- 18 Eylül 2025
- 45
- 8
- 1
- 24
- Konu Sahibi jinquinzel
-
Asla yemek seçmez ne yapsam yer akşama şunu yapalım da demez keşke dese de yapsam kfldlflj evlenmeden önce aile evşndeyken bile dışarıda yiyordu o yüzden ev yemeklerini bilmiyormuş aklına gelmiyormuş kfldlfldjyemek seçiyor mu ne koysan yer mi ?
Bu akşam köfte patates püresi dinden kalan tavuk çorbası. Genel olarak listem varKızlar merhaba, yemek yapmayı çok seviyorum ama her gün ne yemek yapacağımı düşünmekten artık çok sıkıldım ( bir buçuk aydır evliyim kdlsdlsj) her gün ne pişiriyoraunuz mesela bugün ne yemeği yapıyorsunuz ? Aylık menü listesi oluşturanlar varmış diye duydum yaptıysanız atabilir misiniz fikir olması açısından
yağtığın her şey ev yemeği niyetine kat karıştır evde ne varsa uydur gitsinAsla yemek seçmez ne yapsam yer akşama şunu yapalım da demez keşke dese de yapsam kfldlflj evlenmeden önce aile evşndeyken bile dışarıda yiyordu o yüzden ev yemeklerini bilmiyormuş aklına gelmiyormuş kfldlfldj
Kızlar merhaba, yemek yapmayı çok seviyorum ama her gün ne yemek yapacağımı düşünmekten artık çok sıkıldım ( bir buçuk aydır evliyim kdlsdlsj) her gün ne pişiriyoraunuz mesela bugün ne yemeği yapıyorsunuz ? Aylık menü listesi oluşturanlar varmış diye duydum yaptıysanız atabilir misiniz fikir olması açısından
Ya şöyle ki kdldlfj ben kendim aslında bir yediğim yemeği iki üç hafta hemek istemiyorum ve yemekten sonra mutlaka tatlı ya da çayın yanına yemelik şeyler falan arıyorum sorun bende yani kfldfldlj liste oluşturmaya karar verdim bu yüzdenyağtığın her şey ev yemeği niyetine kat karıştır evde ne varsa uydur gitsinher seferinden çorbasından tatlısına menü hazırlama bazen fazla yap iki gün yiyin.
Çok mantıklııı. Heeer konuda chatgptye soran ben bunu yaptırmak neden aklıma gelmedi acaba kdldlfjs teşekkürler kızlarrYapay zekadan 1 aylık liste oluşturmasını isteyin malzemeleri de söyleyip mis gibi hazırlıyor
Bugün fırında köfte patateBu akşam köfte patates püresi dinden kalan tavuk çorbası. Genel olarak listem var
teşekkür ederim buraya yeni kayıt oldum henüz tam çözemedim kkdlslsj bir bakayımKonu 'Akşama Ne Yemek Var ?' Akşama Ne Yemek Var ?
Burayada bakabilirsiniz.
Teşekkürler tekrardan bir sürü şey yazılmış tam aradığım şeyKonuya girdiğinizde sayfanın üzerinde takip et yazan bir buton göreceksiniz. Tıkladığınızda konuya yeni yazılan mesajlar size bildirim olarak gelir.
Ay ne güzel bir de sağlıklı beslenmiş oluyorsunuzben 3 aydır diyetisyenle ilerliyorum her hafta menğler belli, kafam rahattt. bebeğim için de chatgptye haftalık menü yaptırıyorum ohhh keyiiiff
Yaaaa sen ne fakirsinnn öyle yaaa tavuk cigeride neymiş öyleTavuk ciğeri yazmadan gitmek istemiyorum hehehehhe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?