Her güne AYETEL KÜRSİ VE FATİHA

Canım ben artık okuyabilirim diyecektim kiii tamam canım yazmışsın

Kızlar duamı söyleyeyim buradan : Allahım abimin ve yeğenlerimin yardımcısı ol. Kötülük yapmak isteyenleri onlardan uzak et. Anneme ve abime sağlık sıhhat ver. İçinde bulundukları bu kötü durumdan onları en kısa zamanda hayırlısıyla kurtar (amin)

KİŞİ BAŞINA DÜŞEN SAYI:10 Fatiha 10 Ayetel kursi
626 a tamamlamak icin : 13 Fatih 13 Ayetel kursi(bu sayiyi isteyenler tamamlayabilir)

Kumbara:45 (bu sayı mazaretli yada forma giremeyenlere eklenecektir liste sarkmasın ve günlük gidilebilsin diye )
HALLEYS icin okuyoruz
YENİ LİSTEMİZ (KİŞİ ALIMI YAPILMAYACAKTIR)
1- S Sargoz
2- kubdef okudu (10 fazla)
3- tubatesbih okudu
4- gulbera okudu (6 fazla)
5- ayseygt1453
6- hasbeee okudu
7- G guzbahar mazaretli kumbaradan eklendi
8- Nefs
9- cimcimegfb okudu
10- yumiti
11- pinkstrap okudu
12- Nevreste
13- FallenAngel
14- @prensesinannesi
15- mini87 okudu (10 fazla)
16- HALLEYS okudu
17- L lamelifAmine mazaretli kumbaradan eklendi
18- @-Mahperi-
19- @merve1603
20- Melisa1995 okudu
21- buttrfly
22- Munzevi Zencefil okudu
23- Senfonim
24- bebekasigi mazaretli kumbaradan eklendi
25- didecinna
26- Cilekkokusu12345
27- Sealand okudu
28- elzem__ okudu (6 fazla)
29- basbelasiyim mazaretli kumbaradan eklendi
30- H humeyra2015 okudu
HALLEYS nın duası :Allahım abimin ve yeğenlerimin yardımcısı ol. Kötülük yapmak isteyenleri onlardan uzak et. Anneme ve abime sağlık sıhhat ver. İçinde bulundukları bu kötü durumdan onları en kısa zamanda hayırlısıyla kurtar (amin)

Son düzenleme:
keşke sabah haber etseydiniz sayıyı ona göre pay ederdim kızlar Allah tan fazla okumalar varki ekledim
canım ben daha 2 saat önce oldum genelde ikindiden sonra okuyodum birde düzensiz olduğu için kestiremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…