- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- 198
Zaten 3 arkadaş 40 tane okuduO kadar ince hesap yapmadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten 3 arkadaş 40 tane okuduO kadar ince hesap yapmadım
9 tane daha oku kuzum
ne olur kuzum kusura bakma 1 mazaretli arkadas daha çıktı 1 tane daha okur musun
Yani tekrar 9 mu okuyacağım canım. Önemli değil okurum inşallah şimdine olur kuzum kusura bakma 1 mazaretli arkadas daha çıktı 1 tane daha okur musun
yok kuzum kişi başına 40 düşüyor yani 1 kişi 40 tane okuyacak isteyen biri de 19 sayı fazla okuyacakYani tekrar 9 mu okuyacağım canım. Önemli değil okurum inşallah şimdi
Kusuruma bakma kuzum ya çok soru sordum ama şimdi ben 39 tane okudum yani sadece 1 tane daha mı okumam gerekiyor tam anlayamadımyok kuzum kişi başına 40 düşüyor yani 1 kişi 40 tane okuyacak isteyen biri de 19 sayı fazla okuyacak
asıl sen kusura bakma kuzum evet sadece 1 tane okuyacaksınKusuruma bakma kuzum ya çok soru sordum ama şimdi ben 39 tane okudum yani sadece 1 tane daha mı okumam gerekiyor tam anlayamadım
Yok canım benim ya ne kusuru hemen okuyorumasıl sen kusura bakma kuzum evet sadece 1 tane okuyacaksın