Her gün bir diş ağrır mı? Ağrıyor. Bıktım.

elmas gzl

penguen yürüyüşlu hatun :)
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
3.636
2.930
133
Arkadaşlar 1 hafta sonra 3 aylık olacağım.
Önceden bu yana hep boyleyim.
Ama hamilelik beni daha da mahvetti.
3 aylik olunca hemen gidip yaptıracağım ama hangi birini yaptirayim.
Sadece 2 -3 günde gözümün önünde bir disimin içi boşaldı.
Şu anda da ağlıyorum bi parol alabiliyorum ilaç olarak.
Sağ taraf kafam komple yüzümün kemikleri boğazım komple ağrıyor.

Bıktım artık çare nedir bu işe. 1 haftayi beklemeden yaptıracağım dişleri ama hep yenisi eklenecek bu canımı sıkıyor.
Şimdi hastaneye gitsem ağrı kesickesici falan vururlar mi ne yaparlar. Çok caresizim

bir tane ilaç var.. içmiyorsun.. 'dişinol' diye yazıyo üzerinde.. küçük bir şişede 3 lira mı 5 liramı ne... küçük bir pamuğa batırıyor sunuz dişinizin üzerine koyuyorsunuz... ağrıyı hemen kesiyo.. hani içilmediği için yazıyım dedim.. hamilesiniz diye tedirgin oldum..alırken eczaneye danışırsınız... geçmiş olsun... bebeğinizi sağlıcakla alın kucağınıza...

bir tane ilaç var.. içmiyorsun.. 'dişinol' diye yazıyo üzerinde.. küçük bir şişede 3 lira mı 5 liramı ne... küçük bir pamuğa batırıyor sunuz dişinizin üzerine koyuyorsunuz... ağrıyı hemen kesiyo.. hani içilmediği için yazıyım dedim.. hamilesiniz diye tedirgin oldum..alırken eczaneye danışırsınız... geçmiş olsun... bebeğinizi sağlıcakla alın kucağınıza...
Disinolum zaten varda bitti
Hala satılıyor mu acaba

Hamilelikten once dis bakimin nasildi? Hic onem vermiyorsan hamilelikte patlak veriyor.. bende gebeyken gittim disciye curugum oldugunu soyledi ve iki tane 20 lik disim cikarilcak ama dogumdan sonra kismetse..

Hamilelikten once dis bakimin nasildi? Hic onem vermiyorsan hamilelikte patlak veriyor.. bende gebeyken gittim disciye curugum oldugunu soyledi ve iki tane 20 lik disim cikarilcak ama dogumdan sonra kismetse..
Önceden de ayniydi ama şimdi çok tekrarladi.
Temizliğim yillardir aynı 2 kere fircalarim.
Kaç tane macun degistirdim bilmem.
Ne yapacağımı şaşırdım

ağızda bir dişin bile ağrıması hepsine etki ediyor. ben doktora gittim. dedi ki hangisi? hepsi dedim :D
o da hadi şu yirmiliği çekelim diğerlerine sonra bakarız dedi. yirmilik çekildi bütün ağrılarım bitti. sizinde öyledir bence

En güzeli kadın doğum doktoruna gittiğinde kontrole konuyu kendisi ile paylaş.
En doğru şekilde seni yönlendirecektir.
En azından benim doğum doktorum bu anlamda süperdi.

8 haftalikken 20'lik disim iltihap yaptı ama ne agri çekiyorum, duramıyorum.
Hafta sonuna tekabül etti bir de, gelde dayan.
Pazartesi koşa koşa diş hekimine gittim, cekemeyiz dedi ve hafif bir antibiyotik ile minoset yazdı, yolladı.
Doktoruma danistim, apseli dislede dolasilmaz, bu da bebeğe zararlı dedi ve icmemi söyledi, ben de kullandım ama kullanirken korktum ne yalan diyeyim bebeğe bir şey olacak diye.
En iyisi doktoruna danis bu durumu

Bütün dişler sürekli ağrıyorsa belki de çürük dişten ziyade diş eti hastalığınız vardır. Bir yerinde bile iltihap olsa insanın ağzı, başı ağrıyor. Geçmiş olsun.

Arkadaşlar 1 hafta sonra 3 aylık olacağım.
Önceden bu yana hep boyleyim.
Ama hamilelik beni daha da mahvetti.
3 aylik olunca hemen gidip yaptıracağım ama hangi birini yaptirayim.
Sadece 2 -3 günde gözümün önünde bir disimin içi boşaldı.
Şu anda da ağlıyorum bi parol alabiliyorum ilaç olarak.
Sağ taraf kafam komple yüzümün kemikleri boğazım komple ağrıyor.

Bıktım artık çare nedir bu işe. 1 haftayi beklemeden yaptıracağım dişleri ama hep yenisi eklenecek bu canımı sıkıyor.
Şimdi hastaneye gitsem ağrı kesickesici falan vururlar mi ne yaparlar. Çok caresizim
ANNemin de bana hamileyken hep dişleri ağrımış. Bol bol süt iç,bebek kalsiyum depolarını tüketiyor olabilir. Doktoruna da danış şu köpüren kalsiyum haplarından da al olmazsa

8 haftalikken 20'lik disim iltihap yaptı ama ne agri çekiyorum, duramıyorum.
Hafta sonuna tekabül etti bir de, gelde dayan.
Pazartesi koşa koşa diş hekimine gittim, cekemeyiz dedi ve hafif bir antibiyotik ile minoset yazdı, yolladı.
Doktoruma danistim, apseli dislede dolasilmaz, bu da bebeğe zararlı dedi ve icmemi söyledi, ben de kullandım ama kullanirken korktum ne yalan diyeyim bebeğe bir şey olacak diye.
En iyisi doktoruna danis bu durumu
Valla konuştum telefonda.
Git dedi. Ama dış hastanesine gittim izin kağıdı olmadan bişey yapamam dedi. Iğne bile vurulmadi kalcadan

İçmese de vücuda giriyor bir şekilde

Önceden de ayniydi ama şimdi çok tekrarladi.
Temizliğim yillardir aynı 2 kere fircalarim.
Kaç tane macun degistirdim bilmem.
Ne yapacağımı şaşırdım

maalesef sadece fırçalamak yetmiyo. diş ipleri var ya ondan kullanmalısınız.

Kalsiyum hapi dış için faydalı mj
Gebelikte kemikten, depolardan kalsiyum çekiyor bebek, diş işini tam bilmiyorum ama dr" u bana hamileyken bebek kalsiyum aldığı için dişlerin çürümüş demiş anneme, nasılsa içmen gerekiyor zaten bebeğin gelişimi için, belki dişe de faydası olur, sorun mineral eksikliğine bağlıysa tabi

Dişiniz nezaman ağrıyo yada ağrı ençok nezaman tetikte?

Gece başlayan çok şiddetli bi ağrı gündüz azalarak seyrediyosa iltihap vardır bununiçinde 3aylık 5aylık olmanızın bi önemi yok antibiyotik tedavisi görmeniz gerek

İltihaplı dişi çekemez

Yüzünüze yayılan ağrı sadece dişten değil çenedende kaynaklı olabilir dişlerinizi gıcırdatıyomusunyz uykuda?

Back
X