Her güne AYETEL KÜRSİ VE FATİHA

Canm sayılarını okuyalım, çıkar çıkarma bir şey diyemem ben dun kolumda serumla takip ettim hem kendi konularımi hemde böyle katildiklarimi
Liste den cikarmam ama bi arkadas banlandi sonra geri geldi okuma yapamadan yine banlandi neredeyse 15 gun olacak idare ediyoruz bi baska arkadas cuma okuma ya baslayacam dedi ortada yok bugun ku arkadaş lara bisey diyemem sabah erkenden 30 tane okudum yazmış cikmislar hep diyorum liste hazir olsun mazaretliler bildirsin ona gore yapalim sayi paylaştıralim ama en iyisi 50 tane yada daha fazla okumak ama gece 12 ye kadar bekleyelim

[QUOE="whitepearll, post: 43551777, member: 427855"]@_haymeana 40 okuyorum hemen okundu yazarsın ben zaten listeyi bitirdim fazladanda okumuştum[/QUOTE]
Canim önceden toplu okuyunca sıkıntılar oluyor mazaretli sayısı değişiyor yada okuma yapamayanlar oluyor o yüzden ayni gun icinde okuyalım ki liste karışmasın sagol kuzum kimseyi kirmak yada zorlamak niyetinde değilim

Canım liste kalabalık olunca oluyor boyle....yeni listeyi günlük 2 kişi yapabilirsin bence daha çabuk biter ilgi dagilmaz

[QUO TE="kalemero, post: 43551972, member: 550810"]Canım liste kalabalık olunca oluyor boyle....yeni listeyi günlük 2 kişi yapabilirsin bence daha çabuk biter ilgi dagilmaz[/QUOTE]
Sayi fazka olup mazaretli de cok olunca sayi biraz daha fazlasiyor hesap karışıyor sayi karışıyor dua da aceleye gerek yok zaten yeter ki istikrar ve özen olsun yeni listede 31 kisiyle devam edersek kişiye 10 fatiha ve 10 ayetel kursi düşecek isteyen de 6 fazla sayiyi okuyacak 1 gun icin makul bi sayi bence

[QUO TE="kalemero, post: 43551972, member: 550810"]Canım liste kalabalık olunca oluyor boyle....yeni listeyi günlük 2 kişi yapabilirsin bence daha çabuk biter ilgi dagilmaz
Sayi fazka olup mazaretli de cok olunca sayi biraz daha fazlasiyor hesap karışıyor sayi karışıyor dua da aceleye gerek yok zaten yeter ki istikrar ve özen olsun yeni listede 31 kisiyle devam edersek kişiye 10 fatiha ve 10 ayetel kursi düşecek isteyen de 6 fazla sayiyi okuyacak 1 gun icin makul bi sayi bence[/QUOTE]
İnşallah canım çook güzel olacak. Allah razı olsun senden ve tüm arkadaşlardan

Gunde 3 kisiye okunacak yani 30 tane

8 mazaretli arkadasin sayisi 120
bu durumda herkes 40 tane okuyacak
isteyenler de fazla kalan 19 sayıyı tamamlayacak

LİSTEMİZ:
1- S Sargoz mazaretli
2- @whitepearll okudu
3- Patronicee mazaretli okundu
4- buttrfly okudu
5- @basbelasiyimm okudu
6- ayseygt1453 okudu
7- @minnoskabarikkek mazaretli okundu
8- braindamage
9- ebruli-- mazaretli okundu
10- Sealand okudu
11- mini87 okudu
12- @Ravzatugba okudu
13- hasbeee mazaretli
14- kitapseverim okudu
15- @Ashlee2709 mazaretli okundu
16- zeyneplivadi
17- ikihayat mazaretli
18- @-Mahperi- okudu
19- Denas14__ okudu
20- tubatesbih okudu
21- damla_22 okudu
22- EnHarbiKiz okudu
23- eilenn okudu
24- muhat okudu
25- @merve1603 mazaretli
26- sevdakusum okudu
27- G guzbahar okudu
28- esimaa okudu
29- esma73 okudu
30- mhnds_ okudu
31- K kalemero okudu

esma73 ün duası :Allah ım hayırlı saglıklı evlatlar nasip et dualarımı kabul eyle ... Amin

mhnds_ in duası :Benim dileği en kıssa sürede tayin olup eşime kavusmak:)

K kalemero nun duası :rabbim özge kulunun senden istediği işlerinin açılması bol bereketli günlerin tez zamanda gelmesi işleri güçleri yolunda gitsin rabbim sen kabul et dualarmizi aminn

[QUOTE he="braindamage, post: 43552929, member: 455425"]Kendim tek başıma da okuyorum canım, o yüzden çok sıkışıyor dualar[/QUOTE]
Hakkim helal olsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…