Her gün yeni biseyle geliyo eşim

coktan gidecektim ama su an bir yil oldu ari var 45 kovan onlari iki yil satmama sarti var yoksa 30 bin odemem lazim esim israr etti yazilmam icin cani sikilinca kendin bak dedi ona bi cozum bulabilsem. su an bakiyo arilara. ben bakma madem basimin caresine bakarim dedim ilgoleniyo simdi
Abla sen kadın sığınma evine git en iyisi can dayanmaz buna insansın sen yazık kızında varmış bak etkilenmiştir herşeyden
Abla sen kadın sığınma evine git en iyisi can dayanmaz buna insansın sen yazık kızında varmış bak etkilenmiştir herşeyden
evet kizim babasi eve gelmeden uyumami istiyo babam sana bagirir gene diyo onun kirip doktuklerini ben toplamaya calisiyorum.

Uzulceniz kadar uzuluyosunuz zaten bırakın artık kendiniZi ve kızınızi düşünün böyle bir ortamda buyutmeyin kizinizi elle tutulur biseyi olsa eşinizin mücadele edin belki düzelir derim ama düzelecek tarafı yok bunun siz sizlikten gitmeden düşünün taşının ve ailenize açın konuyu kayıtsız kalmazlar ve bir hal çaresi bulunur sizi sahipsiz sanmaz en azından

Evli kalma sebebiniz ne? 9 yildir eve ve cocuga siz bakiyorsunuz. Adam sinirli ve tartismadi insan yok ...

zaten artik hic bisey hissetmiyorum sevgi olarak ondan uzakta nefes aliyorum eşi gectim insan olarakta sevmiyorum ben naif biriyim kimsenin kalbini kirmak istemem etrafta ornek olarak gosterirler esim tam tersi
Tehditlere onem vermeyin. Boş boş konusuyo. Ablamin eski kocasi da cok tehdit ediyordu ablami. Ablam yine de boşandi ve yeniden evlendi. Şimdi aşiri mutlu cok sukur ...

c
cok sevindim ablaniz adina. bos konusmuyorum diyo ayrilmak istiyorum dedigimde kolunun birinde sigara sondurmus her yeri yanik cok kotu durumda. allahim ben bi psikopatla evlenmisim

kizlar mrb canim cok sıkkın. biz bi seneligine koye tasindik sonra ben ilce tarima basvurdum bize hibe ari cikti geri odemesiz. iki yil ayne yerde ikamet zorunlu esim ise girmisti isten cikip ari ile gitmek istiyo tmm dedim bu seferde koyde kahve isletmek istiyo cok canimi sikiyo kendisi her gun icer cok kavgaci bir tip dovusnedigi kalmadi boyle biri kahve calistirabilirmi isi icabi yapmazmis hic guvenmiyorum acayip musrif biri kazansada bana para vermez bnden 20 bin istiyo ben kendm calisip hem eve hem kendmze harcayip hem biriktrdm kendi 9 yillik evliyiz tek bi kere maasini getirip bana vermedi ben tutumluyumdur. her gun yeni biseyle geliyo yeminle biktim siz olsaniz napardiniz. uzun oldu hakkinizi helal edin

Tedbiri elden bırakmam ve maddi açıdan kendimi güvence altına almaya çalışırım

Back
X