilir miydiniz? Lutfen teselli verin biraz bana...:KK34:

abartmıyorsun hastalarla özellikle de kafasından hasta insanlarla uğraşmak çok çok zor....

Back
X