- 7 Eylül 2014
- 4.932
- 6.768
- 178
- 46
Lütfen çıkma öyle şey olur mu bende okurum senin için.Saol canim ama simdi en ufqk bir suphe gecerse arkadaslarda rahatsiz olirim vebal almayayim sen cikar beni insallah digerine eklersin
Mazaretliyken de okunulabiliyor muHacet Duası
Ya müfettihi fetih
Ya müferrici ferric
Ya müsebbi sebbib
Ya müyessiril yessiril fetha vel ferecül minke
Ya fettah Ya Alim
İyya kenabudu iyyakenastain
Yukarıdaki duayı çok olmasını istediğiniz bir hacetiniz için sabah namazının ardından 7-21-41 defa okuyarak Cenab’ı Allah’a tam bir bağlılık ile gönülden dua ederseniz, Allah-u Teala hemen olmasa da bir süre sonra dileğinizi kabul edecektir.
Canım benim sabah namazından sonra yazdığına gore okunmaz diye düşünüyorum ama bilmiyorum okunup olunmadığınıMazaretliyken de okunulabiliyor mu
AnladimCanım benim sabah namazından sonra yazdığına gore okunmaz diye düşünüyorum ama bilmiyorum okunup olunmadığını
Saol gonul dostlarim dua edenlerimiz bol olsun hayirli gecelersakın çıkma canım ben okurum sanaa inşallah geçmiş olsun dikkat et kendine
Saolun dua arkadaslarim Allah hepinizden razi olsunLütfen çıkma öyle şey olur mu bende okurum senin için.
Daha onceki sayfalar da acikladim istersen bakabilirsin yada google dan arastirabilirsinizNEDEN 313
Sagol canim zaten mazaretlilerin sayisini mazaretsiz olanlara eklemistim :)ama zarari yok kumbara ya atariz3.arkadaş için 15 ayetel kursi - 15 fatiha okudum
Sagol canim zaten mazaretlilerin sayisini mazaretsiz olanlara eklemistim :)ama zarari yok kumbara ya atariz
Evet . Yi gorememisimben bugün sırası gelen arkadaş için okumuştum yavrum yanlış olmasın mazeretliler için herzaman eksik oldumu görümmü okurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?