Her güne AYETEL KÜRSİ VE FATİHA

Kizlar dunku liste kapanmadi

Evet ablacım ben Ravzatugba yım :) bebek alınmasın dedim adımı değiştirdim ablacım :)
iyi yapmissin ozaman canım benim Rabbimiz kucağına almayı nasip etsin hamzamizi canım benim... mis kokulu hamzani Rabbimiz insallahhhh da kucağına nasip etsin amin

iyi yapmissin ozaman canım benim Rabbimiz kucağına almayı nasip etsin hamzamizi canım benim... mis kokulu hamzani Rabbimiz insallahhhh da kucağına nasip etsin amin
Amin amin binlerce kez amin canımm ablacım çok çok sağol Rabbim binlerce kez razı olsun ❤ Rabbim sana da en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıcakla yavrunu kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin ❤ biliyor musun ben sana her namazdan, her kuran okumanın ardından ismen dua ediyorum ablacım, Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla duamızı kabul etsin (amin) ❤ ❤ ❤

Ben bugün yine dünkü isim için okumuş oldum o Zaman. Kaç eksik kaldı?

Ayy canım benim çok sevindim çok teşekkür ederim allah razı olsun okadar çok mutlu oldumki duygulandim.. şimdi içimde birmumda sen yakın insallahhhh Işığım olursun duayla sabırla bekliyorum
Rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah saglikla kucağına nasip olsun hamzamiz cooooooooookkkk teşekkür ederim

Canım ablacım ya ben inanarak sabırla dua ediyorum, inan tüm samimiyetimle dua ediyorum. Rabbim senden binlerce kez razı olsun, kendi öz ablama dua eder gibi dua ediyorum ablacım. Dua listemde senin de adın var ve Rabbim izin verdiği sürece hep dua edeceğim. Rabbim sana da, tüm evlat isteyenlere de en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıcakla yavrusunu kucağına almayı nasip etsin ❤ çok çok sağol canım ablacım , ettiğin tüm güzel dualara en içten binlerce kez amin diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…