iyi fikir benceGunaydin bayanlat sayi baya artmis bildigin topic meshur olmus :) diyorumki madem sayi 9 a dusmus 2 kisiyemi okusak
Allah gonlune gore hayirli bir evlat nasip etsin insallahİnşallah inşallah canım benim allah razı olsun iyiki varsiniz.. allahimizin izniyle duaların da gücüyle hayirlisiyla sağlığıyla inşallah miniklerimiz nasip olacak inşallah
meltem (Patronicee ) arkadaşımızın duası:
Allahım bana ve isteyen tüm kardeşlerime hayırlı bir evlat nasip et Amin
S Sargoz okudum
canim iki kisiye okumak guzel olabilir aslında hatta fazla okuyanlardan regl olanlari duselim kalan fazla okunanlar 313 olunca bir sonraki arkadasa sayalim nasil olur? Yani belki bir haftada 7 degil 8 arkadasimiza okumus oluruz
olabilir kuzum ama diğer arkadsların fikride önemliAllah gonlune gore hayirli bir evlat nasip etsin insallah
Patronicee Meltemcigim Rabbim sana ve tum isteyen kullarina (insallah zamani gelince bana da) hayirli evlatlar nasip etsin gönlünden geçen tum dileklerin Rabbim.hakkinda hayirli olanlarini versin
canim iki kisiye okumak guzel olabilir aslında hatta fazla okuyanlardan regl olanlari duselim kalan fazla okunanlar 313 olunca bir sonraki arkadasa sayalim nasil olur? Yani belki bir haftada 7 degil 8 arkadasimiza okumus oluruz
tabii kiolabilir kuzum ama diğer arkadsların fikride önemli
senin gibi düşünen bir kaç arkadaş daha var bakalımtabii ki
benimki sadece fikirdi
Herkes gelsin de toplu karar veririz :)senin gibi düşünen bir kaç arkadaş daha var bakalım
aynen kuzumHerkes gelsin de toplu karar veririz :)
Canım hastayım ben şuan
mazaretli yazarım kuzum ekleyeyim miCanım hastayım ben şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?