Evet ablacım ben Ravzatugba yım :) bebek alınmasın dedim adımı değiştirdim ablacım :)Canım benim sen Ravza Tuğba miydinbebegin isminden tanıdım galiba :)
Evet ablacım ben Ravzatugba yım :) bebek alınmasın dedim adımı değiştirdim ablacım :)
Nasıl kapanmadi Eksik mi var?Kizlar dunku liste kapanmadi
Beni de alır misiniz listeyeKizlar dunku liste kapanmadi
Amin amin binlerce kez amin canımm ablacım çok çok sağol Rabbim binlerce kez razı olsun ❤ Rabbim sana da en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıcakla yavrunu kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin ❤ biliyor musun ben sana her namazdan, her kuran okumanın ardından ismen dua ediyorum ablacım, Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla duamızı kabul etsin (amin) ❤ ❤ ❤iyi yapmissin ozaman canım benim Rabbimiz kucağına almayı nasip etsin hamzamizi canım benim... mis kokulu hamzani Rabbimiz insallahhhh da kucağına nasip etsin amin
Beni de alır misiniz listeye[/QUOT
[QU
evet eksik var esimaa okumamis ve mazaretli varNasıl kapanmadi Eksik mi var?
Ben bugün yine dünkü isim için okumuş oldum o Zaman. Kaç eksik kaldı?kişi başına düşen sayı 24(12 tane Ayetel kursi ve fatiha)
duası okunan kişinin sayısı :26 (13 er tane)
mazaretli lerin sayısı:
LİSTEMİZ
@eilenn icin okuyoruz
1- S Sargoz okudu
2-HALLEYS okudu
3- @buttrfly okudu
4-mhnds_ okudu
5- @IRMAK10 okudu
6-mini87 okudu
7-ayseygt1453 okudu
8-mahperi hatun okudu
9- @muhat mazaretli
10- @esimaa
11- @kalemero mazaretlikubdef
12- @milad_tb mazaretlikubdef
13- G guzbahar okudu
14- @Sealand okudu( 2 fazla)
15-tubatesbih okudu
16- @Cilekkokusu12345 okudu
17- @lamelifAmine mazaretli
18- @basbelasiyimm mazaretli
19- @eilenn okudu
20- @merve1603 mazaretli @whitepearll
21- @whitepearll okudu
22-pinkstrap okudu
23- @EnHarbiKiz mazaretli (pinkstrap bilgi verecek ) okudu
24-cimcimegfb okudu
25-kubdef okudu
26- @Melisa1995 okudu
@eilenn in duası :Allah ım gönlümden geçeni biliyorsun hayırlıysa kabul et AMİN
okuyanlar S Sargoz okudum yazsın
mazareti biten yada başlayanlar bildirsin
Liste daha kapanmadi
Ayy canım benim çok sevindim çok teşekkür ederim allah razı olsun okadar çok mutlu oldumki duygulandim.. şimdi içimde birmumda sen yakın insallahhhh Işığım olursun duayla sabırla bekliyorumAmin amin binlerce kez amin canımm ablacım çok çok sağol Rabbim binlerce kez razı olsun ❤ Rabbim sana da en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıcakla yavrunu kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin ❤ biliyor musun ben sana her namazdan, her kuran okumanın ardından ismen dua ediyorum ablacım, Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla duamızı kabul etsin (amin) ❤ ❤ ❤
Canım ablacım ya ben inanarak sabırla dua ediyorum, inan tüm samimiyetimle dua ediyorum. Rabbim senden binlerce kez razı olsun, kendi öz ablama dua eder gibi dua ediyorum ablacım. Dua listemde senin de adın var ve Rabbim izin verdiği sürece hep dua edeceğim. Rabbim sana da, tüm evlat isteyenlere de en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıcakla yavrusunu kucağına almayı nasip etsin ❤ çok çok sağol canım ablacım , ettiğin tüm güzel dualara en içten binlerce kez amin diyorumAyy canım benim çok sevindim çok teşekkür ederim allah razı olsun okadar çok mutlu oldumki duygulandim.. şimdi içimde birmumda sen yakın insallahhhh Işığım olursun duayla sabırla bekliyorum
Rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah saglikla kucağına nasip olsun hamzamiz cooooooooookkkk teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?