sagol canım yeni liste yapacagım 1 hafta kadar sonra istersen o zaman aramıza katılabilirsinArkadaşlar benim bu topikle alakam yok sadece anasayfada gördüm ve Ayetel Kürsi söz konusu olunca ben dayanamıyorumÇok ama çok içimden geldi ve kimin neye ihtiyacı varsa ve derdi, sıkıntısı ne ise, yüreğinden geçirdiği muradını, dileğini kabul et Allah'ım diyerek niyet edip 20 adet okudum. Anladığım kadarıyla bir listeniz var, kafanıza göre ekleme yapabilirsiniz 20 adeti Allah kabul etsin tüm dualarınızı
Çok teşekkür ederim ben katılmak için değil de çok içimden geldi görünce ve hazır boy abdestimi de yeni almıştım okumak istedim. Fırsat oldukça uğrar seve seve okurum, tekrar teşekkür ederimsagol canım yeni liste yapacagım 1 hafta kadar sonra istersen o zaman aramıza katılabilirsin
evet kuzum eşim işe giderken evi taşıyacagız haberin olsun interneti kapattıracam dedi 1 hafta sonra falan dönüş yapabilirim inşallah döndüğümde dua mıza devam edecegiz isteyenler kalacak ve yeni eklemeler yapacagız inşallah
sagol canımÇok teşekkür ederim ben katılmak için değil de çok içimden geldi görünce ve hazır boy abdestimi de yeni almıştım okumak istedim. Fırsat oldukça uğrar seve seve okurum, tekrar teşekkür ederim
Tamam kuzum, Allah yardımcın olsun, Allah kolaylık versin. Ben allahın izniyle kalıcam duadaevet kuzum eşim işe giderken evi taşıyacagız haberin olsun interneti kapattıracam dedi 1 hafta sonra falan dönüş yapabilirim inşallah döndüğümde dua mıza devam edecegiz isteyenler kalacak ve yeni eklemeler yapacagız inşallah
sagol kuzum çok sevinirim eger bir sorun çıkmazsa 1 hafta bilemedin 10 gün sonra yeniden liste yapacagım ama bu sefer 313 fatiha ve 313 Ayetel kürsi okuyacagız yani günlük kişi başına (aynı ekiple devam edersek )10 Fatiha 10 Ayetel kursi düşecekTamam kuzum, Allah yardımcın olsun, Allah kolaylık versin. Ben allahın izniyle kalıcam duada
Oooooo maşallah ya çok güzel allahın izniyle seve seve okurum canım benimsagol kuzum çok sevinirim eger bir sorun çıkmazsa 1 hafta bilemedin 10 gün sonra yeniden liste yapacagım ama bu sefer 313 fatiha ve 313 Ayetel kürsi okuyacagız yani günlük kişi başına (aynı ekiple devam edersek )10 Fatiha 10 Ayetel kursi düşecek
Ay kuzummm ya :/ esimaa icinde okudun mu
Şimdi okuyorum sonradan gördüm 2 kişi olduğunu.okundu yazabilirsin canım.eksik sayı varsa bugünkü listeden onuda okuyim?Ay kuzummm ya :/ esimaa icinde okudun mu
Mazaretli arkadaslara okuyabilirsin tabi istersenŞimdi okuyorum sonradan gördüm 2 kişi olduğunu.okundu yazabilirsin canım.eksik sayı varsa bugünkü listeden onuda okuyim?
Kaç tane canımMazaretli arkadaslara okuyabilirsin tabi istersen
40 kuzumKaç tane canım
Tamam okuyorum okundu yazabilirsin canım40 kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?