• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her gün daha da kötüye gitmek...

Tayin istemenin işe yarayacağını sanmıyorum bence ailenin yanından şu aşamada ayrılma, belki daha sonra. Nereye gitsen de kafan seninle gelecek biliyorsun değil mi, önce tedavini ol düzgün bir doktor ya da psikolog bulup.

benide bu duruma gelmek korkutuyor Mihailm,
hepimizi aydınlık günler bekler inşallah
Mihail Zoscenko Mihail Zoscenko

Kimsenin sana git öteye demesine gerek yok tayin iste git gitmek çözüm olacaksa ki sanmıyorum, o zamanda buraya yabancıyım kimseyi tanımıyorum arkadaşım yok diye başlayacaksın

Zaten içinde olanı boşanma açığa çıkarmış yoksa bir boşanma insanı bu hale getirmez

Bizim kurumda var bi arkadaş yemekhanede bakar millete ayy x ne kadar mal ya ne kadar çirkin pis nefret ediyorum falan, gerçi o engelli, o da etken durumunda, ilaç kullanıyo

Bilmiyorum arkadaşlar bilmiyorum. Hayattan ve insanlardan o kadar nefret ettim ki. Eskiden çok duyarlı ve duygusal biriydim. Hala daha duygusalım ama insanlara karşı çok duyarsızlaştım. Hatta çoğu insandan nefret ediyorum. Resmen zorla konuşuyorum insanlarla. Sabah işe zor gittim. Kötü olunca eve geldim. Ağlıyorum. Ailem de neden böylesin biri bir şey mi dedi diyor bir yandan onlar da üzülüyorlar. Elimden gelse hemen gitmek istiyorum buralardan. Hatta gittiğim günü kurtuluş günü olarak kutlayıp, kurban kesme gibi düşüncelerim var. Fakat gerçekte kimsenin git öteye bile dediği bile yok.
tedavine devam et.
gerekirse dr. değiştir.
depresyonun devam ediyor.
nereye gidersen git mutlu olamazssın.
önce bundan bir vazgeç.
ailenin yanında toparlanmak varken maceraya atılmak niye?
hiç sağlıklı ve mantıklı düşüncelerde değilsin

benide bu duruma gelmek korkutuyor Mihailm,
hepimizi aydınlık günler bekler inşallah
Mihail Zoscenko Mihail Zoscenko
Daha kötü duruma gelmeyeceksin gofi.
İnşallah çok daha güzel günler de yaşanır elbet ama, yaşamakta olduğumuz günlere de aydınlık gözle bakmak lazım, geleceği belirsiz günleri beklemek yerine bu daha iyi sanki :)
İnsan kendini bırakmadıktan sonra bişey olmaz allahın izniyle

Daha kötü duruma gelmeyeceksin gofi.
İnşallah çok daha güzel günler de yaşanır elbet ama, yaşamakta olduğumuz günlere de aydınlık gözle bakmak lazım, geleceği belirsiz günleri beklemek yerine bu daha iyi sanki :)
İnsan kendini bırakmadıktan sonra bişey olmaz allahın izniyle

olumlu elektrik aldığına sevindim canım :)
inşallah daha aydınlık olur önümüz.

tedavine devam et.
gerekirse dr. değiştir.
depresyonun devam ediyor.
nereye gidersen git mutlu olamazssın.
önce bundan bir vazgeç.
ailenin yanında toparlanmak varken maceraya atılmak niye?
hiç sağlıklı ve mantıklı düşüncelerde değilsin
Bu halde olmaktan bıkıp usandım. Belki gidersem düzeleceğimi düşünüyorum.

29 yasında maddi durumu iyi,işi gücü yerinde,boşanmış,çocuksuz bir kadın. Bu karamsarlık neden? İnsanların Bi çoğu senin yasında henüz bekar. Tekrarlıyorum bu karamsarlık neden? Şükrün mü az? Sorun ne? Sende diyorsun işsiz güçsüz çocuklu boşanmış kadınlar bile hayatı kıyısından köşesinden yakalıyorken senin eksiğin ne? Kendine gel sars kendini. Bu hayat bir kez yaşanıyor. Mutlu olmanın yollarını araştır. Lütfen...

29 yasında maddi durumu iyi,işi gücü yerinde,boşanmış,çocuksuz bir kadın. Bu karamsarlık neden? İnsanların Bi çoğu senin yasında henüz bekar. Tekrarlıyorum bu karamsarlık neden? Şükrün mü az? Sorun ne? Sende diyorsun işsiz güçsüz çocuklu boşanmış kadınlar bile hayatı kıyısından köşesinden yakalıyorken senin eksiğin ne? Kendine gel sars kendini. Bu hayat bir kez yaşanıyor. Mutlu olmanın yollarını araştır. Lütfen...
Bunu dert sanıyo işte Allah bugunlerını aratacak dert vermesin.....

Back
X