- 4 Haziran 2015
- 1.057
- 10.102
- 138
Ben yeni listede olmak istiyorumKizlar yarin son arkadasimiz icin okuyacagiz ve yeni listeye katilmak isteyenler bildirsin ki ona gore listedeki siralar belli olsun
Ben katılcam,Kizlar yarin son arkadasimiz icin okuyacagiz ve yeni listeye katilmak isteyenler bildirsin ki ona gore listedeki siralar belli olsun
Katılmak istiyorum fakat şuan uygun değilimBen katılcam,Nevreste katılacak, @EnHarbiKiz katılacak, FallenAngel katılacak birde ince bilek katılmak istiyordu
Mazeretlileri bölüşüyoruz Nevoşum, sadece mazerette ve mazeret bitince haber veriyoruzKatılmak istiyorum fakat şuan uygun değilim3-4 gün sonra uygun olurum
Teşekkür ederim Pinkom
Şu an özel günümdeyim. 3 - 4 gün sonra müsait olurum Allahın izniyleBen katılcam,Nevreste katılacak, @EnHarbiKiz katılacak, FallenAngel katılacak birde ince bilek katılmak istiyordu
Tamam canım uygun olduğum zaman siz ne yapıyorsanız hepsine uyarımMazeretlileri bölüşüyoruz Nevoşum, sadece mazerette ve mazeret bitince haber veriyoruz
Rica ederim
Ben anlatırım sana özel olarakTamam canım uygun olduğum zaman siz ne yapıyorsanız hepsine uyarım
Günlük olarak mazeretli sayısına göre değişiyor ama Etiketle o gün kaç tane okunacağını kime okunacağını bildiriyor haymeana.Kaç adet ne okuyacağım söyleyin yeter. Arkadaşınız emrinize amade. Faydam dokunursa ne mutlu bana. Müsait olunca başlarım
Tamam özel ilgi istiyorumBen anlatırım sana özel olarak
Haymeana ben okudum. Yarinkinide okuycam bildiremezsem haberin olsun.bu biraz sikinti var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?