HER GÜN AĞLIYORUM. .

Bunun boğa burcu bir sevgilisi var.Çocuğun telefonunu istemiş kullanabilir miyim diye,çocukta tamam al demiş.Sonra bu bakmış geçmişte kız isimleri falan var.Şakayla karışık aa facebookun açık kalmış demiş sevgilisine,aslında açık değilmiş.Çocukta bunun üstüne saldırmış nasıl benim facebookumu açarsın sen diye.Konu sahibide git korkuyorum polis çağırırım demiş,sonra bu çocuk canlı sohbet sitelerinden başka kızlarla konuşuyormuş,arkadaşlarıyla gülüp eğleniyorlarmış falan.Konu sahibinide aramıyor o günden beri.
bütün bunlara rağmen hala arasın ölüyorum bittim yemeden içmeden kesildim diyebiliyorsun yani ? Kapında köpek olsa işin olmasın şu saatten sonra. Bundan sana ne köy olur ne kasaba. :KK51:

bütün bunlara rağmen hala arasın ölüyorum bittim yemeden içmeden kesildim diyebiliyorsun yani ? Kapında köpek olsa işin olmasın şu saatten sonra. Bundan sana ne köy olur ne kasaba. :KK51:
Yok kız konu sahibi ben değilim,arkadaşa konuyu özetledim sadece:KK53:

sevmeyin şöyle adamları yahu
sevdiniz hadi bari azıcık gurur filan yapın.

face de ne halt yiyordu da o kadar panikledi acaba :KK14:

yine bir face vakasıyla karşı karşıyayız. gün geçmiyor ki bir yuva face yüzünden yıkılmasın :KK51:

"Oyle bir bağırdı ki polis çağırırım dedim" diyosun..
Yani böyle normal kavgalarda bağırış çağırış da olsa insanın aklına polis çağırmak gelmez..
Demekki "normal" değil karşındaki adam.nasil bir bağırmak ise artık. .

Hiç bulaşma yol ver gitsin

ben olsaydım o bana bağırdığı an daha beter bağırır yıkardım orayı çünkü yarası var ki o kadar tepki göstermiş siler giderdim şükrederdim arasa ne olacak ki yine akıldan çıkmayan acaba kiminle konusuyor kiminle yazışıyor falan filan ...

6 gün oldu her gün Ağlıyorum. .
Tek lokma bişey yemedim sadece su içiyorum ..
İçim acıyor
onuda şu. Ben ona gerçekten güvenirim . Şakayla karışık faceni açık unutmussun dedimm birden bir parladı üstüme cok geldi. Anlayamadım şaka yaptım bile diyemedim çok korktum bagirinca git burdan polis çağırırim dedim. Sadece bir kaç dakikalık parladı ben kaçtım arkamdan beni aradı bağırdı adımı duydumda saklandim gittim sandı . Sonra beni 6 gündür hiç aramiyor ben zaten hiç aramam sizce . Sınırı geçince arar mi içimde hiç kötülük yoktu onu yaparken beni sevdiğinide biliyorum 3 senedir neler yaşadık basit birsey için biterse zaten onu hayatım boyunca affedemem
Acmis oldugunuz tum konularin icerigi ayni.
Lutfen rica ediyorum verdigim linkten devam edin.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lsin-kiz-kiza-konusalim-ihtiyacim-var.866721/

Back
X