Listeye ekliyorum canim
Önemli değil tatlım aminOkudum kuzum, anca girebildim.. her sey gonlunce olsun ins..
Canim takip edemeyebilirim suan musaittim okudum fırsat buldukca okur yazarim mutlaka umarim takip edebilirim...Kuzu_mm ekleyeyim mi
Anladım sağolasın tatlım listeyi kapatacam artik ama takip edebilirsin tabi birakan arkads olursa yerine girebilirsin yada bu liste tamamlaninca yeni listemize kaydederimCanim takip edemeyebilirim suan musaittim okudum fırsat buldukca okur yazarim mutlaka umarim takip edebilirim...
Ozelden Mazaretini bildirdigin için sagol kuzum ekliyorum listeyeAnladım sağolasın tatlım listeyi kapatacam artik ama takip edebilirsin tabi birakan arkads olursa yerine girebilirsin yada bu liste tamamlaninca yeni listemize kaydederim
Niyetini ogrenseydim iyiydi canm ya okucam simdiarkadaslar benim duam bitti hepinizin gönlüne yüreğine saglık Allah dualarımızı kabul etsin listemiz kapatılmıştır 25 kişiyle devam edeceğiz inşallah 25. kişi bitince isteyen arkadaşlarla devam edeceğiz arkadaslar okuyanlar beni etiketleyip okudum yazsın regl döneminde olan yada geçerli mazareti olan özel den bildirsin şimdi @whitepearll arkadsımız için okumaya başlayabilirsiniz kişi başına 12 düşüyor ben sürekli listeyi takip edemesem de en geç saat akşam 10 gibi listeyi düzeltecem aklınız kalmasın merak etmeyin canlarım
yazdım kuzum listeyi düzenliyordum biraz zor oluyor çocuklaNiyetini ogrenseydim iyiydi canm ya okucam simdi
evet isteyenler hemen şimdi yada sabah başlayabilir okumaya
Yarın okunacak dimi canım?LİSTEMİZ KAPALIDIR
kişi başına düşen sayı :12
okunan kişinin okuyacagı sayı :13
@whitepearll için okuyoruz
1- S Sargoz
2- @whitepearllokundu(13 fazla)
3-Patronicee
4-buttrfly
5- @basbelasiyimm
6-ayseygt1453
7- @minnoskabarikkek
8-braindamage
9-ebruli--
10-Cry-
11-Sealand
12-mini87 okundu(12 fazla)
13- @Ravzatugba
14-kumrukusum
15-hasbeee
16-kitapseverim
17-QueenOfEagle
18-zeyneplivadi
19-ikihayat
20- @-Mahperi-
21-Denas14__
22-tubatesbih
23-damla_22
24-EnHarbiKiz
25-Kuzu_mm
@whitepearll ın duası
Allah ım kendim için hayırlı kazançlı rızık kapılarının açılması maddi manevi sıkıntılarımın giderilmesini istiyorum Amin...
OKUYANLAR beni etiketleyip bildirsin
Arkadaşlar isteyen mazaretli arkadaşların yerinede okuyabilir
mazaretli arkadslar için okuyan kardeşlerimden Allah razı olsun
yarın için mazareti olan yani regl döneminde olanlar bildirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?