- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi redvelvetcake
-
Ben okuduuuuum
Canım dönüş olmazsa bana bildirebilirsin,tamamlayalım beraber. Ben geç kaldım bugün maalesef ama tekrarı olmaz inşallah.sadece uc arkadasımız kaldı. ilk gunu eksiksiz tamamlamamıza az kaldı
Merhaba canm bildirim gelmeyince vazgeçildi ya da henüz başlamadı sandim. Tesadüf topic sayfaya düşünce gördüm baktim. Katılmak istemiştim ama nasip değilmiş galiba. Yeni gruba Allah tan bir mani cikmazsa katılmak isterim.Kızlar herkese iyi pazarlarBugun yeni listeyi yapıcam bırkac saate evde olurum telefondan bakınca karışıyor o yuzden lütfen katılmak isteyenler yazsın ben yine herkesi etiketlicem zaten sormak ıcın siz de görup yazarsanız sevınırım yazanları eklıcem zaten
merhaba canım kusura bakma lütfen ben seni etiketledim sanmıstım nasıl atlamısım cok uzuldumMerhaba canm bildirim gelmeyince vazgeçildi ya da henüz başlamadı sandim. Tesadüf topic sayfaya düşünce gördüm baktim. Katılmak istemiştim ama nasip değilmiş galiba. Yeni gruba Allah tan bir mani cikmazsa katılmak isterim.
olmasa da yine de alırım seni 17 kisi oluruz tam, katılmak istersen tabii halaMerhaba canm bildirim gelmeyince vazgeçildi ya da henüz başlamadı sandim. Tesadüf topic sayfaya düşünce gördüm baktim. Katılmak istemiştim ama nasip değilmiş galiba. Yeni gruba Allah tan bir mani cikmazsa katılmak isterim.
estagfurullah canım aksama kadar vaktimiz var zaten, gec olsun güc olmasın. saat 10.30a kadar beklicem eger donus olmazsa tamamlarız birlikte cok tesekkurlerCanım dönüş olmazsa bana bildirebilirsin,tamamlayalım beraber. Ben geç kaldım bugün maalesef ama tekrarı olmaz inşallah.
Estağfurullah canm isimler fazla olunca karışıklık olabilir. Tamam mümkünse katılmak isterim..merhaba canım kusura bakma lütfen ben seni etiketledim sanmıstım nasıl atlamısım cok uzuldumben seni listeye alıcam, okumamıs ve dunden beri girmemis bir arkadasımız var cunku, onun yerine alabilirim ozur dilerim gercekten nasıl atladım fark etmemisim herkesi de screenshot almıstım halbuki
Kesinlikle isterim canmolmasa da yine de alırım seni 17 kisi oluruz tam, katılmak istersen tabii hala
Canim kusura bakma misafirim vardı bugün o yüzden hic bakamadim bende okudum Y Yoncacannnn Rabbim dualarini kabul eylesin inşallah
Okudum Y Yoncacannnn rabbim kabul etsin1. Y Yoncacannnn - 20 tane - OKUNDU
2.Onikiagustos - 10 tane -
3. E eczpinar00 - 10 tane - OKUNDU
4.redvelvetcake - 10 tane - OKUNDU
5. L Leftright - 10 tane - OKUNDU
6.agustos72 - 10 tane - OKUNDU
7.-Bibli - 10 tane -
8.gizemmli - 10 tane - OKUNDU
9. M mervem1001 - 10 tane - OKUNDU
10. Z Zeynoyi - 10 tane -
11. @Sendeanlarsn - 10 tane - OKUNDU
12. @loyalty16 - 10 tane - OKUNDU
13. E Esragull - 10 tane -
14.Mavi_Eftelya - 10 tane - OKUNDU
15.Nillatte - 10 tane - OKUNDU
16.dreamy07 - 10 tane - OKUNDU
Canangul arkadaşımız için 10 adet mi okuyacagim canm?
evet canım, canangul icin 10 adetCanangul arkadaşımız için 10 adet mi okuyacagim canm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?