Her güne AYETEL KÜRSİ VE FATİHA

Kızlar bugün idrar testinde çift çizgiyi gördüm benim içinde birer tane ayetel kürsi ve fatiha okur musunuz rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah diye

canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşaallah rabbim hakkında hayırlısını versin tamamına erdirsin saglıklı sihatli hayırlı evlat olsun inşaallah. rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin

30 & 30 okudum S Sargoz Allah razı olsun okuyan herkesten.Rabbim hepımızın dua larını kabul etsın ınsallah

yumiti içinde birer Fatiha & Ayetel Kürsi
Allah ım ınsallah tamamına erdirsin..sağlıkla bir evlat versin sana hayırlısıyla inşallah

yeni listede bazı degişikliklere gidecegim kızlar bi hafta Ayetel kursi diğer hafta fatiha okunacak belli bi sayı olmayacak lakin günlük bi kişiye okunacak ve ALT SINIR yani okunması gereken sayı 7 olacak isteyen 7 isteyen 100 okusun ama iki gün aksatan liste dışı kalacak her gün sıradaki kişi özelden mesajını yani duası atacak ben paylasacagım ve liste tamamlanıp bitmeden kimse listeyi bırakmayacak olur mu sizcede
1- S Sargoz
3- tubatesbih
4- gulbera
5- ayseygt1453
6- hasbeee
7- G guzbahar
8- Nefs
9- cimcimegfb
10- yumiti
11- pinkstrap
12- Nevreste
13- FallenAngel
14- @prensesinannesi
15- mini87
16- @TugbaHamza
17- L lamelifAmine
18- @-Mahperi-
19- Z Zeynep8987
20- Melisa1995
21- buttrfly
22- @Dombik
23- Senfonim
24- bebekasigi
25- didecinna
26- Cilekkokusu12345
27- Sealand
28- elzem__
29- @basbelasiyimm
30- H humeyra2015

LİSTEMİZ KAPALIDIR KİŞİ ALIMI YAPILMAYACAKTIR

hergün 1 arkadşımıza 313 Ayetel kursi 313 Fatiha okunacaktır
KİŞİ BAŞINA DÜŞEN SAYI:15 fatiha 15 Ayetel kursi

Kumbara :182 ( bu sayı mazaretli yada forma giremeyenlere eklenecektir liste sarkmasın ve günlük gidilebilsin diye )
Senfonim icin okuyacagiz
YENİ LİSTEMİZ (KİŞİ ALIMI YAPILMAYACAKTIR)
1- S Sargoz
3- tubatesbih okudu
4- gulbera okudu (10 fazla)
5- ayseygt1453 okudu
6- hasbeee mazaretli
7- G guzbahar okudu
8- Nefs
9- cimcimegfb mazaretli
10- yumiti okudu
11- pinkstrap
12- Nevreste
13- FallenAngel mazaretli
14- @prensesinannesi okudu
15- mini87 mazaretli
16- @TugbaHamza okudu
17- L lamelifAmine mazaretli
18- @-Mahperi-
19- Z Zeynep8987
20- Melisa1995
21- buttrfly okudu
22- @Dombik mazaretli
23- Senfonim okudu (30 fazla)
24- bebekasigi mazaretli
25- didecinna
26- Cilekkokusu12345 mazaretli
27- Sealand
28- elzem__ okudu
29- @basbelasiyimm
30- H humeyra2015 okudu (10 fazla)

Okudumm S Sargoz canım Rabbim kabul etsin İnşallah.

yumiti canım senin için de okudum.
Rabbim tamamına erdirsin; )

1 hafta Ayetel Kürsi 1 Hafta Fatiha nın okunması süreyi uzatmaz mı? 2 hafta aynı isimlere okunacak senin söylediğin şekliyle.

o zaman hergün fatiha ve ayetel kursi okuyalım ama belli bi sayı olmasın alt sınır 7 fatiha 7 ayetel kursi olsun olmaz mı ben şöyle düşünmüştüm 1 hafta fatiha okuruz diger hafta ayetel kursi 30 kişi olsak 30 günde 15 gün fatiha 15 ayetel kursi okumuş olurduk 30 günün sonunda da tersten baslar fatiha okunmayanlara fatiha ayetel kursi okunmayanlara ayetel kursi okurduk hem bereketli hem de devamlı olurdu bence
1 hafta Ayetel Kürsi 1 Hafta Fatiha nın okunması süreyi uzatmaz mı? 2 hafta aynı isimlere okunacak senin söylediğin şekliyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…