Her güne AYETEL KÜRSİ VE FATİHA

canım yarın dua sırası bende şimdiden ekledim.

Allahım sen güzbahar kuluna ocak ayındaki transferinde hayırlı sağlıklı imanlı senin yolunda yetiştirebileceği ve eşiyle birlikte büyüteceği bir evlat nasip et. hayirlisiyla saglikli sıhhatli bir hamilelik süreci yaşat. Güzbaharın ve bu duayı okuyan herkesin gönlündeki duaları kabul et. Amin.

Bu arada yarın nete giremezsem şimdiden benı okumuş bilin sıradaki arkadaşım için...Bugun onu da okuyacağım 15 / 15 okurum ...telde sorun var nedne bılmıyorum artık foruma gıremıyorum telden...Umarım düzelir bir an önce..yarında pc olmayabılır yakınlarımda o yuzden haber vermek istedim..

Bu arada yarın nete giremezsem şimdiden benı okumuş bilin sıradaki arkadaşım için...Bugun onu da okuyacağım 15 / 15 okurum ...telde sorun var nedne bılmıyorum artık foruma gıremıyorum telden...
önceden okuma yapmıyoruz tatlım cünkü sayılar degişiyor yarın mazaretli yazarız

önceden okuma yapmıyoruz tatlım cünkü sayılar degişiyor yarın mazaretli yazarız
Yaa : ( çok üzüldüm şimdi...yarında okurum önceden okumak ııcn degıldı..sadece foruma gırıp haber veremem okudugumu söyleyemem diye : ( nette sorun yok telde ama foruma giremıyorum bir türlü ..bir garip..dün aksamdan beri..o yüzden..göruyorum sizi ama yazamıyorum...dün mesela başka bölumde 1250 esma okuudm yazıcam bir turlu yazamadım...bugun sabah pc açıp yazabıldım...Yıne de siz bilirsiniz..Mazaretli yazarsanız..

Yaa : ( çok üzüldüm şimdi...yarında okurum önceden okumak ııcn degıldı..sadece foruma gırıp haber veremem okudugumu söyleyemem diye : ( nette sorun yok telde ama foruma giremıyorum bir türlü ..bir garip..dün aksamdan beri..o yüzden..göruyorum sizi ama yazamıyorum...dün mesela başka bölumde 1250 esma okuudm yazıcam bir turlu yazamadım...bugun sabah pc açıp yazabıldım...Yıne de siz bilirsiniz..Mazaretli yazarsanız..
benim telde bozuldu malesef :/

kişi başına düşen sayı:
11 fatiha 11 ayetel kursi
626 a tamamlamak için
16 fatiha 16 ayetel kursi (bu sayıyı isteyen bir yada daha fzla kişi okuyabilir)
hasbeee hasbeee için okuyoruz
YENİ LİSTEMİZ (KİŞİ ALIMI YAPILMAYACAKTIR)
1- S Sargoz
2- @kubdef mazaretli
3- tubatesbih tubatesbih
4- @gulbera mazaretli
5- ayseygt1453 ayseygt1453
6- hasbeee hasbeee
7- G guzbahar
8- @NEFSSEMS
9- @cimcimegfb
10- @yumiti
11- pinkstrap pinkstrap
12- @Nevreste
13- FallenAngel FallenAngel
14- ince bilek ince bilek
15- @mini87
16- HALLEYS HALLEYS
17- @lamelifAmine
18- @-Mahperi-
19- Z Zeynep8987
20- @Melisa1995
21- @buttrfly
22- @Dombik
23- Senfonim Senfonim
24- bebekasigi bebekasigi
25- @didecinna
26- Cilekkokusu12345 Cilekkokusu12345
27- @Sealand mazaretli
28- @elzem__
29- basbelasiyim basbelasiyim
30- H humeyra2015
hasbeee hasbeee nin duası :

okuyanlar S Sargoz yazsın
bugun mazareti bitenler bildirsin ama okuma yapmasınlar ki sayılar karısmasın
11 - 11 okudum allah kabul etsin inşallah.

Back
X