- 30 Ağustos 2016
- 75
- 159
- 93
- Konu Sahibi yildiZalti
-
Bazen iki üçü de buluyorSosyal medya tabi ki paylaşım için var ama her şeyin aşırısının zarar olduğu gibi bunun da aşırısı beni rahatsız ederdi. Nasıl ki bir erkeğin günde bir saat oyun oynaması ile günde oniki saat oyun başından kalkmaması aynı şeyler değilse ki konsollar da oyun oynamak için var aşırı sosyal medya bağımlılığı da bir sorun teşkil edebilir. Ama sizin örneğinizdeki erkek yani günde bir story aşırı gelmedi bana.
Ben takip etmiyorum zaten öylelerini. Arkadaşım şunu da paylaşmış bunu da paylaşmış deyince farkettimE kapatın sosyal medyanızı o zaman. Onlar paylaşıyorlarsa sizde takip ediyorsunuz demek ki. Sizi kimse zorlamıyor, biliyorsunuz değil mi?
Tamam takip etmiyorsanız sizi ilgilendiren bir durum yok demektir.Ben takip etmiyorum zaten öylelerini. Arkadaşım şunu da paylaşmış bunu da paylaşmış deyince farkettim
Ama bakmıyorum diyorsun kendine niye bu kadar dert edindin diye de sorarlarBen takip etmiyorum zaten öylelerini. Arkadaşım şunu da paylaşmış bunu da paylaşmış deyince farkettim
Zaten adama gidip bir şey dediğim yok, sadece fikir almak istedim. İlgilendirip ilgilendirmediğine ben karar veririmTamam takip etmiyorsanız sizi ilgilendiren bir durum yok demektir.
Arkadaşım çok iyi tanış dedi. Bende sizlerin fikrini de merak ettimAma bakmıyorum diyorsun kendine niye bu kadar dert edindin diye de sorarlar
Hadi ben sordum ?
Hı hı!!!Zaten adama gidip bir şey dediğim yok, sadece fikir almak istedim. İlgilendirip ilgilendirmediğine ben karar veririm
Fıkır verildi zaten niye atar yaptın kiZaten adama gidip bir şey dediğim yok, sadece fikir almak istedim. İlgilendirip ilgilendirmediğine ben karar veririm
Arkadaşım çok iyi tanış dedi. Bende sizlerin fikrini de merak ettim
Tanışmayın o zaman bunun kararı için kamuoyu yoklaması almak çok ilginç geldiArkadaşım çok iyi tanış dedi. Bende sizlerin fikrini de merak ettim
Kendini komik duruma düşürüyor, ergenlikten başka bi şey değil, yazık valla.İnsan üzülüyor da bir yandan.
Olayın başı da sürekli geyik konularını bdv de açıyorsunuz dediler. Ben de hak verdim, üslup da ergen üslubu gibi yaşınız ufakmış dedim oradan taktı bana. Alakalı alakasız peşinde geziyor eli beğenmedim butonunda. Burayı o kadar ciddiye alıp aman beni beğenmediler diye kahrolacağım sanıyor herhalde kendi çok ciddiye aldığı için de bana komik geliyor aslında
Şebeke sularına antidepresanÜlkenin yarısından fazlası rahatsız bence ama bunun story ile alakasını çözemedim
O zaman kesinlikle musluk suyu içerimŞebeke sularına antidepresan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?