kısmet kuzum Allah ım hayırlıysa nasip etsin sen canını sıkma tatlımmArkadaşlar bugün tedaviye başlayacaktık iptal oldu cumartesi günü ilk görüşmede muayene olmuştum yumurta rezervin çok iyi çok sayıda oluşur dedi doktor hatta Fsh düşük yani herşey iyi sonra amh değerim 1.5 çıktı yani biraz düşük bu çelişiyordu bugün tekrar muayene etti doktor ve şok Bu ay sadece 2 yumurta görünüyor dedi başlarsak ancak onlar toplanır dedi bence başlamayalım dedi tamam dedik anlamıyorum ya eşimden dolayı tüp bebek yapıyoruz ama bu ay da benimkiler hazır değilmiş
Herşey kısmet canım aynen öyle yapacak bişey yokkısmet kuzum Allah ım hayırlıysa nasip etsin sen canını sıkma tatlımm
11 11 433 den sonra ki sayfalarda görebilirsin %100 tatlımKizlar ben listeyi bulamadim kac kac okuyoruz
listeyi her an güncelleyemiyorum ama 433 434 435 . sayfalara baksan görürsün zaten saat ve zaman mesajların altoında yazıyor tatlım bugün çok yogundu düzeltemedim listeyi ama sayıları pay ettim saat 12 bucuk gibi11 11 433 den sonra ki sayfalarda görebilirsin %100 tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?