her gün bir tane kivi tüketimi kan pıhtılaşmasını önlüyormuş

Serap2657

Her son yeni bir başlangıç...
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
274
9
96
kızlar hamilelikte her gün bir tane kivi tüketimi kan pıhtılaşmasını önlüyormuş daha başka bir sürü yararı varmış bir yerde okudum sizinle paylaşmak istedim allah hepimizin yardımcısı olsun

[h=1]Kivi ve Faydaları gebelikte kivi tüketimi[/h]hamilelikte kivinin faydaları gebelikte kivinin faydaları bebeklere kivi ne zaman verilir kiwi nin faydalari kiwinin faydalari
* Başlı başına bir C vitamini deposudur, bir adet kivide günlük alınması gereken C vitamini ihtiyacından fazlası vardır,
* Kivinin bitkisel besinleri DNA’yı korur,
* Antioksidan özelliği vardır,
* Kan şekeri kontrolü için yararlıdır,
* Kolon kanserini engellenmesine yardımcı olmaktadır.
* Astıma karşı koruma sağlar,
* Kan inceltici özelliğiyle kan pıhtılaşması riskini önemli bir şekilde düşürmekte ve kanınızdaki yağ miktarını azaltmaktadır;

Kivi kolesterol seviyesini düşürür, kan basıncını ayarlayarak yüksek tansiyonu düşürür, göğüs kanserini önlemede faydalıdır, bağışıklık sistemini güçlendirir, kanı temizler, grip ve soğuk algınlığında tedavi edicidir.

cok yararli bir meyve kesinlikle haklisin.birde ben bir özelligini daha yazayim, günde bir tane yenen kivi sindirim sorununu cözüyor arkadaslar.mümkünse sabah kahvaltidan önce yiyin. herkese saglikli bir yasam

cok yararli bir meyve kesinlikle haklisin.birde ben bir özelligini daha yazayim, günde bir tane yenen kivi sindirim sorununu cözüyor arkadaslar.mümkünse sabah kahvaltidan önce yiyin. herkese saglikli bir yasam

evet ozelllıkle gebelıkte kabızlıga cok ıyı gelıyor kuşumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…