- 5 Eylül 2011
- 15.585
- 9.594
- 448
ayyyy ben hergün okuyorumsagol kuzum herkesin sayısı belli okumalar yapılıyor 6 7 gün sonra yeni liste yapılacak katılmak istersen
bir amaç içinde okurum daha iyi olur valla canımcım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyy ben hergün okuyorumsagol kuzum herkesin sayısı belli okumalar yapılıyor 6 7 gün sonra yeni liste yapılacak katılmak istersen
aklımdasın canım yeni listemize katılırsın istersen 5 6 arkads kaldı sadeceayyyy ben hergün okuyorum
seve seve canımaklımdasın canım yeni listemize katılırsın istersen 5 6 arkads kaldı sadece
Oo fallenim süper olur sende gel aramızaayyyy ben hergün okuyorum
Allahımmmm kimleri görüyorum ex aşkımmmOo fallenim süper olur sende gel aramıza![]()
Çok iyi yaptınAllahımmmm kimleri görüyorum ex aşkımmm
geldim bilem
Çok iyi yaptınHatmimiz bereketli olacak herkesler gelmek istiyor ne güzel
![]()
Maşallah sana canım benimDua demek benım hayatım nefesim damarlarımdaki kan demek....
ben dua etmezsem yaşayamam..
hele bu bir kardeşime yaparsam daha mutlu olurum çiçeğim.
aminnnn canım amin ecmainMaşallah sana canım benimAllah kabul etsin, Rabbim gönlüne göre versin
Canım Cimcime mazeretli dün söylemişti ama unuttun sanırımMazareti biten ve baslayanlar bildirsin kizlar
Hatirlamiyorum ben onun yerine okurum simdiCanım Cimcime mazeretli dün söylemişti ama unuttun sanırım
Başka Eksik olan varsa bende okuyabilirimHatirlamiyorum ben onun yerine okurum simdi
Okusan iyi olur aslinda 16 sayi daha okunacak istersen pay edelim 8 ben okuyayim 8 de senBaşka Eksik olan varsa bende okuyabilirim
Hepsini ben okurum. 16 16 mı? Toplam 16 mı?Okusan iyi olur aslinda 16 sayi daha okunacak istersen pay edelim 8 ben okuyayim 8 de sen
Toplam 16 canim Allah razi olsunHepsini ben okurum. 16 16 mı? Toplam 16 mı?