Her gün ne yemeği pişiriyorsunuz??

jinquinzel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2025
45
8
1
24
Kızlar merhaba, yemek yapmayı çok seviyorum ama her gün ne yemek yapacağımı düşünmekten artık çok sıkıldım ( bir buçuk aydır evliyim kdlsdlsj) her gün ne pişiriyoraunuz mesela bugün ne yemeği yapıyorsunuz ? Aylık menü listesi oluşturanlar varmış diye duydum yaptıysanız atabilir misiniz fikir olması açısından

yemek seçiyor mu ne koysan yer mi ?

yemek seçiyor mu ne koysan yer mi ?
Asla yemek seçmez ne yapsam yer akşama şunu yapalım da demez keşke dese de yapsam kfldlflj evlenmeden önce aile evşndeyken bile dışarıda yiyordu o yüzden ev yemeklerini bilmiyormuş aklına gelmiyormuş kfldlfldj

Bu akşam köfte patates püresi dinden kalan tavuk çorbası. Genel olarak listem var

yağtığın her şey ev yemeği niyetine kat karıştır evde ne varsa uydur gitsin her seferinden çorbasından tatlısına menü hazırlama bazen fazla yap iki gün yiyin.

Yapay zekadan 1 aylık liste oluşturmasını isteyin malzemeleri de söyleyip mis gibi hazırlıyor

yağtığın her şey ev yemeği niyetine kat karıştır evde ne varsa uydur gitsin her seferinden çorbasından tatlısına menü hazırlama bazen fazla yap iki gün yiyin.
Ya şöyle ki kdldlfj ben kendim aslında bir yediğim yemeği iki üç hafta hemek istemiyorum ve yemekten sonra mutlaka tatlı ya da çayın yanına yemelik şeyler falan arıyorum sorun bende yani kfldfldlj liste oluşturmaya karar verdim bu yüzden

ben 3 aydır diyetisyenle ilerliyorum her hafta menğler belli, kafam rahattt. bebeğim için de chatgptye haftalık menü yaptırıyorum ohhh keyiiiff

Ben de tek yaşıyorum ama yediklerime özeniyorum liste yapmasam da düzenli giderim evden çalışıyorum bugün hava soğuk diye akşam için et haşlama yaptım sadece patates havuçlu öğlen de dünden kalan domates çorbası tost yedim. Dün karidesli makarna ve şarap vardı kendi canım isterse o buzluğum stoklu zaten dışarıdan yemeği bıraktım sadece dışarı çıkınca. Pizza fırını aldım lahmacun falan yapıyorum evde hep kek kurabiye var buzlukta cheesecake crumble hamuru ve mozaik pasta var. Mesela sulu yemek yapınca onu sıcak kavanoza koyup vakum makinesi ile vakumluyorum çorbayı bile donduruyorum. Proteine dikkat ediyorum hamburger almak yerine pirzola kuzu sarma alıyorum salatayı önceden yıkayıp kurutuyprum bazen hazır alıyorum meze çok severim haftalık meze yaparım. Kendime domates patlıcan konservesi yaptım turşu kurdum yemek yapmayı yedirmeyi severim hataylı olarak elim de lezzetli ve hızlı valla üşenmem hiç 3 öğün besleniyorum

Konuya girdiğinizde sayfanın üzerinde takip et yazan bir buton göreceksiniz. Tıkladığınızda konuya yeni yazılan mesajlar size bildirim olarak gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…