Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SEN KİMSİNben gecen cuma okudum sadece kendım sela dan ogle ezanına kadar bitirdim şükür, inşAllah hayırlı bebıslerımız olur..![]()
SEN KİMSİN![]()
sagol kuzum zaten taşınma olayı biter bitmez başlayacagız yine ben evdeyim buğün yarınada evde olacagım inşallah bitirelim de içim rahat etsin istedim yoksa ayrılık falan yok yine ilk fırsatta devama edecegizben 4 arkadaşıma okudum allah dualarını kabul etsin,herkeste not alıp bitirsin zaten sayı çok değil hakkınızı helal edin benden taraf helal olsun
anladım ya diyorum bu kim![]()
ben lsıtede yer almayan bırıyım canım baslıgınızı gördümde girip yazayım dedım
![]()
olsun her dua bitiminde helalleşmek güzeldirsagol kuzum zaten taşınma olayı biter bitmez başlayacagız yine ben evdeyim buğün yarınada evde olacagım inşallah bitirelim de içim rahat etsin istedim yoksa ayrılık falan yok yine ilk fırsatta devama edecegiz
Aynenolsun her dua bitiminde helalleşmek güzeldir
bugün 2 kişiye okunacak kuzum yarında 3 kişiyeben 4 arkadaşıma okudum allah dualarını kabul etsin,herkeste not alıp bitirsin zaten sayı çok değil hakkınızı helal edin benden taraf helal olsun