kızlar mesela ben bazen okurken hızımı alamayıp atıyorum 15 okuyacaksam 30 okuyorum . onu kumbara yapıp diğer arkadaş icin saklıyorum olmaz mı ki öyle
tamm cnm öyle yapayım ama topluca herkes bence helalleşsin burda dua ediyoruz ama Allah korusun hakka girmeyelim benden yana herkese Hakkım helal olsun :)Sen fazla okudugunu soyleme kuzum bende oyle yapiyordum ama fazla okuma oluyor 313 u gecince olmuyor
Benden yana datamm cnm öyle yapayım ama topluca herkes bence helalleşsin burda dua ediyoruz ama Allah korusun hakka girmeyelim benden yana herkese Hakkım helal olsun :)
Iki gün donus olmassa cikaralim benceKizlarmhnds_ yine donus yapmadi
Yarina kadar bekleyelim belki internete falan girememistir bi sorunu falan vardir ama bu arkads biraz ihmal ediyor malesef :/Iki gün donus olmassa cikaralim bence
Ben gece okudum kuzum sagol simdi listeyi hazirlayacam insallah
26 okuyacaktin canim biri basbelasiyim icin mi@32_32 okudum canım
Tamam kuzum benim sende çok çok sağolBen gece okudum kuzum sagol simdi listeyi hazirlayacam insallah
evet vazlası okuyamayanlar için okudum26 okuyacaktin canim biri basbelasiyim icin mi
Tamam 12 fazla okumussun onu 28 den duserim simdievet vazlası okuyamayanlar için okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?